Apple Watch Series 7 Bestellingen starten vrijdag

Apple Watch Series 7 Bestellingen starten vrijdag
Apple Watch Series 7 Bestellingen starten vrijdag
Anonim

Houd je polsen vast, de Apple Watch Series 7 ligt volgende week in de winkels.

Toen Apple vorige maand zijn nieuwste smartwatch voor het eerst onthulde tijdens een evenement, zei het bedrijf eenvoudig dat het "dit najaar" beschikbaar zou zijn. Nu weten we dat het op vrijdag om 05.00 uur PT/8 uur ET beschikbaar zal zijn voor pre-order, waarbij de horloges op 15 oktober worden verzonden. dag.

Image
Image

De Apple Watch Series 7 brengt een aantal nieuwe functies op tafel. Ze bevatten een groter, geavanceerder altijd-aan Retina-display dat bijna tot aan de rand van de behuizing reikt. De randen rond het scherm zijn slechts 1,7 mm en de always-on-modus is 70% helderder dan de Series 6.

De Series 7 heeft ook een meer afgerond ontwerp en IP6X-certificering voor stofbestendigheid, naast het behoud van een WR50 waterbestendigheidsclassificatie.

Als aanvulling op dit grotere scherm heeft Apple ook een aantal nieuwe wijzerplaten gemaakt die het beste uit de verbeterde schermruimte halen. Met een nieuwe modulaire wijzerplaat kunt u bijvoorbeeld de details van de activiteitsring bekijken, naast een hele reeks andere gegevensstatistieken.

Wat de interne componenten betreft, de batterij gaat nog steeds 18 uur mee, maar kan 33% sneller volledig worden opgeladen dan de Series 6. De Series 7 integreert ook volledig met de onlangs uitgebrachte watchOS 8, die op fitness gebaseerde verbeteringen zoals verbeterde fietsondersteuning en valdetectieondersteuning tijdens trainingen.

De Apple Watch Series 7 begint bij $ 399 USD en is verkrijgbaar in de maten 41 mm en 45 mm. Het zal worden verkocht naast de nog steeds puffende Watch Series 3, die $ 199 USD kost.

Aanbevolen: