Hoe maak je een betoveringstafel in Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe maak je een betoveringstafel in Minecraft
Hoe maak je een betoveringstafel in Minecraft
Anonim

Voordat je items kunt betoveren, moet je weten hoe je een betoveringstafel maakt in Minecraft. Om het meeste uit je betoveringstafel te halen, moet je ook wat boekenplanken bouwen.

Instructies in dit artikel zijn van toepassing op Minecraft op alle platforms.

Hoe maak je een betoveringstafel in Minecraft

Hoe maak je een betoveringstafel in Minecraft

Je hebt de volgende items nodig om een betoveringstafel te maken:

  • 1 Boek
  • 2 Diamanten
  • 4 Obsidiaan

Hier leest u hoe u de benodigde materialen kunt verzamelen en hoe u uw betoveringstafel kunt bouwen:

  1. Maak een knutseltafel. Gebruik 4 houten planken van elk type (eikenhouten planken, junglehouten planken, enz.).

    Image
    Image
  2. Maak een Boek. Zet je Crafting Table op de grond en open hem. Zet in de bovenste rij 2 Papers in de eerste en tweede vakken. Zet in de middelste rij 1 Paper in het tweede vak. Zet in de onderste rij 1 Leder in het tweede vak.

    Om papier te maken, plaats je 3 suikerrietjes in de middelste rij van de knutseltafel. Maak leer met 4 huiden. (Je kunt leer ook als een druppel krijgen wanneer een koe, mooshroom, paard, ezel, muilezel of lama, of een hoglin in de onderwereld, sterft.

    Image
    Image
  3. Verkrijg ten minste 2 Diamanten Diamanten verschijnen in schatkisten, inclusief dorpsschatkisten en begraven schatkisten op stranden, of ze kunnen worden gewonnen uit diamanterts in woestijntempels, mijnschachten, of ondergrondse grotten. Je hebt een ijzeren houweel of sterker nodig om diamanten te delven.

    Je hebt een diamanten houweel of een Netherite houweel nodig voor de volgende stap, dus ontvang 3 extra diamanten om een houweel te maken als je er geen hebt.

    Image
    Image
  4. Mijn 4 Obsidiaan. Om obsidiaanblokken te maken, gebruik je een wateremmer om water op lavablokken te gieten. Of je kunt vaak natuurlijk gegenereerd obsidiaan vinden onder de grond, waar water over lava liep. Mijn dan de blokken met een diamanten houweel of een Netherite houweel om Obsidian te krijgen.

    Om een emmer te maken, ga je naar je werktafel, plaats je 2 ijzeren staven in de eerste en derde vakken van de bovenste rij en plaats je 1 ijzeren staaf in het tweede vak van de middelste rij.

    Image
    Image
  5. Maak de betoveringstafel. Zet in de bovenste rij 1 Book in het tweede vak. Zet in de middelste rij 2 Diamonds in de eerste en derde vakken en plaats vervolgens Obsidian in het middelste vak. Zet in de onderste rij 3 Obsidian in alle drie de vakken.

    Image
    Image

Hoeveel boekenplanken heb je nodig voor een betoveringstafel?

Technisch gezien hoef je geen boekenplank te maken om items in Minecraft te betoveren. Elke boekenplank die je toevoegt, verhoogt echter het niveau van je betoveringstafel, waardoor je krachtigere betoveringen kunt creëren.

Om een boekenplank effect te laten hebben, moet er één lege ruimte zijn tussen de boekenplank en de betoveringstafel. Om het maximale niveau (30) te bereiken, moet je 15 boekenplanken in de juiste volgorde rond je betoveringstafel plaatsen.

Image
Image

Hoe maak je een volledige betoveringstafel?

Om een betoveringstafel van niveau 30 te maken in Minecraft, plaats je je betoveringstafel in het midden van 15 boekenplanken, zodat er een lege ruimte is tussen de tafel en elke boekenplank. De eenvoudigste manier om dit te bereiken, is door uw boekenplanken in een vierkant van 5X5 te plaatsen, met een opening voor de ingang.

Image
Image

Je kunt de boekenplanken ook twee blokken hoog stapelen en een bibliotheekhoekje maken.

Image
Image

Hoeveel diamanten heb je nodig om een betoveringstafel te maken?

Je hebt 2 diamanten nodig om een betoveringstafel te maken. Je hebt ook Obsidian nodig, waarvoor een Diamond Pickaxe of sterker nodig is om te mijnen, dus je kunt net zo goed 3 extra Diamonds (voor een totaal van 5) krijgen als dat mogelijk is. Om een diamanten houweel te maken, plaats 3 Diamonds in de bovenste rij van de Crafting Table, plaats dan Sticks in de middelste vakken van de tweede en derde rij.

Helaas is er geen manier om een diamanten houweel te demonteren, dus je kunt de diamanten niet hergebruiken voor je betoveringstafel.

Image
Image

Hoe betover ik items in Minecraft?

Om een item met speciale eigenschappen te betoveren, heb je een Lapis Lazuli nodig, die ondergronds dicht bij gesteente kan worden gedolven. Zet de betoveringstafel op de grond en communiceer ermee om het betoverende menu te openen.

Image
Image

Plaats in het linkervak het item dat je wilt betoveren en plaats een Lapis Lazuli in het tweede vak. Je krijgt willekeurig drie keuzes te zien. Selecteer een betovering en sleep het betoverde item terug naar je inventaris.

Image
Image

De betoveringsopties zijn gebaseerd op je XP-niveau. Je verzamelt XP-bollen terwijl je vijanden verslaat, dieren fokt, grondstoffen ontgint of een oven gebruikt. De betovering van het hoogste niveau die je kunt maken zonder boekenplank is niveau 8.

Image
Image

FAQ

    Hoe reset ik een betoveringstafel?

    Als je de drie upgrade-opties die je betoveringstafel laadt niet leuk vindt, kun je een tijdelijke oplossing gebruiken om ze te "resetten". Gebruik een nieuw item met de tabel om de huidige drie opties te verwijderen en geef er nog drie. Je kunt een Slijpsteen gebruiken om de betovering van het item te verwijderen, of een aambeeld gebruiken om de betovering van het item op een ander item te plaatsen.

    Wat is de taal op de betoveringstafel?

    De runen op de Betoveringstafel zijn het Standaard Galactische Alfabet. Deze taal is ontstaan in de gameserie Commander Keen, die in 1990 in première ging. Elk symbool vervangt direct een letter in het Engelse alfabet, zodat je de runen gemakkelijk met de hand kunt vertalen. U kunt vertalers ook online vinden.

Aanbevolen: