Betoverde boeken gebruiken in Minecraft

Inhoudsopgave:

Betoverde boeken gebruiken in Minecraft
Betoverde boeken gebruiken in Minecraft
Anonim

Als je weet hoe je betoverde boeken in Minecraft moet gebruiken, kun je betoveringen aan items toevoegen als je niet in de buurt van je betoveringstafel bent.

Instructies in dit artikel zijn van toepassing op Minecraft op alle platforms.

Betoverde boeken gebruiken in Minecraft

Hoe betover je boeken in Minecraft?

Volg deze stappen om een betoverd boek te maken in Minecraft:

  1. Maak een Knutseltafel. Gebruik 4 Houten Planken van dezelfde houtsoort.

    Image
    Image
  2. Maak Boeken. Zet je Crafting Table op de grond en open hem. Zet in de bovenste rij 2 Papers in de eerste en tweede vakken. Zet in de middelste rij 1 Paper in het tweede vak. Zet in de onderste rij 1 Leder in het tweede vak.

    Om papier te maken, plaats je 3 suikerrietjes in de middelste rij van de knutseltafel. Gebruik 4 huiden om leer te maken.

    Image
    Image
  3. Maak een betoveringstafel. Zet in de bovenste rij 1 Book in het tweede vak. Zet in de middelste rij 2 Diamonds in de eerste en derde vakken en plaats vervolgens Obsidian in het middelste vak. Zet in de onderste rij 3 Obsidian in alle drie de vakken.

    Image
    Image
  4. Verzamel Lapis Lazuli. Kijk ondergronds in de buurt van gesteente. Gebruik een stenen houweel of sterker. Je hebt er één nodig per betovering.

    Image
    Image
  5. Plaats je betoveringstafel op de grond en communiceer ermee om hem te openen.

    Image
    Image
  6. Plaats een Boek in de eerste sleuf en plaats vervolgens een Lapis Lazuli in de tweede sleuf.

    Image
    Image
  7. Selecteer een van de drie willekeurige betoveringen. Als je er geen ziet die je leuk vindt, sleep je een ander item uit je inventaris naar het eerste vak en schakel je het weer uit voor je boek.

    Image
    Image
  8. Sleep het betoverde boek terug naar je inventaris.

    Image
    Image

Hoe gebruik je betoverde boeken in Minecraft?

Zodra je een betoverd boek hebt, kun je het gebruiken om een ander item te betoveren:

  1. Maak een aambeeld. Plaats in een knutseltafel 3 ijzeren blokken in de bovenste rij, 1 ijzerstaaf in het middelste vak van de middelste rij, en3 IJzerstaven in de onderste rij.

    Om ijzerstaven te maken, plaats je een ijzeren blok in het knutselrooster.

    Image
    Image
  2. Plaats je aambeeld op de grond en communiceer ermee om het aambeeldmenu te openen.

    Image
    Image
  3. Plaats het item dat je wilt betoveren in het eerste vak.

    Image
    Image
  4. Plaats het betoverde boek in het tweede vak.

    Image
    Image
  5. Sleep het betoverde item naar je inventaris.

    Image
    Image

Met het aambeeld is het ook mogelijk om betoverde boeken te combineren om sterkere betoveringen te maken. Als de boeken echter verschillende effecten hebben, kan er een verloren gaan.

Image
Image

Waarom laat ik me geen betoverd boek gebruiken in Minecraft?

Als je een item probeert te betoveren, zie je betoveringskosten. Als het nummer rood is, is je ervaringsniveau niet hoog genoeg. Je kunt meer punten verzamelen door te minen, vijanden te verslaan, dieren te fokken en een oven te gebruiken.

Als je een rode X ziet wanneer je een item probeert te betoveren, is de betovering mogelijk niet compatibel met het item. Krachtbetoveringen werken bijvoorbeeld alleen op bogen en Smite-betoveringen werken alleen op zwaarden. Gereedschap kan niet meer dan één keer worden betoverd. dus je kunt niet meer dan één boek per item gebruiken.

Image
Image

Hoe maak ik krachtigere betoveringen in Minecraft?

Maak boekenplanken om je betoveringstafel te upgraden en sterkere betoveringen te creëren. Plaats boekenplanken op een steenworp afstand van de tafel en laat een lege ruimte ertussen. Schik 15 rond de Crafting Table om het maximale betoveringsniveau van 30 te bereiken. Zonder boekenplank zullen de beschikbare betoveringen niet hoger zijn dan niveau 8.

Image
Image

FAQ

    Hoe lees ik een betoverd boek in Minecraft?

    Ondanks dat het boeken zijn, "lees" je deze items niet. Het zijn gewoon knutselmaterialen die je kunt gebruiken om effecten aan andere items toe te voegen zonder dat je een betoveringstafel hoeft te maken of te gebruiken.

    Hoe specificeer ik welke betoveringen een betoverd boek heeft?

    Je kunt niet beslissen welke opties je betoveringstafel zal serveren. Je kunt echter andere items gebruiken om een nieuwe set van drie te krijgen; blijf dit proces herhalen totdat je de betovering krijgt die je wilt.

Aanbevolen: