Pixel Buds-instellingen gebruiken

Inhoudsopgave:

Pixel Buds-instellingen gebruiken
Pixel Buds-instellingen gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Android 10.0 en nieuwer: Tik op Instellingen > Verbonden apparaten > Pixel Buds tandwielpictogram.
  • Android 9 en ouder: toegang tot instellingen via de Pixel Buds-app.
  • De bas aanpassen: Tik op Instellingen > Verbonden apparaten > Pixel Buds tandwielpictogram > Geluid > Bas boost toggle.

Dit artikel legt uit hoe je Pixel Buds-instellingen gebruikt, inclusief hoe je de audio-instellingen aanpast en het meeste uit je draadloze oordopjes ha alt.

Hoe krijg ik toegang tot de Pixel Buds-instellingen?

Wanneer Pixel Buds zijn gekoppeld aan een Android-telefoon, zijn de instellingen toegankelijk via het gedeelte met verbonden apparaten van de app Android-instellingen. Hoewel je Pixel Buds kunt gebruiken met andere apparaten, zoals computers en niet-Android-telefoons, kun je de instellingen alleen openen en aanpassen via een Android-telefoon.

Heb je een oudere telefoon met Android 9 of ouder? Controleer of de Pixel Buds-app op je startscherm of in de lijst met apps staat. U moet die app openen in plaats van de onderstaande instructies te volgen.

Zo krijg je toegang tot de Pixel Buds-instellingen:

  1. Open Instellingen.
  2. Tik op Verbonden apparaten.
  3. Tik op het gear pictogram naast je Pixel Buds in de lijst met aangesloten apparaten.
  4. Vanaf hier heb je toegang tot je Pixel Buds-instellingen. Tik op Meer instellingen. om alle opties te bekijken

    Image
    Image

Hoe wijzig ik de Pixel Buds-instellingen?

Al je Pixel Buds-instellingen zijn toegankelijk via de hierboven beschreven methode als je Android 10.0 of nieuwer hebt, of de Pixel Buds-app als je een oudere versie van Android hebt. Vanuit het instellingenscherm kun je je Pixel Buds instellen met de Find Device-service van Google, aanraakbedieningen aanpassen, de geluidsinstellingen wijzigen, in-ear-detectie in- en uitschakelen en precies aanpassen hoe je telefoon omgaat met de oordopjes.

Hier zijn de verschillende instellingen voor Pixel Buds, wat ze zijn en hoe ze te gebruiken:

  • Find Device: stel je Pixel Buds in met de Find Device-service als je dit nog niet hebt gedaan, of ga naar de Find Device-service als je je Pixel bent kwijtgeraakt Knoppen. U kunt de laatst bekende locatie bekijken of elk afzonderlijk oordopje laten rinkelen.
  • Touch Controls: Pixel Buds hebben aanraakbedieningen, waaronder tikken om af te spelen of te pauzeren, dubbel tikken om een muzieknummer over te slaan, drie keer tikken om een nummer te herhalen en één keer tikken om beantwoord een oproep. Je kunt deze functie uitschakelen als je geen aanraakbediening wilt gebruiken.
  • Geluid: hiermee kunt u basversterking of actief geluid inschakelen, waardoor uw volume automatisch wordt aangepast op basis van het omgevingsgeluidsniveau.
  • In Ear Detection: Deze functie pauzeert automatisch het afspelen van media wanneer u een of beide oordopjes verwijdert. Je kunt het uitschakelen als je het niet leuk vindt.
  • Meer instellingen: Met deze optie kunt u de firmware indien nodig bijwerken, een reeks tips en andere diverse informatie bekijken. Je kunt er ook een Pixel Buds-widget aan je startscherm toevoegen voor gemakkelijke toekomstige toegang tot deze instellingen.
  • HD Audio AAC: Dit is een eenvoudige schakelaar waarmee u high-definition audio aan en uit kunt zetten.
  • Telefoongesprekken: als je geen oproepen wilt aannemen met je Pixel Buds, kun je deze schakelaar uitschakelen.
  • Media Audio: als je dit uitschakelt, wordt de media afgespeeld via de luidsprekers van je telefoon in plaats van de Pixel Buds.
  • Contact delen: Met deze functie hebben de Pixel Buds toegang tot je contacten. Als je het inschakelt, worden meldingen die betrekking hebben op een van je contacten gelezen op naam in plaats van op nummer.

Hoe pas je de bas aan op Pixel Buds?

Pixel Buds hebben equalizer-instellingen, maar ze zijn vrij eenvoudig. Je kunt basversterking inschakelen om de bas te versterken, en je kunt basversterking uitschakelen om de bas te verminderen, maar er zijn geen fijne bedieningselementen. Er is ook een actieve geluidsfunctie die het volume van je oordopjes automatisch aanpast op basis van het omgevingsgeluid in je omgeving.

Hier leest u hoe u de bas- en andere geluidsinstellingen op Pixel Buds kunt aanpassen:

  1. Open Instellingen.
  2. Tik op Verbonden apparaten.
  3. Tik op het gear pictogram naast je Pixel Buds.
  4. Tik op Geluid.

    Image
    Image
  5. Tik op de Bass Boost schakelaar om het in te schakelen.
  6. Voor beter geluid in verschillende omgevingen, tikt u ook op de Adaptive Sound schakelaar.
  7. Als je op de terugknop tikt en HD Audio: AAC aanzet, kan dat ook je geluidskwaliteit verbeteren.

    Hoewel HD-audio: AAC de audiokwaliteit kan verbeteren, kan het ook leiden tot overmatige latentie. Als je merkt dat het geluid achterblijft nadat je deze functie hebt geactiveerd, schakel deze dan weer uit.

    Image
    Image

FAQ

    Waarom maken mijn Pixel Buds geen verbinding met mijn telefoon?

    Als je problemen hebt met het verbinden van je Pixel Buds met je telefoon, verwijder dan de Pixel Buds uit de Bluetooth-instellingen van je apparaat en koppel ze opnieuw. Als je een vervangende set Pixel Buds probeert te koppelen, verwijder dan eerst de oude Pixel Buds uit je lijst met opgeslagen Bluetooth-apparaten.

    Kan ik mijn Pixel Buds op meerdere apparaten aansluiten?

    Ja. Je kunt je Google Pixel Buds met maximaal 8 apparaten koppelen. Als u meer apparaten wilt toevoegen, moet u deze eerst verwijderen uit de Bluetooth-instellingen van een ander apparaat.

    Waarom is het volume zo laag op mijn Google Pixel Buds?

    Als het volume lager is dan normaal, probeer dan de Bluetooth-verbinding opnieuw in te stellen. Je kunt ook de volume-instellingen van je telefoon aanpassen.

    Hoe weet ik wanneer mijn Pixel Bud-hoesje is opgeladen?

    Het statuslampje aan de buitenkant van de behuizing wordt wit wanneer deze volledig is opgeladen. Als het nog steeds wordt opgeladen, is het lampje oranje. Het lampje aan de binnenkant van de hoes geeft de oplaadstatus van je Pixel Buds aan.

Aanbevolen: