Yandex.Mail: The Good and Bad

Inhoudsopgave:

Yandex.Mail: The Good and Bad
Yandex.Mail: The Good and Bad
Anonim

Yandex. Mail is een gratis e-mailservice die onbeperkte online berichtenopslag biedt. Functies zoals berichtsjablonen, herinneringen, e-cards en sneltoetsen maken van Yandex. Mail een aantrekkelijk alternatief voor services zoals Gmail.

De informatie in dit artikel is van toepassing op de webversie van Yandex. Mail. De mobiele Yandex. Mail-app voor Android en iOS ondersteunt veel van dezelfde functies.

Schrijf en verzend e-mail in Yandex. Mail

Naast rich text-opmaakopties bevat Yandex. Mail sjablonen voor e-cards. U kunt e-mails die u opstelt ook opslaan als sjablonen. Er is zelfs een ingebouwde vertaler die berichten die je opstelt automatisch kan omzetten in andere talen.

Image
Image

Wanneer u een e-mail verzendt, kunt u Yandex. Mail vertellen om te letten op antwoorden. Als er vijf dagen verstrijken zonder antwoord, wordt u eraan herinnerd om indien nodig op te volgen. Met Yandex. Mail kun je e-mailleveringen plannen voor later (tot iets minder dan een jaar van tevoren). Op die manier kun je ervoor zorgen dat verjaardagsmails altijd op tijd aankomen.

Yandex. Mail biedt ook een grote selectie gratis aangepaste thema's om je inbox een persoonlijk tintje te geven.

Bottom Line

Hoewel de zoekfunctie geen ingebouwde operators en complexe filters heeft, ondersteunt Yandex. Mail mappen en labels om u te helpen bij het sorteren van berichten. Met behulp van filters kunt u Yandex. Mail instellen om automatisch taken uit te voeren, zoals het verwijderen van bepaalde e-mail en het verzenden van automatische antwoorden. Sneltoetsen helpen u Yandex. Mail efficiënter te gebruiken.

Verzend bijlagen en grote bestanden in Yandex. Mail

Yandex. Mail laat je bestanden tot 22 MB afzonderlijk en 30 MB in totaal per e-mail bijvoegen. U kunt ook een link invoegen in een bestand dat u uploadt naar de Yandex. Disk-cloudservice, waardoor die limiet wordt verhoogd tot 2 GB per bestand.

Voor bijlagen die u ontvangt, biedt Yandex. Mail een handige documentviewer die zowel Microsoft Office-documenten als PDF-bestanden in uw browser weergeeft. Wanneer u een ondersteunde bijlage selecteert, wordt deze in een apart venster geopend. Selecteer Save to Yandex. Disk om het op te slaan in de cloud.

Image
Image

Beveiliging en spamfiltering

Yandex. Mail scant alle inkomende e-mail op spam, phishing en malware. U kunt afzenders ook handmatig blokkeren. Net als bij andere e-mailprogramma's kunnen sommige niet-spamberichten af en toe in de spammap terechtkomen.

Yandex. Mail biedt geen tweefactorauthenticatie voor verbeterde beveiliging, maar een gedetailleerd activiteitenlogboek maakt het mogelijk verdachte activiteiten te detecteren. U kunt zelfs externe clients uitloggen via de webinterface.

Het is mogelijk om uw Yandex. Mail-berichten door te sturen naar andere e-mailprogramma's en uw account te verbinden met andere e-mailclients via POP of IMAP.

Yandex. Mail Lite-versie

Om over te schakelen naar de eenvoudige HTML-versie van Yandex. Mail, selecteert u Light version in de linkerbenedenhoek van uw inbox.

Image
Image

De Light-versie verwijdert thema's, rijke opmaak en andere geavanceerde functies, maar is sneller, waardoor het ideaal is voor trage internetverbindingen. Om terug te schakelen, selecteer Volledige versie onder je inbox.

Aanbevolen: