Logitech onthult een paar nieuwe toetsenborden uit de MX-serie

Logitech onthult een paar nieuwe toetsenborden uit de MX-serie
Logitech onthult een paar nieuwe toetsenborden uit de MX-serie
Anonim

Logitech voegt twee nieuwe high-performance toetsenborden toe aan zijn MX-lijn: de MX Mechanical en de MX Mechanical Mini.

Het belangrijkste punt van het nieuwe MX Mechanical-toetsenbord - en het is in alle opzichten vergelijkbaar, behalve geen tegenhanger van het numerieke toetsenblok, de MX Mechanical Mini - is om opties te bieden. Het is ontworpen als een high-end modern toetsenbord met de meeste gemakken en functies, samen met verschillende instelbare elementen voor een meer persoonlijke ervaring.

Image
Image

Elke versie van het mechanische MX-toetsenbord gebruikt twee kleurtonen, bedoeld om het gemakkelijker te maken om functietoetsen in uw perifere zicht te scheiden en om uw typen een beetje soepeler te maken. Het heeft een steek van 19 mm in combinatie met onopvallende toetsen om typen ook comfortabeler te maken voor uw handen en polsen. En het kan tot 15 dagen meegaan als het volledig is opgeladen met de achtergrondverlichting ingeschakeld (ja, er is een achtergrondverlichting) of tot 10 maanden als deze is uitgeschakeld.

Maar dan zijn er alle manieren waarop je het kunt aanpassen, inclusief drie tactiele instellingen (Linear, Clicky en Tactile Quiet) voor belangrijke feedback. Je kunt dus kiezen voor een stevige snapback, een veel stillere reactieve hobbel of minimale weerstand. De achtergrondverlichting biedt ook slimme verlichting, zodat u uit meerdere verlichtingspatronen kunt kiezen en visuele feedback kunt geven voor het wisselen van modus of het verbinden met andere apparaten.

Image
Image

Er werd ook een nieuwe muis onthuld, de MX Master 3S, die als een op zichzelf staand accessoire of als aanvulling op de MX Mechanical fungeert. De nieuwe muis kan verbinding maken met en snel schakelen tussen maximaal drie verschillende apparaten, en bijna elke functie kan worden aangepast. Het heeft ook een veel stillere klik dan eerdere modellen - tot 90% minder hoorbaar geluid, volgens Logitech. En dankzij een 8K DPI-sensor kan hij op de meeste oppervlakken (zelfs glas) werken en sneller tussen schermen springen in een opstelling met meerdere monitoren.

Zowel MX Mechanical-toetsenbordmodellen als de MX Master 3S-muis zijn binnenkort (mei 2022) verkrijgbaar in de online winkel van Logitech en bij andere retailers. Je kunt een MX Mechanical kopen voor $ 169,99, een MX Mechanical Mini kopen voor $ 149,99 of een MX Master 3S kopen voor $ 99.

Aanbevolen: