Logitech onthult nieuwe draadloze oordopjes voor professionals

Logitech onthult nieuwe draadloze oordopjes voor professionals
Logitech onthult nieuwe draadloze oordopjes voor professionals
Anonim

Logitech heeft een nieuwe lijn draadloze oordopjes onthuld, de Zone True Wireless en Zone Wired Earbuds, bedoeld voor zakenmensen die veel tijd besteden aan videogesprekken terwijl ze op afstand werken.

Image
Image

Het bedrijf beweert dat zijn nieuwe producten de eerste zijn die zijn gecertificeerd door de belangrijkste videoconferentieplatforms - Google Meet, Microsoft Teams en Zoom. De oordopjes komen op een geschikt moment wanneer meer professionals werken op afstand en hybride omgevingen omarmen.

De Zone True Wireless-oordopjes beloven gebruikers een comfortabele vorm met audio van hoog niveau. De draadloze oordopjes worden geleverd met een ruisonderdrukkende microfoon en Active Noise Cancellation (ANC) die gesprekken van hoge kwaliteit mogelijk maken, ongeacht harde achtergrondgeluiden, beweert het bedrijf.

Logitech zegt later dat de oordopjes "dubbel zoveel batterijcapaciteit hebben als toonaangevende apparaten". gebruikt om te praten. Als je alleen maar luistert, gaat de batterijduur tot negen uur met ANC en 12 uur met ANC uit. Het duurt 2 uur en 45 minuten om de draadloze oordopjes volledig op te laden.

De Zone True Wireless-oordopjes ondersteunen Bluetooth- en USB-ontvangers, dus ze werken met de meeste smartphones en computers en stellen gebruikers in staat om gemakkelijk tussen apparaten te schakelen.

De Zone Wired Earbuds hebben ook dezelfde ruisonderdrukkende microfoon en Active Noise Cancellation-functies, evenals dezelfde geluidskwaliteit. Ze kunnen verbinding maken met uw computer of smartphone via USB-A, USB-C of de standaard 3,5 mm koptelefoonaansluiting.

Image
Image

Logitech's nieuwe draadloze oordopjes zijn verkrijgbaar in Graphite en Rose Pink, maar er is geen bevestiging over de kleur van de bedrade oordopjes. De Zone True Wireless en de Zone Wired Earbuds worden later dit najaar gelanceerd voor respectievelijk $ 299 en $ 99, waarbij de Rose Pink draadloze oordopjes exclusief zijn voor de website van Logitech.

Aanbevolen: