Hoeveel kost het om Skype te gebruiken?

Inhoudsopgave:

Hoeveel kost het om Skype te gebruiken?
Hoeveel kost het om Skype te gebruiken?
Anonim

Skype is gratis wanneer je andere Skype-gebruikers belt, waar ze ook wonen, net zoals andere gratis internetbeldiensten zoals WhatsApp, Snapchat, Messenger en Viber.

De service is echter niet gratis wanneer u belt naar vaste lijnen of andere mobiele telefoons die geen Skype gebruiken. VoIP-diensten rekenen normaal gesproken een tarief per minuut voor deze gesprekken, die lager zijn dan de tarieven voor niet-VoIP-gesprekken. De tarieven zijn afhankelijk van de bestemming die u belt.

Image
Image

Aansluitkosten

Skype brengt verbindingskosten in rekening voor telefoongesprekken. Deze vergoeding is van toepassing op alle oproepen naar mobiele en vaste telefoons met Skype-tegoed, maar alleen wanneer de oproep wordt beantwoord en langer dan een seconde duurt.

De aansluitkosten zijn eenmalig, per gesprek, ter dekking van de kosten van het overbruggen van een VoIP-gesprek naar het pakketgeschakelde telefoonnetwerk. PSTN vertrouwt op koper- of glasvezelkabel, terwijl VoIP internet gebruikt voor gespreksroutering. Technisch gezien zijn PSTN en VoIP afzonderlijke technologieën die elkaar niet kunnen kruisen. Verschillende providers, waaronder Skype, verbinden de twee netwerken echter om VoIP-naar-PSTN-gesprekken te voltooien of omgekeerd. De aansluitkosten dekken deze kosten.

De aansluitkosten variëren afhankelijk van het land dat u belt. Wanneer u bijvoorbeeld binnen de Verenigde Staten belt, geldt een aansluittarief van 2,9. Deze vergoeding kan oplopen tot 8,9¢.

Er zijn geen aansluitkosten voor oproepen naar gratis nummers binnen de V. S.

Abonnementen en tarieven per minuut

De tarieven per minuut variëren afhankelijk van het land dat u belt. Voer uw voorkeursland in op de Skype-website om de kosten per minuut te zien.

Koop Skype-tegoed of een Skype-abonnement voordat u belt naar vaste of mobiele telefoons die niet van Skype zijn.

Als je belt naar mobiele of vaste telefoons die niet op Skype staan, bespaar dan geld door een van Skype's abonnementen te gebruiken.

Skype biedt 5% korting op de maandelijkse abonnementstarieven aan mensen die elke drie maanden betalen en 15% korting aan mensen die één keer per jaar betalen.

Voor het bellen naar gratis nummers worden geen kosten in rekening gebracht in de Verenigde Staten.

Bottom Line

Om te betalen voor oproepen naar niet-Skype-nummers, koopt u Skype-tegoed in stappen van $ 5, $ 10 of $ 25. Het tegoed wordt automatisch opnieuw geladen wanneer uw saldo da alt tot $ 2.

Skype to Go

De Skype to Go-service biedt abonnees een handige truc. Skype voorziet in een lokaal nummer voor een bepaald contact, zodat oproepen via het Skype to Go-nummer de internationale beltarieven omzeilen. Een persoon uit Detroit die iemand in Dublin belt, kan bijvoorbeeld een Skype to Go-nummer verstrekken voor oproepen naar Ierland. Oproepen via dat nummer worden behandeld als lokale oproepen, met behulp van de Skype VoIP-backbone.

U kunt maximaal 30 van deze accounts aanmaken, overal ter wereld, behalve de plaatsen die zijn uitgesloten op deze lijst met beschikbare landen van Skype.

Aanbevolen: