De 3 beste Emoji-vertalerwebsites en mobiele apps

Inhoudsopgave:

De 3 beste Emoji-vertalerwebsites en mobiele apps
De 3 beste Emoji-vertalerwebsites en mobiele apps
Anonim

Emoji's helpen ons om onze emoties online en in sms-berichten beter te uiten als woorden niet genoeg zijn. Desondanks gaat de complexiteit van onze gedachten en gevoelens nog steeds veel verder dan de beperkte reeks ideogrammen en smileygezichten die het toetsenbord op onze mobiele apparaten biedt.

Zelfs als je denkt dat je zojuist de beste drie of vier emoji's hebt gebruikt om een specifieke boodschap nauwkeurig over te brengen, is dit geen garantie dat andere mensen het zo snel kunnen vertalen. Evenzo kan het decoderen van de berichten achter emoji's die door anderen worden gebruikt, net zo verwarrend zijn. In dit soort gevallen kan een emoji-verta altool van pas komen.

Super Emoji-vertaler

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Laat je alles schrijven wat je wilt.
  • U kunt de vertaling uit de doos kopiëren.

Wat we niet leuk vinden

  • Geen ingebouwde spellingcontrole.
  • Ondersteunt alleen Engels.

Super Emoji Translator pikt bepaalde woorden in een bericht op en vervangt ze door een of meerdere emoji's om ze te helpen beschrijven, terwijl de delen van het bericht met rust worden gelaten. Nadat je op de grote blauwe Let's Get Started-knop op de voorpagina hebt geklikt, typ of plak je je bericht in het opgegeven veld en klik je op de blauwe knop eronder om te vertalen.

Monica's Emoji-verta altool

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Suggereert alternatieve emoji's.
  • Resultaten worden live getoond.
  • Maakt het kopiëren van de vertaling heel eenvoudig.

Wat we niet leuk vinden

Sommige vertalingen zijn niet nauwkeurig.

Webontwikkelaar Monica Dinculescu heeft deze emoji-verta altool gebouwd. Een leuk zijproject dat op haar website wordt gehost, het vervangt sommige woorden in elk bericht door emoji's. De tool laat de rest van de niet-identificeerbare of onvervangbare woorden intact. Het enige wat u hoeft te doen is beginnen met typen of wat tekst kopiëren en plakken in het opgegeven veld. Druk op de grote, roze Kopieer naar klembord knop om het te kopiëren, zodat je het overal kunt plakken.

LingoJam Emoji-vertaler

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Hiermee kunt u de vertaling bewerken voordat u deze kopieert.

  • Kan willekeurige zinnen genereren.
  • Vertalingen verschijnen direct.

Wat we niet leuk vinden

  • Vervangt soms woorden niet door een emoji.
  • Emoji's zijn alleen "enigszins relevant", volgens de site.

Als je een zin, een alinea of zelfs meerdere pagina's aan woorden hebt die je wilt aankleden met emoji's, kan LingoJam's Emoji Translator je daarbij helpen. De site zegt dat het "tekst converteert naar tekst gevuld met enigszins relevante emoji's." Hoewel de tool woorden niet volledig vervangt door emoji's, identificeert het de bijbehorende emoji's en voegt deze voor of na het woord in om het visuele nadruk te geven. Kopieer gewoon de zinnen of alinea's die je wilt gebruiken, plak ze in het tekstveld en zie hoe je bericht rechts direct tot leven komt met verschillende emoji's.

FAQ

    Wat is de TikTok emojitranslation-trend?

    De emoji-verta altrend op TikTok houdt in dat gebruikers woorden in een emoji-vertaler plaatsen en de resulterende emoji's vervolgens weer in de vertaler pluggen om te zien of dezelfde woorden worden geretourneerd. De resultaten zijn vaak humoristisch en als je emojitranslate opzoekt, zie je miljoenen voorbeelden.

    Hoe maak ik mijn eigen emoji's?

    Ga naar piZap.com of gebruik Moji Maker voor Windows om je eigen emoji's te maken. Gebruik voor iOS en Android Bitmoji of Emoji Me Animated Faces.

    Hoe sla ik een emoji van een website op?

    Als u een emoji van een website wilt kopiëren, klikt u met de rechtermuisknop op de emoji en selecteert u Opslaan om deze als afbeelding te downloaden. Geanimeerde emoticons worden opgeslagen als meerdere afbeeldingen.

Aanbevolen: