HP onthult nieuwe Envy 34-inch alles-in-één desktop

HP onthult nieuwe Envy 34-inch alles-in-één desktop
HP onthult nieuwe Envy 34-inch alles-in-één desktop
Anonim

HP heeft verschillende nieuwe computers onthuld, waaronder de HP Envy 34-inch All-in-One Desktop, een desktop gemaakt voor makers die hun werk willen delen.

Op dinsdag onthulde HP details over de aankomende herfstreeks van Windows 11-computers. De grootste aankondiging in de groep was echter voor de nieuwe HP Envy 34-inch all-in-one desktop. De nieuwe all-in-one is ontworpen met een verstelbaar beeldscherm van 34 inch en heeft een in hoogte verstelbaar beeldscherm, een 21:9-verhouding micro-edge-scherm en de mogelijkheid om het ook met externe monitoren in te stellen.

Image
Image

HP zegt dat het scherm zelf direct uit de doos tot 5K en ware kleurnauwkeurigheid biedt. Dit is ook de eerste all-in-one met een afneembare, magnetische camera, die volgens HP vrij gemakkelijk over de buitenkant van het scherm van de pc kan worden verplaatst.

De camera, die een 16-megapixel lens met binning-technologie biedt, maakt softwareaanpassing met HP Enhanced Lighting mogelijk.

De pc biedt een 8-core 11e generatie Intel Core i9 S-serie processor en ondersteuning voor Nvidia's eerste GeForce RTX 3080 grafische kaarten. Het wordt ook geleverd met Windows 11, waardoor gebruikers toegang hebben tot de nieuwste versie van het besturingssysteem van Microsoft.

De 34-inch all-in-one wordt ergens begin oktober verwacht en zal beginnen bij $1.999.

Image
Image

Andere aankondigingen van HP op dinsdag zijn de onthulling van de nieuwste HP Spectre x360 16-inch 2-in-1 laptop, evenals een nieuwe 11-inch tablet-pc.

Aanbevolen: