Hoe afbeeldingen te verzenden met iPhone Mail

Inhoudsopgave:

Hoe afbeeldingen te verzenden met iPhone Mail
Hoe afbeeldingen te verzenden met iPhone Mail
Anonim

Wat te weten

  • Tik in de Mail-app op Opstellen. Vul het bericht in en plaats de cursor op de plaats van de foto.
  • Houd de cursor kort ingedrukt. Tik op de pijl op de zwevende menubalk en selecteer Foto of video invoegen.
  • Tik op de afbeeldingen om ze te selecteren en druk op X. Tik op de pijl bovenaan het scherm om een afbeeldingsgrootte te selecteren.

Dit artikel legt uit hoe je afbeeldingen kunt verzenden met een e-mail met behulp van de Mail-app op de iPhone. De instructies in dit artikel zijn van toepassing op de apps Mail en Foto's in iOS 14 tot en met iOS 12.

Een foto of afbeelding verzenden met iPhone Mail

Het is gemakkelijk om foto's te delen met de iPhone Mail-app. U kunt een of een handvol foto's verzenden met slechts een paar tikken. Foto's e-mailen op je iPhone is handig omdat de Mail-app onderdeel is van het iOS-besturingssysteem. Het gebruik van de Mail-app is sneller dan het gebruik van andere methoden voor bestandsoverdracht, zoals cloudopslagservices.

Hier leest u hoe u een foto (of video) in een e-mail plaatst met iPhone Mail of iPad Mail:

  1. Open de Mail app op je iPhone en tik op het Compose icoon om een nieuwe e-mail te starten.
  2. Voer de naam, het onderwerp en de tekst van de e-mail in van de ontvanger. Plaats de cursor waar u de afbeeldingen wilt invoegen.
  3. Houd de cursor kort ingedrukt om een zwevende menubalk weer te geven.
  4. Tik op de pijl aan de rechterkant van de menubalk om extra opties te zien.

    Image
    Image
  5. Tik op Foto of video invoegen in de menubalk.
  6. Blader door de afbeeldingen van de Foto's-app die onder aan het scherm verschijnen en tik op een (of meer) om deze te selecteren. Er verschijnt een blauwe cirkel met een vinkje in de hoek van de geselecteerde afbeelding.
  7. Tik op X in het gedeelte Foto's om het te sluiten en terug te keren naar de e-mail waarin de geselecteerde afbeeldingen worden ingevoegd.

    Image
    Image

    Als u iets wilt invoegen, zoals een ander bestand of tekst, onder een afbeelding of video die u hebt bijgevoegd, tikt u op de rechterkant van de afbeelding of video en drukt u op Return.

  8. Als je klaar bent om de e-mail te verzenden, tik je op de pijl bovenaan het scherm en selecteer je een afbeeldingsgrootte in de pop-uplijst. Uw e-mail wordt onmiddellijk verzonden.

    Image
    Image

Een foto of afbeelding verzenden met de app Foto's

Een andere manier om foto's vanaf je iPhone te verzenden, is door te starten in de Foto's-app. Dit kan een eenvoudigere methode zijn als u veel foto's en video's verzendt.

  1. Open de Photos app op je iPhone.
  2. Open het album met de afbeeldingen of video's die je wilt e-mailen.
  3. Tik bovenaan op Select en tik op de bestanden die u in een e-mail wilt verzenden om ze aan te vinken.
  4. Selecteer de Share-knop in het onderste menu.

    Image
    Image

    Met deze optie voor delen kunt u ook foto's of video's e-mailen vanuit een andere app. Als afbeeldingen bijvoorbeeld zijn opgeslagen in een cloudopslagservice en u een van deze afbeeldingen vanaf uw telefoon wilt e-mailen, opent u de afbeelding en gebruikt u de knop Share om deze in Mail te openen om deze te verzenden.

  5. Kies Mail in het deelscherm.
  6. Vul de e-mail in zoals gewoonlijk. Tik vervolgens op de pijl bovenaan het scherm om de e-mail met de foto's te verzenden.

    Image
    Image

Tips voor het verzenden van foto's vanaf uw iPhone

Als je de foto's die je wilt e-mailen niet ziet in de Foto's-app, zijn ze mogelijk verborgen in de huidige weergave. Tik op de pijl naar het vorige scherm of de link Albums onderaan om al je fotoalbums te vinden, waarvan er één de afbeelding bevat.

Als de foto die je wilt e-mailen niet op je telefoon is opgeslagen, sla deze dan eerst op in Foto's, wat je in de meeste apps kunt doen door je vinger op de afbeelding te houden en Afbeelding opslaan te selecteren. Andere apps hebben mogelijk een specifiek menu voor het downloaden van foto's en video's naar je iPhone.

Om foto's van je iPhone die je met een camera hebt gemaakt te e-mailen, zet je ze eerst over naar je telefoon.

iPhone laat je geen foto's sturen die je hebt verwijderd. Om dat te doen, herstelt u ze uit de verwijderde map en e-mailt u ze met behulp van een van de methoden die in dit artikel worden beschreven.

Aanbevolen: