Hoe krijg ik een gratis telefoonnummer

Inhoudsopgave:

Hoe krijg ik een gratis telefoonnummer
Hoe krijg ik een gratis telefoonnummer
Anonim

Normaal gesproken krijg je alleen een telefoonnummer als je beta alt voor een vaste lijn, een mobiele telefoon of simkaart activeert of je registreert voor een VoIP-service. U kunt echter gratis telefoonnummers krijgen zonder dat u zich hoeft aan te melden voor een maandelijkse factuur. Gratis telefoonnummers worden vaak geleverd in een pakket met andere interessante functies, en ze zijn beschikbaar als u weet waar u moet zoeken.

Ontvang een gratis telefoonnummer met Google Voice

Google Voice geeft je een gratis telefoonnummer waarmee meerdere telefoons tegelijk kunnen overgaan voor inkomende oproepen. Dit betekent dat wanneer u zich aanmeldt voor een gratis nummer van Google en mensen dat nummer bellen, u uw computer, telefoon en tablet allemaal tegelijkertijd kunt laten overgaan om ervoor te zorgen dat u de oproep niet mist.

Image
Image

Een interessante functie die je krijgt met Google Voice zijn getranscribeerde oproepen, wat betekent dat je je voicemail kunt lezen in plaats van ernaar te luisteren. Je kunt ook je 'echte' telefoonnummer overzetten naar de Google Voice-service.

Met Google Voice kun je binnen de VS gratis lokaal bellen naar elk telefoonnummer, zoals bedrijven, andere mobiele telefoons en thuistelefoons. Internationaal bellen is ook beschikbaar, maar je moet ervoor betalen.

Apps die gratis telefoonnummers uitdelen

Er zijn veel apps die je kunt gebruiken om gratis te bellen via internet. Google Voice is een voorbeeld, maar er zijn nog veel meer die u een echt telefoonnummer geven om internetoproepen te plaatsen en ontvangen. U kunt bijvoorbeeld de FreedomPop-app, de TextNow-app of de TextFree-app downloaden van hun respectievelijke websites.

Tijdens het instellen krijg je een echt telefoonnummer dat anderen kunnen bellen en dat je kunt gebruiken om anderen te bellen. Alle oproepen worden beheerd via de apps, dus u behoudt ook uw echte telefoonnummer.

Deze apps bieden je ook sms-mogelijkheden, voicemail-opties en andere telefoonachtige functies.

Image
Image

Probeer iNum voor locatie-onafhankelijke nummers

Het iNum-project is interessant omdat het doel van het bedrijf is om één nummer te bieden dat u over de hele wereld kunt gebruiken.

iNum biedt gebruikers telefoonnummers met de +883 wereldwijde landcode, een code die is gemaakt door de ITU (International Telecommunication Union). U kunt een +883-nummer als virtueel nummer gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over netnummers en bijbehorende tarieven.

Nummers van iNum zijn verkrijgbaar via de serviceproviders die op de iNum-website staan vermeld. Neem contact op met een van de serviceproviders voor een gratis SIP-account met gratis bellen naar alle andere iNum-nummers.

Image
Image

FAQ

    Hoe zoek ik gratis telefoonnummers op?

    Er zijn verschillende sites die u op internet kunt gebruiken om telefoonnummers op te zoeken. De meeste zoekmachines, waaronder Google, hebben een reverse search. Of sites zoals ZabaSearch kunnen de informatie bieden die u zoekt.

    Hoe kan ik gratis telefoonnummers bellen op Skype?

    Mobiel of vast bellen is niet gratis omdat je hiervoor Skype-tegoed of een abonnement (belabonnement) nodig hebt. U kunt gratis video- of spraakoproepen maken tussen twee Skype-accounts op elk platform.

Aanbevolen: