Hoe u uw Outlook-adresboek kunt afdrukken

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Outlook-adresboek kunt afdrukken
Hoe u uw Outlook-adresboek kunt afdrukken
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Mensen > selecteer de map met contacten om af te drukken > selecteer File > Print > Afdrukopties > Telefoonlijststijl.
  • Als u contacten wilt filteren zodat alleen de contacten worden weergegeven die u wilt afdrukken, selecteert u View > View Settings > Filter.
  • Om een enkel contact af te drukken, selecteert u de contactenmap en dubbelklikt u op het contact, en selecteert u vervolgens File > Print.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw adresboek in Outlook kunt afdrukken. De instructies zijn van toepassing op Outlook voor Microsoft 365 en Outlook 2019, 2016, 2013 en 2010.

Telefoonlijststijl afdrukken in Outlook

Er zijn verschillende manieren om uw Outlook-contactpersonen af te drukken. U kunt de afdrukoptie Telefoonlijst gebruiken om een papieren map te maken van sommige of al uw contacten in Outlook.

  1. Start Outlook.
  2. Selecteer onder aan het navigatievenster Mensen om uw lijst met Outlook-contactpersonen te openen.
  3. Selecteer in het deelvenster Mijn contacten de map met contacten die u wilt afdrukken.

    Image
    Image
  4. U kunt uw contacten filteren zodat alleen de contacten die u wilt afdrukken, worden weergegeven. Ga naar het tabblad View, selecteer View Settings en kies Filter om te filteren op criteria zoals een bedrijf. Als u categorieën aan uw contacten hebt toegewezen, kunt u ook op categorie filteren. Nadat u de contacten hebt gefilterd, zijn de afdrukstappen hetzelfde als wanneer u alle contacten afdrukt.

  5. Select File > Print. U kunt ook de sneltoets Ctrl + P gebruiken om de pagina Afdrukken te openen.

    Image
    Image
  6. Selecteer Afdrukopties.
  7. Kies in de sectie Instellingen Telefoonlijststijl om een papieren telefoonlijst te maken. Het voorbeeld verandert om de geselecteerde stijl weer te geven. Als u een andere afdrukstijl wilt selecteren, heeft u verschillende opties, waaronder Kaartstijl, Boekjestijl en Memostijl
  8. Selecteer in het dialoogvenster Print het paginabereik dat u wilt afdrukken en het aantal exemplaren.

    Als u het lettertype wilt wijzigen, een ander papierformaat wilt kiezen of een kop- of voettekst wilt toevoegen, selecteert u Pagina-instelling.

    Image
    Image
  9. Select Define Styles > Edit als u andere wijzigingen wilt aanbrengen, zoals het kiezen van een ander lettertype, de velden die u wilt omvatten, het papierformaat of opties voor kop- en voettekst.

    Image
    Image
  10. Selecteer Print.

Omdat de printerinstellingen en -functies variëren, raadpleegt u de handleiding of website van uw fabrikant voor meer informatie over geavanceerde afdrukopties, zoals dubbelzijdig afdrukken.

Een enkel contact afdrukken

U kunt desgewenst de informatie voor één contactpersoon afdrukken.

  1. Selecteer de contactenmap die het contact bevat waarvan u de informatie wilt afdrukken.
  2. Dubbelklik op het contact om het te openen.
  3. Selecteer File > Print en druk de pagina af.

FAQ

    Hoe druk ik een e-mail af vanuit Outlook?

    Om een e-mail af te drukken vanuit Outlook Online, opent u de e-mail en gaat u naar File > Print. Om af te drukken vanuit de Outlook-app, selecteert u het three-dot menu > Print. U kunt inkomende e-mail zelfs automatisch afdrukken in Outlook.

    Hoe exporteer ik een adresboek vanuit Outlook?

    Om een Outlook-adresboek te exporteren zodat u Outlook-contacten op een andere computer kunt gebruiken, gaat u naar People en kiest u een map met contacten of Alle contactenen selecteer vervolgens Beheren > Contacten exporteren > Exporteren.

    Hoe voeg ik contacten toe aan mijn adresboek in Outlook?

    Om een contactpersoon aan uw Outlook-adresboek toe te voegen, gaat u naar Mensen > Nieuwe contactpersoon. Om een contactpersoon uit een e-mail toe te voegen, selecteert u de naam van de contactpersoon in het veld Van of Cc en kiest u vervolgens Meer weergeven > Toevoegen aan contacten.

Aanbevolen: