XLX-bestand (Wat het is & Hoe er een te openen)

Inhoudsopgave:

XLX-bestand (Wat het is & Hoe er een te openen)
XLX-bestand (Wat het is & Hoe er een te openen)
Anonim

Wat te weten

  • Sommige XLX-bestanden zijn Crystal Reports-bestanden.
  • Open er een met SAP Crystal Reports.
  • Datzelfde programma kan worden gebruikt als conversies mogelijk zijn.

Dit artikel legt uit wat een XLX-bestand is en hoe je er een op je computer kunt openen.

Wat is een XLX-bestand?

Een bestand met de XLX-bestandsextensie wordt hoogstwaarschijnlijk geassocieerd met Xcelsius, als een Crystal Reports-bestand of een add-on-bestand.

Onvolledige downloadbestanden die zijn opgeslagen vanuit de XoloX-downloadmanager gebruiken ook deze extensie.

Image
Image

XLX staat ook voor enkele termen die niets te maken hebben met de bestandsindelingen die op deze pagina worden beschreven. Deze omvatten Xillix Techologies Corporation en Extreme e-Learning Experience.

XLX-bestanden en Microsoft Excel

Er is wat verwarring over XLX. Hoewel het misschien klinkt als een op Microsoft Excel gebaseerd formaat, is het dat niet. Excel ondersteunt geen XLX-bestanden en XLX-bestanden zijn geen typische spreadsheetbestanden.

Excel is het primaire programma dat XLSX-bestanden (de nieuwere indeling) en XLS-bestanden (de oudere indeling) ondersteunt. Andere formaten die in Excel worden gebruikt, zijn XLTX, XLK en XLL, maar deze verschillen van XLX.

Hoe een XLX-bestand te openen

SAP Crystal Reports kan XLX-bestanden die Xcelsius Crystal Reports-bestanden zijn, openen en ermee werken. Xcelsius zal ook werken, en het is zeer waarschijnlijk hoe XLX-add-onbestanden worden gebruikt.

XLX-bestanden die met uw downloadmanager worden gebruikt, kunnen mogelijk in dezelfde downloadmanager worden geopend door erop te dubbelklikken, maar vaker wel dan niet, is de bestandsextensie er om u te vertellen dat het bestand niet nog klaar met downloaden. Wacht tot het klaar is of verwijder het en begin opnieuw. Een andere optie is om het te "converteren"; zie hieronder.

Als een toepassing op uw pc probeert het bestand te openen, maar het is het verkeerde programma of u wilt liever dat een andere geïnstalleerde toepassing XLX-bestanden opent, kunt u wijzigen welk programma wordt geopend wanneer u dubbelklikt op het bestand in Windows.

Een XLX-bestand converteren

Een Crystal Reports-bestand kan hoogstwaarschijnlijk worden geëxporteerd of opgeslagen in een ander formaat met behulp van de hierboven genoemde software. Als het bestand echter als add-on wordt gebruikt, zoals de meeste add-onbestanden, kunt u het waarschijnlijk niet naar een ander formaat converteren.

Onvolledige downloads zijn precies dat: bestanden die nog niet helemaal klaar zijn met downloaden. Als dit de situatie is waarin u zich bevindt en uw XLX-bestand wordt gebruikt door een downloadmanager, is een conversie niet nodig. Hernoem gewoon de bestandsextensie zodat deze overeenkomt met het bestand dat u probeerde te downloaden (bijvoorbeeld. XLX naar. MP4 voor een video), en kijk of u het daarmee kunt openen.

Een bestandsconversietool is nodig om een bestand van het ene formaat naar het andere te converteren. Vanwege de manier waarop sommige downloadmanagers werken (door een tijdelijke bestandsextensie aan het bestand toe te voegen tijdens het downloaden), is het echter alles wat u echt hoeft te doen voor een "conversie".."

Kan het nog steeds niet openen?

Als je bestand niet opent met de hierboven genoemde programma's, controleer dan nogmaals de bestandsextensie. U verwart misschien een ander bestandstype met een bestandstype dat eindigt op XLX. Net zoals Excel-bestanden kunnen worden verwisseld voor een XLX-bestand, bestaan er ook andere vergelijkbare bestandsextensies.

XLF is een voorbeeld. De eerste twee letters zijn hetzelfde, waardoor het op het eerste gezicht lijkt iets met XLX-bestanden te maken te hebben. Maar deze bestanden hebben de bestandsindeling XLIFF Document en kunnen met elke teksteditor worden bekeken.

Een ander voorbeeld is de LXK-bestandsextensie die wordt gebruikt voor Lexicon Link-up-bestanden die worden geopend met COREX.

Aanbevolen: