WeBoost Home 4G mobiele telefoon signaalversterker Review: een betrouwbare mobiele booster tegen een redelijke prijs

Inhoudsopgave:

WeBoost Home 4G mobiele telefoon signaalversterker Review: een betrouwbare mobiele booster tegen een redelijke prijs
WeBoost Home 4G mobiele telefoon signaalversterker Review: een betrouwbare mobiele booster tegen een redelijke prijs
Anonim

Bottom Line

De weBoost Home 4G-signaalversterker voor mobiele telefoons is een hoogwaardige celversterker voor huizen en bedrijven tot 1.500 vierkante voet, voor gebruikers met alle belangrijke providers behalve misschien Verizon.

weBoost Home 4G signaalversterker voor mobiele telefoons

Image
Image

We hebben de weBoost Home 4G signaalversterker voor mobiele telefoons gekocht, zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De weBoost Home 4G signaalversterker voor mobiele telefoons is de klassieke signaalversterker voor iedereen die zijn signaal wil verbeteren in een paar kamers of een oppervlakte van maximaal 1.500 vierkante meter. Het is perfect voor thuiskantoren of appartementen, omdat het een bestaand 4G LTE-signaal versterkt en compatibel is met alle grote Amerikaanse providers, waaronder Verizon, AT&T, Sprint, Straight Talk en meer.

Image
Image

Ontwerp: Noch strak, noch bijzonder compact

De Home 4G heeft tot onze grote ontsteltenis niet veel of geen opvallende ontwerpkenmerken. Het is niet bijzonder slank vanuit een esthetisch perspectief, en het is ook niet compact, ondanks dat het voornamelijk bestaat uit lichtgewicht onderdelen, omdat het zoveel onderdelen in de kit heeft (bijvoorbeeld een buitenantenne, een binnenantenne, een booster, twee coaxkabels, een netsnoer en accessoires om de buitenantenne te monteren).

Image
Image

Configuratieproces: eenvoudig, rekening houdend met het aantal materialen dat in deze kit zit

Volgens de gebruikershandleiding van weBoost hebben we eerst de signaalsterkte voor de binnenantenne gemeten door de mobiele verbinding te controleren via het nummer 300112345, hoewel de handleiding ons later vertelde dat iOS 11 niet langer de decibel weergeeft (dBm) lezen in 'Field Test Mode' en dat het volgen van de balken op de gebruikte mobiele telefoons kan helpen bij het vinden van het sterkste signaal. Dus dat hebben we gedaan, en we hebben hetzelfde gedaan om de signaalsterkte te meten voor de plaatsing van de buitenantenne. (Android-gebruikers kunnen daarentegen de signaalsterkte controleren in Instellingen.)

Datasignaal is merkbaar toegenomen, waardoor sociale media-applicaties zoals Instagram en Facebook razendsnel worden geladen.

We hebben toen de buitenantenne geïnstalleerd en deze tegen een buitenmuur geplaatst voor dit testproces. (WeBoost raadt echter aan om hem op een paal op het dak te monteren, of hem op een buitenmuur van het gebouw te plakken met behulp van materialen uit de Home 4G-kit.) Het was toen een kwestie van de coaxkabel op de binnenontvanger aansluiten en aansluiten een binnenantenne voor meer stabiliteit binnenin voordat je hem aanzet via een stopcontact in de buurt - en dat was allemaal gemakkelijk genoeg.

Image
Image

Configuratie: een van de meest eenvoudige op de markt

Bij het aansluiten en het laten kalibreren, is er niet veel meer te doen met dit apparaat, behalve achterover leunen en de vruchten plukken. Dit was een aangename verrassing, aangezien we enkele van de concurrenten van de Home 4G hadden getest en het vermogen handmatig moesten aanpassen om het signaal te optimaliseren.

Image
Image

Prestaties: Bijna net zo goed als geadverteerd

weBoost beweert dat dit product signalen versterkt, zowel 4G als 3G, tot 32 keer hun vorige grootte, wat betekent dat er minder oproepen verloren gaan en dat er minder draaiende laadwielen zijn. We hebben die beweringen op de proef gesteld met twee providers - T-Mobile en Verizon - in een huis met een aanzienlijk verschillende ontvangst op elk. Beide mobiele diensten leken te verbeteren, op zijn minst enigszins, met de Home 4G. (Hoewel het grotere verschil zeker te zien was in de T-Mobile-telefoon, misschien omdat de koerier bekend staat om zijn beperkte diensten in de VS, in tegenstelling tot Verizon, die over het algemeen een betere dekking heeft). Het datasignaal nam merkbaar toe, vooral voor de T-Mobile-telefoon, die gemiddeld een verschrikkelijk signaal heeft zonder de razendsnelle sociale-mediatoepassingen van de cel, zoals Instagram en Facebook.

Een duidelijk bijkomend voordeel is de verlenging van de levensduur van de batterij van de telefoon, aangezien weBoost zegt dat gebruikers tot twee uur extra gesprekstijd kunnen krijgen omdat de telefoons niet zoeken naar een of twee signaalbalken.

Image
Image

Dekking: ongeveer net zoveel als geadverteerd

We hebben dit product getest op de eerste verdieping van een huis van ongeveer 3.400 vierkante meter, d.w.z. in een ruimte van ongeveer 1.700 vierkante meter, wat een beetje meer is dan wat weBoost voor zijn product adverteert kan dekken. We zagen gestage voordelen in het grootste deel van de ruimte op de eerste verdieping.

Met een adviesprijs van slechts $ 400, hebben we het moeilijk om dit product op wat voor manier dan ook een 'geweldige deal' te noemen, hoewel die prijs gezien zijn kracht en betrouwbaarheid niet schandalig is.

De Verizon-telefoon meldde drie tot vier streepjes waar we ook waren op de eerste verdieping. Ondertussen zagen we bij de T-Mobile-telefoon maximaal twee streepjes. Gegevens op de T-Mobile-telefoon gingen van een langzame of niet-functionele 4G/LTE (E) naar functionerende LTE-snelheid.

Bottom Line

Met een adviesprijs van slechts $ 400, hebben we het moeilijk om dit product op wat voor manier dan ook een 'geweldige deal' te noemen, hoewel die prijs gezien zijn kracht en betrouwbaarheid niet schandalig is. De signaalsterkte is goed en het dekkingsbereik is solide, hoewel we het er niet over eens zijn hoeveel een karwei het beheren van de vele meegeleverde accessoires is.

weBoost Home 4G signaalversterker voor mobiele telefoons v. SureCall Flare Kit

Hoewel de SureCall Flare Kit en de weBoost Home 4G aanzienlijk genoeg verschillen in ontwerp, configuratie en prijs, vinden we de twee producten gemakkelijk te vergelijken gezien de hoeveelheid dekking die elk biedt.

Voor alle duidelijkheid: beide producten bieden lichtgewicht boosters (het is de rest van de kit die ervoor zorgt dat de Home 4G omvangrijk aanvoelt) die wordt aangedreven door coaxkabels en korte netsnoeren. Ze hebben ook allebei zelfinstellende functies, zodat je niet hoeft te rommelen met frequentiebanden om een schijnbare storing op te lossen. Toch beslaat de SureCall Flare Kit ongeveer 1.000 vierkante meter meer ruimte dan de weBoost Home 4G en biedt het een algeheel eenvoudiger, reisvriendelijker ontwerp, voor $ 100 minder. En, echt, klinkt dat niet aanlokkelijk genoeg?

Een geweldige optie voor diegenen die tevreden zijn met maximaal 1.500 dekking

De weBoost Home 4G-signaalversterker voor mobiele telefoons presteerde binnen de parameters die hij adverteert, hoewel hij duurder is dan sommige van zijn concurrenten. Hoewel er veel componenten zijn, is dit product geweldig voor het versterken van het signaal voor iedereen die in een camper reist, in een appartement woont of in een klein kantoor werkt.

Specs

  • Productnaam Home 4G Signaalversterker voor mobiele telefoons
  • Product Merk weBoost
  • MPN 470101
  • Prijs $400.00
  • Productafmetingen 2 x 2,25 x 5,5 inch.
  • Kleur Grijs/Zwart/Wit
  • Garantie Twee jaar
  • Buitenantenne Afmetingen 9 x 7,25 x 2,50 inch
  • Home 4G Afmetingen 6 x 4,25 x 1,50 inch
  • Antenne Materiaal Kunststof

Aanbevolen: