Emoties toevoegen aan Twitch

Inhoudsopgave:

Emoties toevoegen aan Twitch
Emoties toevoegen aan Twitch
Anonim

Wat te weten

  • Creator Dashboard > Kijkerbeloningen > Emotes > + > upload icoon > Selecteer bestand > voer een code in > Uploaden.
  • De automatische uploader verwerkt 4096x4096px en 1MB groot, of wijzig het formaat van emotes naar 112x112px, 56x56px en 28x28px.
  • Alleen Affiliates en Partners kunnen emotes toevoegen.

Dit artikel legt uit hoe je emotes aan Twitch kunt toevoegen, inclusief hoe je je eigen emotes kunt maken en uploaden naar je Twitch-kanaal.

Hoe voeg je emotes toe op Twitch?

Twitch heeft een aantal geweldige emotes die je overal op het platform in de chat kunt gebruiken, maar makers kunnen ook hun eigen emotes toevoegen. Emotes worden aan Twitch toegevoegd via het Creator Dashboard en zijn beschikbaar voor zowel Twitch Affiliates als Partners. Als je alleen een standaard Twitch-account hebt, moet je een level omhoog gaan naar de Affiliate- of Partnerstatus voordat je emotes kunt toevoegen.

Twitch-emotes moeten vierkant zijn, tussen 112x112px en 4096x4096px, en ze mogen niet groter zijn dan 1 MB. Gebruik een app voor het bewerken van afbeeldingen om je emotes bij te snijden en het formaat ervan te wijzigen voordat je ze uploadt.

Als je account is ingeschakeld om emotes toe te voegen op Twitch, doe je dat als volgt:

  1. Klik op je avatar in de rechterbovenhoek van de Twitch-website en selecteer Creator Dashboard.

    Image
    Image
  2. Klik Kijkerbeloningen.

    Image
    Image
  3. Klik Emotes.

    Image
    Image
  4. Klik op + onder Tier 1.

    Image
    Image

    Emotes die zijn toegevoegd aan Tier 2 en 3 zijn alleen beschikbaar voor kijkers die zich op die niveaus hebben geabonneerd, en je hebt mogelijk ook toegang tot Bit-emotes en geanimeerde emotes, afhankelijk van je voortgang als Twitch-partner of partner.

  5. Klik op het upload-pictogram (pijl die omhoog wijst in de omtrek van het grijze vak).

    Image
    Image
  6. Selecteer een emote-bestand op je computer en klik op Open.

    Image
    Image
  7. Als je tevreden bent met de manier waarop de emote eruitziet, typ je een code voor de emote in het emote-codeveld en klik je op Upload.

    Image
    Image

    Als je niet tevreden bent met de manier waarop je emote eruitziet, klik je op het tabblad Automatisch formaat wijzigen, gebruik je een beeldbewerkingsprogramma om 112x112px, 56x56px en 28x28px versies van je emote te maken en upload je ze elk afzonderlijk.

  8. Herhaal dit proces om extra emotes toe te voegen.

    Je kunt maar een beperkt aantal emotes toevoegen, maar Affiliates en Partners krijgen de mogelijkheid om meer emotes toe te voegen als ze mijlpalen bereiken, zoals het toevoegen van nieuwe abonnees en streamen naar meer kijkers.

Wanneer kun je emotes toevoegen op Twitch?

Je krijgt de mogelijkheid om emotes toe te voegen op Twitch zodra je bent toegelaten tot het partnerprogramma. Zodra je de Affiliate-status hebt, kun je een beperkt aantal emotes uploaden voor abonnees van tier 1, tier 2 en tier 3. Affiliates krijgen ook de mogelijkheid om bit-tier emotes toe te voegen, maar pas nadat een kijker een bepaald aantal bits heeft gejuicht.

Wanneer je de Partner-status bereikt, krijg je de mogelijkheid om emote-modifiers toe te voegen aan tier 2 en tier 3 emotes. Je krijgt ook de mogelijkheid om cheermotes toe te voegen. Partners hebben doorgaans ook de mogelijkheid om veel meer emotes toe te voegen dan Affiliates, omdat Twitch het aantal emotes verhoogt dat je in de loop van de tijd mag toevoegen naarmate je mijlpalen bereikt.

Kun je Twitch-emoties toevoegen zonder een partner of partner te zijn?

De enige manier om emotes aan Twitch toe te voegen, is door een Affiliate of Partner te zijn. Als je je als kijker abonneert op je favoriete streamers, krijg je toegang tot hun emotes, die je kunt gebruiken in hun chat en de chats van andere streamers. Je krijgt ook toegang tot een speciale set emotes als je je abonneert op Twitch Turbo.

De andere manier om toegang te krijgen tot nieuwe emotes op Twitch is door de Better Twitch TV-browserplug-in te gebruiken. Als je ooit Twitch-gebruikers vreemde dingen zoals catJAM, PepeHands of OMEGALUL in de chat hebt zien typen, worden die berichten verzonden door gebruikers van de BTTV-plug-in. In plaats van catJAM in de chat te zien, zien gebruikers van de BTTV-plug-in bijvoorbeeld een geanimeerde emote van een kat.

Hier leest u hoe u toegang krijgt tot BTTV-emotes:

  1. Navigeer naar de site van BetterTTV.
  2. Klik op Downloaden voor (Browser)

    Image
    Image

    BTTV is beschikbaar voor Chrome, Edge, Firefox, Opera en Safari.

  3. Klik op Get.

    Image
    Image

    Afhankelijk van uw browser ziet u mogelijk een knop zoals Add of Install.

  4. Laat de browser de extensie installeren als daarom wordt gevraagd.

    Image
    Image
  5. Navigeer naar de Twitch-site, klik op je avatar en klik op BetterTTV Settings.

    Image
    Image
  6. Scroll naar beneden en zorg ervoor dat de vakjes zijn aangevinkt naast de emotes die je wilt gebruiken.

    Image
    Image
  7. Je kunt nu BTTV-emotes gebruiken en zien in Twitch-chat.

FAQ

    Hoe lang duurt het voordat Twitch emotes goedkeurt?

    Als je emotes toevoegt op Twitch, worden ze in een moderatiewachtrij gehouden voor handmatige beoordeling. Als ze de handmatige beoordeling doorstaan, zijn ze doorgaans binnen twee dagen beschikbaar. Sommige Partners en Affiliates die een goede reputatie hebben behouden zonder de communityrichtlijnen van Twitch te schenden, kunnen deze wachtrij overslaan, maar wees niet verbaasd als je emotes niet meteen verschijnen.

    Hoe voeg ik Twitch-emotes toe aan Discord?

    Open eerst Discord en ga naar Settings > Connections tab > Twitch om te synchroniseren uw Discord- en Twitch-accounts. Ga vervolgens naar je Discord-kanaal en klik op de naam > Serverinstellingen > Integraties > Connect Eindelijk, in de Serverinstellingen sectie, schakel Externe emoji's gebruiken inDit proces synchroniseert ook je Twitch-kanaalrollen, dus beheerdersstatussen zouden moeten worden overgedragen.

Aanbevolen: