Hoe krijg je een geweldige deal op de iPod touch

Inhoudsopgave:

Hoe krijg je een geweldige deal op de iPod touch
Hoe krijg je een geweldige deal op de iPod touch
Anonim

Wat te weten

  • Vakantieverkopen kunnen u 10% besparen, als u bereid bent te wachten.
  • Koop een vorige generatie, opgeknapt model of gebruikt apparaat.
  • Ruil je oude apparaten in voor contant geld of inruilwaarde.

Dit artikel legt vijf manieren uit om een goede deal te krijgen voor een iPod touch, die over het algemeen rond de $200 begint. Apple stopte met de productie van de iPod touch in mei 2022.

Vakantieverkoop kan helpen… een tikkeltje

Apple geeft meestal korting op de iPod touch rond de feestdagen, maar je zult veel geluk hebben om 15% te besparen. Een verkoop met 10% korting is hoogstens waarschijnlijker. Natuurlijk, 10% besparen is leuk, maar als dat maar $ 20 of zo is, is het dan maanden waard om zo'n kleine besparing te krijgen?

Image
Image

Koop de vorige generatie om geld te besparen

Je kunt altijd een paar dollar (en soms veel meer) besparen door een ouder model te kopen. Als je van plan bent om binnenkort een nieuwe iPod touch te kopen, kijk dan op de geruchtenwebsites van Apple en heb geduld. Als je de verleiding kunt weerstaan om het nieuwste en beste te kopen, wacht dan tot net nadat het nieuwste model is aangekondigd of uitgebracht.

In plaats van het gloednieuwe model te kopen, koop je het model dat zojuist is vervangen. Winkels hebben nog steeds oudere modellen bij de hand en geven meestal korting op oudere modellen om ruimte vrij te maken voor de nieuwe.

Hoewel je met deze techniek niet het nieuwste model krijgt, krijg je toch een goede, goedkope iPod touch.

Koop een gerenoveerde iPod touch

Als je absoluut het nieuwste model moet hebben, kun je een goedkope iPod touch krijgen door een opgeknapt model te kopen. Om dit te doen, moet je een paar weken, of misschien zelfs een paar maanden wachten, nadat het model is uitgebracht voordat Apple gereviseerde modellen kan gaan aanbieden.

En hoewel deze modellen zijn gerepareerd door Apple, hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit. Refurbished apparaten die door Apple worden verkocht, worden altijd geleverd met een Apple-garantie en zijn over het algemeen net zo betrouwbaar als nieuwe modellen (hoewel u misschien een verlengde garantie wilt kopen). Hoewel de kortingen niet enorm zijn als u op deze manier koopt, bespaart u wat geld en krijgt u tegelijkertijd een goede garantie.

Controleer de online Apple Store voor opgeknapte modellen.

Koop een gebruikte iPod touch om te besparen

Soms moet je voor het vinden van goede deals ergens anders dan bij Apple kopen.

Craigslist, eBay en bedrijven die gebruikte apparaten doorverkopen, zijn een goede plek om een goedkope iPod touch te kopen. De nadelen hiervan zijn dat deze iPods worden gebruikt, vaak geen garantie hebben en waarschijnlijk niet de nieuwste generatie zullen zijn. Buiten dat, als u koopt via een veiling of een advertentie, krijgt u misschien niet wat u denkt te kopen. Onderzoek, indien mogelijk, de andere transacties van de verkoper voordat u koopt. Als je echter bereid bent wat meer risico te nemen, is tweedehands kopen zeker een gok om geld te besparen.

Oude apparaten inruilen

Deze optie verandert de prijs van de iPod touch die je koopt niet, maar je krijgt wel meer geld om aan de aankoop uit te geven. Vrijwel elke smartphone, mp3-speler, game-apparaat of andere elektronische gadgets kunnen worden verkocht voor contant geld om een iPod touch te kopen.

Er zijn een heleboel bedrijven die gebruikte gadgets kopen en verkopen. Controleer uw laden op oude gadgets en controleer vervolgens wat deze bedrijven ervoor betalen. Je oude gadgets zijn misschien maar $ 25 waard, maar je zou geluk kunnen hebben en $ 100 of meer aan inruilwaarde kunnen bedenken. Dat is een groot deel van de kosten van een nieuwe iPod.

Aanbevolen: