Hoe niet-Amazon-boeken op een Kindle Fire te laden

Inhoudsopgave:

Hoe niet-Amazon-boeken op een Kindle Fire te laden
Hoe niet-Amazon-boeken op een Kindle Fire te laden
Anonim

Wat te weten

  • Gebruik de Silk-browser om e-books op internet te vinden, download ze naar uw apparaat en ga vervolgens naar de Docs-app om ze te vinden.
  • Verplaats boeken van je computer naar je Kindle Fire met een USB-kabel (en het Android File Transfer-hulpprogramma voor Mac).
  • Ga naar de pagina Amazon-apparaten beheren om je Kindle-e-mailadres te vinden en stuur het e-book vervolgens naar dat adres.

Dit artikel legt uit hoe je boeken op je Kindle Fire kunt laden van buiten de Kindle Store. Instructies zijn van toepassing op alle Amazon Fire-tablets.

Download e-books met de Kindle-browser

Als je legale, niet-DRM-beveiligde e-books van andere verkopers koopt, kun je die boeken gemakkelijk overzetten naar je apparaat. Er zijn ook websites met gratis e-books die u met de Amazon Silk-browser naar uw apparaat kunt downloaden. U kunt de bestanden die u downloadt vinden in de Documenten-app.

Tik op een bestand om het te openen. Als het de standaard MOBI voor Kindle Fire-indeling heeft, wordt het boek geopend in de Kindle-lezer-app.

Image
Image

E-books overzetten van pc naar Kindle Fire via USB

Je kunt met een USB-kabel bestanden van en naar je Kindle Fire overbrengen alsof het een externe harde schijf is:

Installeer op een Mac het hulpprogramma Android File Transfer om de USB-overdracht te voltooien.

  1. Sluit je Fire-tablet aan op je computer met een van de beste micro-USB-kabels.
  2. Als dit de eerste keer is dat u de Fire-tablet op een computer aansluit, veegt u vanaf de bovenkant van het tabletscherm omlaag en tikt u op USB opladen van dit apparaat.

    U kunt doorgaan naar stap 4 als uw pc al toegang heeft tot uw tablet.

    Image
    Image
  3. Tik op Bestanden overzetten om toegang tot het apparaat toe te staan.

    Image
    Image
  4. Op uw computer, open de apparaatmap en selecteer Interne opslag.

    Image
    Image
  5. MOBI-bestanden slepen en neerzetten in de map Books en PDF's en andere bestanden in de map Documents plaatsen.

    Image
    Image
  6. Koppel de tablet los van de pc. Nadat je je bestanden hebt toegevoegd, moet je de Kindle mogelijk opnieuw opstarten om de nieuwe boeken te herkennen.

Je kunt ook bestanden overzetten naar je Fire-tablet met de Dropbox-app voor Fire OS.

Stuur e-books naar Kindle via e-mail

Het is ook mogelijk om bestanden van je pc naar je Kindle Fire te sturen met een speciaal e-mailadres. Om je Kindle-e-mailadres op nieuwere Fire-apparaten te vinden, open je de Documenten-app en tik je op Email Docs to your Fire onder Send-to-Kindle Wanneer je voeg een bestand toe aan een e-mail en stuur het naar het opgegeven adres, het bestand verschijnt automatisch in Docs.

Image
Image

Er is een andere manier om het e-mailadres van je Kindle te vinden. Log in op uw Amazon-account op uw pc, ga naar de pagina Amazon-apparaten beheren en selecteer uw apparaat. U zou het e-mailadres van het apparaat moeten zien.

Image
Image

Welke Reader-indeling te gebruiken voor Amazon Fire-tablets

De Amazon Kindle-app leest MOBI-bestanden. Als je een boek in ePub-formaat hebt, kun je het lezen, maar je moet het ePub-bestand converteren of een aparte lees-app op je Fire installeren.

Andere ondersteunde bestandstypen voor Kindle-boeken zijn:

  • AZW
  • KPF
  • PRC
  • TXT
  • PDF
  • DOC
  • DOCX

Als een e-book niet de standaard MOBI-indeling heeft, verschijnt het niet in de Kindle-app. Je kunt pdf's en andere soorten bestanden vinden in de app Documenten.

FAQ

    Hoe koop ik Kindle-boeken op een iPhone?

    Zoek op Amazon.com het Kindle-boek dat je wilt kopen en kies je iPhone in het Deliver To-menu. Het boek zal beschikbaar zijn via de iPhone Kindle-app.

    Hoe lees ik Kindle-boeken op een pc?

    Gebruik de Kindle-app voor pc om Kindle-boeken op je Windows-computer te lezen. Download Kindle voor pc van Amazon. Alle boeken van je Kindle zijn automatisch beschikbaar. Selecteer in de app Kindle Store om nieuwe titels te kopen en te downloaden.

Aanbevolen: