Hoe Twitch-advertenties te blokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe Twitch-advertenties te blokkeren
Hoe Twitch-advertenties te blokkeren
Anonim

Wat te weten

  • Abonneren op een kanaal: Klik op het hartpictogram om te volgen, klik op Abonneren en klik vervolgens op Abonnerennogmaals, voer betalingsgegevens in.
  • Als je een Amazon Prime-abonnement hebt, kun je je maandelijks gratis op één kanaal op Twitch abonneren.
  • Meld je aan voor Twitch Turbo om advertenties op elk kanaal te blokkeren.

Dit artikel legt uit hoe je Twitch-advertenties blokkeert, inclusief hoe Twitch-kanaalabonnementen en Turbo werken, en of adblockers echt werken op Twitch.

Bottom Line

De twee officiële manieren om advertenties op Twitch te blokkeren, zijn door je te abonneren op een kanaal of je te abonneren op Twitch Turbo. Als je je op een kanaal abonneert, zie je niet de meeste advertenties op dat kanaal. Als je je abonneert op Twitch Turbo, worden de meeste advertenties in heel Twitch geblokkeerd.

Verwijdert een Twitch-abonnement advertenties?

Ja en nee, maar meestal wel. Wanneer je je abonneert op een Twitch-kanaal, worden de meeste advertenties op dat ene kanaal voor je geblokkeerd. Een streamer kan ervoor kiezen om zijn abonnees te dwingen advertenties handmatig te bekijken, maar dat is niet erg gebruikelijk. Naast het blokkeren van advertenties, geeft een abonnement op een kanaal je doorgaans toegang tot unieke chat-emotes van dat kanaal, en je krijgt mogelijk een speciale badge naast je naam in de chat die laat zien hoe lang je geabonneerd bent.

Voel je je nog steeds verloren over Twitch? Bekijk onze inleiding om meer te weten te komen over Twitch-abonnementen en hoe ze werken.

Stopt Twitch Turbo advertenties?

Twitch Turbo is een Twitch-abonnement voor de hele site dat de meeste advertenties op de hele site blokkeert. Het blokkeert geen advertenties als een streamer de advertenties in hun stream heeft ingesloten, maar het vangt alle preroll-advertenties op die anders zouden verschijnen wanneer u in een stream laadt, en alle midroll-advertenties die in het midden van een stream.

Twitch Turbo blokkeert niet alleen advertenties, maar biedt ook een handvol andere voordelen. Je krijgt een speciale Turbo-chatbadge die je naast je naam kunt plaatsen in elke streamchat, je krijgt toegang tot een exclusieve set nieuwe emotes en je kunt ook je naam wijzigen in streamchats.

Turbo heeft ook een handig voordeel voor streamers. Als je streamt op Twitch, kun je met je Turbo-abonnement je eerdere uitzendingen 60 dagen bewaren in plaats van de standaard 14 dagen.

Twitch Turbo kost ongeveer twee keer zoveel als een abonnement op één kanaal, dus het is een goede deal als je regelmatig meer dan twee kanalen bekijkt. Als een kanaal echter abonneevoordelen biedt, zoals alleen-abonnee-chat of alleen-abonnee-video-on-demand (VOD's), geeft Turbo u daar geen toegang toe.

Zo blokkeer je advertenties met Twitch Turbo:

  1. Navigeer naar de turbo-pagina van Twitch.
  2. Klik op Abonneren.

    Image
    Image
  3. Log in op uw account en geef uw factuurgegevens op.

    Image
    Image
  4. Advertenties worden nu op heel Twitch geblokkeerd.

FAQ

    Werken adblockers op Twitch?

    Hoewel je ook advertenties op Twitch kunt blokkeren met een adblocker, is het niet betrouwbaar. Twitch werkt actief om te voorkomen dat adblockers op zijn site werken.

    Hoe blokkeer ik advertenties in de Twitch-app?

    Twitch-abonnementen en hun advertentieblokkeringsfuncties worden overgedragen naar mobiel. Apps die advertenties blokkeren werken wel of niet, afhankelijk van het vermogen van Twitch om ze te omzeilen.

Aanbevolen: