FIFA+ streamt duizenden nieuwe & gearchiveerde games gratis

FIFA+ streamt duizenden nieuwe & gearchiveerde games gratis
FIFA+ streamt duizenden nieuwe & gearchiveerde games gratis
Anonim

Fédération Internationale de Football Association (FIFA) heeft zojuist zijn eigen digitale streamingplatform gelanceerd, genaamd FIFA+, dat tot doel heeft heel veel voetbal-/voetbalcontent gratis aan te bieden.

Als je je voetbal-/voetbalgames graag bijhoudt, kan het nieuwe FIFA+-streamingplatform van FIFA dat een beetje makkelijker voor je maken. Volgens het FIFA-persbericht zal de service in 2022 duizenden games streamen, samen met veel extra bonussen.

Image
Image

Dus wat krijg je eigenlijk met FIFA+? Ervan uitgaande dat het zijn beloften waarmaakt, heb je het hele jaar door toegang tot duizenden live-games, evenals tot FIFA's volledige archief van WK-beelden voor heren en dames. Het kondigt ook een nieuwe feed aan die dagelijks van over de hele wereld zal worden bijgewerkt, inclusief enkele interactieve elementen zoals fanpolls en quizzen.

Image
Image

Originele inhoud - documentaires, korte video's, talkshows en meer - worden ook aangeboden, te beginnen met een handvol video's en series en gedurende het jaar uit te breiden. Aanvoerders: Seizoen 1 is een achtdelige serie over aanvoerders die hun teams naar het WK van 2022 proberen te krijgen; Icons bestaat uit vijf afzonderlijke afleveringen, waarbij elke aflevering een andere 'game-changer' voor vrouwenvoetbal/voetbal, enzovoort belicht.

FIFA+ wordt vandaag gelanceerd voor web- en mobiele apparaten (extra ondersteuning voor verbonden apparaten komt "binnenkort"), met plannen om de streamdekking te splitsen tussen heren-, dames- en jeugdspellen. Engelse, Franse, Duitse, Portugese en Spaanse talen worden momenteel ondersteund, en in juni worden nog zes niet-gespecificeerde talen toegevoegd.

Aanbevolen: