Hoe u boeken kunt synchroniseren met uw iPad

Inhoudsopgave:

Hoe u boeken kunt synchroniseren met uw iPad
Hoe u boeken kunt synchroniseren met uw iPad
Anonim

Wat te weten

  • Gebruik iTunes voor Windows, voeg boeken toe aan iTunes, open iTunes op uw pc en sleep e-books naar Op mijn apparaat.
  • Gebruik iTunes voor Mac, open Books, en sleep de e-books naar Books.
  • Gebruik iCloud, open Books, selecteer Bibliotheek > Collections en kies de juiste menu-item.

Dit artikel legt uit hoe je boeken op je iPad synchroniseert. Instructies zijn van toepassing op Windows en macOS. Alleen bepaalde e-bookformaten worden door de iPad ondersteund. Als een boek een indeling heeft die niet door het apparaat wordt ondersteund, converteer het dan naar een andere bestandsindeling.

Gebruik iTunes om boeken naar iPad te downloaden

De gemakkelijkste manier om boeken aan je iPad toe te voegen is met iTunes, vooral als je je computer gebruikt om inhoud met je iPad te synchroniseren.

Image
Image

Voeg hiervoor boeken toe aan iTunes. Voor Windows: open iTunes en sleep de e-books naar de On My Device sectie. Voor Mac: open het programma Boeken en sleep de e-books naar Books.

Image
Image

Synchroniseer vervolgens uw iPad met iTunes om de boeken naar uw iPad te kopiëren. De boeken worden gedownload naar de Boeken-app, in de Bibliotheek sectie.

De bovenstaande stappen voor Windows zijn alleen relevant voor de meest recente versie van iTunes.

Voor iTunes 11 op Windows zijn de stappen een beetje anders. Kies Boeken aan de linkerkant van het programma en schakel vervolgens het selectievakje Synchroniseer boeken in. Voordat u de iPad met iTunes synchroniseert, moet u ervoor kiezen om Alle boeken of Geselecteerde boeken. te synchroniseren

Boeken toevoegen aan iPad met iCloud

Als je e-books van Book Store krijgt, is er nog een andere optie om boeken op je iPad te zetten. Aangezien elke aankoop wordt opgeslagen in uw iCloud-account, kunnen boeken worden gedownload naar elk apparaat met dezelfde Apple ID die de aankoop heeft gedaan.

  1. Open de Books app. Als je het niet hebt, installeer Boeken dan vanuit de App Store.
  2. Selecteer Bibliotheek.
  3. Selecteer Collections en kies vervolgens het juiste menu-item zoals Downloaded, Books, of PDF's om de boeken te zien die je hebt gekocht.

    Image
    Image

    Als je dit menu-item niet ziet, tik je op de pijl in de linkerbovenhoek en kies je Collecties.

  4. Tik op een e-book om het naar je iPad te downloaden. Boeken die niet zijn gedownload, worden aangegeven met een iCloud-pijlpictogram.

Andere apps die boeken op iPad kunnen downloaden

Apple Books is een manier om e-books en pdf's op een iPad te lezen. Er zijn andere e-book reader-apps die u kunt gebruiken om de meeste boeken te lezen.

Zo gebruik je de Kindle-app om boeken van je computer op je iPad te zetten:

  1. Installeer de app op je iPad als dat nog niet het geval is.
  2. Sluit de iPad aan op een computer en open iTunes.

    Gebruik de Kindle-app om boeken te downloaden die je in de Kindle Store hebt gekocht, je hebt iTunes niet nodig omdat het in de cloud gebeurt. Voor artikelen die in dergelijke winkels zijn gekocht, moeten deze apps echter e-books kunnen lezen.

  3. In het Instellingen paneel, selecteer Bestandsdeling.

    Image
    Image
  4. Selecteer de app waarnaar je boeken wilt downloaden.

    Image
    Image
  5. Selecteer Bestand toevoegen om het boek via die app naar je iPad te sturen.

    Image
    Image

    Het rechterpaneel bevat documenten die via die app met de iPad zijn gesynchroniseerd. Als het leeg is, betekent dit dat er geen documenten in die app zijn opgeslagen.

  6. In het Add-venster zoekt en selecteert u het boek van uw harde schijf dat u wilt synchroniseren met uw iPad, en selecteert u vervolgens Open.

    Image
    Image
  7. Bevestig dat het boek wordt weergegeven in het rechterdeelvenster in iTunes, naast het app-pictogram, en selecteer vervolgens Sync om het boek over te zetten naar de iPad.
  8. Wanneer de synchronisatie is voltooid, opent u de app op de iPad om de gesynchroniseerde boeken te vinden.

    Image
    Image

Verschillende apps doen vergelijkbare dingen, en ze hebben iTunes niet nodig. Sla bijvoorbeeld e-books op in een cloudopslagservice zoals Google Drive, open de boeken in de Google Drive-app voor iPad en zet de boeken vervolgens over naar Apple Books vanaf uw tablet.

Veel cloudopslag-apps voor bestanden ondersteunen ook e-bookformaten, dus je kunt de app als e-reader gebruiken zonder over te stappen naar Apple Books.

Uw draagbare bibliotheek

De iPad is een geweldig hulpmiddel voor het lezen van e-books. De iPad kan honderden tijdschriften, boeken en strips vervoeren in een verpakking die in een rugzak past. Combineer dat met het Retina Display-scherm op de tablet om een uitstekend leesapparaat te maken.

Of je nu gratis e-books voor je iPad downloadt of e-books koopt in een online winkel, je moet de boeken naar je iPad kopiëren voordat je ervan kunt genieten. Er zijn een paar manieren om boeken met je iPad te synchroniseren, en de methode die je gebruikt hangt af van hoe je je iPad synchroniseert en hoe je graag boeken leest.

Aanbevolen: