Hoe word je een Adobe Certified Expert

Inhoudsopgave:

Hoe word je een Adobe Certified Expert
Hoe word je een Adobe Certified Expert
Anonim

Wat te weten

  • Iedereen met de tijd, het verlangen en het geld kan een ACE worden met voorbereiding en een score van ten minste 69 procent.
  • Registreer op Adobe's certificeringspagina > download gratis examengidsen > zoek naar ander materiaal.
  • Verschillende certificeringen blijven gedurende verschillende tijdsperioden geldig.

Dit artikel legt uit hoe je kunt studeren voor en deelnemen aan het Adobe Certified Expert (ACE)-examen. Adobe biedt certificeringen voor Dreamweaver, Illustrator, Photoshop, InDesign, Premiere Pro tot AEM, Campaign en meer.

Wie kan een ACE worden?

Iedereen die bereid is tijd, werk en geld te investeren, kan een ACE worden en het rendement op de investering kan aanzienlijk zijn. Het proces omvat studie en oefening, met als hoogtepunt een examen dat uw vaardigheid in het door u gekozen Adobe-product zal beoordelen.

Image
Image

Hoe moeilijk is het om een ACE te worden?

Op voorwaarde dat je redelijk goed geïnformeerd en ervaren bent, moet je slagen voor het Adobe Certified Expert-examen met voldoende voorbereiding. Voor het examen hoef je geen afbeeldingen te produceren of te manipuleren, essays te schrijven, processen uit te leggen of andere subjectief beoordeelde taken uit te voeren.

In plaats daarvan bestaat het examen uit 75 meerkeuzevragen die bedoeld zijn om uw vaardigheid in het gebruik van het programma en het toepassen van uw kennis in praktijksituaties te testen. Zolang je minimaal een score van 69 procent ha alt, mag je jezelf een ACE noemen. Het vereist inspanning, maar voor de gemiddelde persoon die regelmatig met de applicatie werkt, is het niet moeilijk.

Bottom Line

Testcentra bevinden zich over de hele wereld. Ga voor meer informatie over examens naar de certificeringspagina van Adobe. Aanmelden voor een examen is een eenvoudig proces: u kiest een locatie, selecteert een tijd en een datum en beta alt met creditcard of wordt gefactureerd.

Waar studiemateriaal te vinden om je voor te bereiden op het ACE-examen

Adobe raadt u aan te beginnen met de gratis downloadbare examengidsen. Je ziet de downloadlink wanneer je de informatie bekijkt over de test die je wilt doen.

Enkele andere suggesties zijn:

  • De serie "Klaslokaal in een boek"
  • Instructie bij een door Adobe geautoriseerd trainingscentrum
  • Adobe online training van Element K
  • Tutorials en materialen van Total Training

Sommige hiervan zijn erg duur, terwijl andere redelijk geprijsd zijn, maar een grotere investering van uw tijd vergen. De goedkopere alternatieven kunnen nog goedkoper uitpakken als ze worden verrekend met de boekingskosten als je een of twee keer fa alt (en mensen die zich niet voldoende hebben voorbereid, falen).

De resultaten verkrijgen

Tegen de tijd dat je de testruimte hebt verlaten en de receptie van het testcentrum hebt bereikt, zouden je resultaten op je moeten wachten. Als u geslaagd bent, ontvangt u instructies voor het downloaden van het Adobe-logo voor gebruik in uw persoonlijke briefpapier en op uw website.

Certificeringen zijn goed voor voorwaarden die per product verschillen. Certificeringen voor één product verlopen bijvoorbeeld nooit. Die voor Adobe Digital Marketing Suite-producten zijn één jaar geldig en voor Creative Cloud twee jaar.

Wat de ACE betekent in het veld

De ACE-aanduiding wordt algemeen erkend door professionals die Adobe-producten gebruiken. David Creamer van I. D. E. A. S. Training schrijft:

Bij het beoordelen van de cv's van ontwerpers, is een van de moeilijkste dingen om te onderscheiden de werkelijke kennis van de sollicitant van een programma. Ik kan je niet vertellen hoeveel mensen ik tegenkom die zichzelf "gevorderd" of "expert" noemen, maar geen laagmasker van een Halloween-masker kennen!

Als ik echter een vermelding van Adobe Certified Expert op het cv zie, weet ik dat de persoon een behoorlijke kennis van het programma heeft. Hoewel ze misschien geen echte 'experts' zijn, hebben ze laten zien dat ze een uitgebreide test kunnen afleggen die alleen kan worden doorstaan als ze bekend zijn met de software. Wat nog belangrijker is, ze laten zien dat ze het vermogen hebben om te studeren en te leren - een relatief zeldzame vondst in de wereld van vandaag.

Aanbevolen: