Samsung lanceert TV Gaming Hub die elke denkbare game streamt

Samsung lanceert TV Gaming Hub die elke denkbare game streamt
Samsung lanceert TV Gaming Hub die elke denkbare game streamt
Anonim

Cloud-gaming, gamestreaming, of hoe je het ook wilt noemen, heeft de afgelopen jaren een lange weg afgelegd, waardoor speciale gameconsoles een overblijfsel uit het verleden worden.

Samsung zet groot in op gamestreaming en lanceert officieel een gaming-hub voor smart-tv's en monitoren die alle grote spelers onder één dak samenbrengt. Deze hub biedt toegang tot Google Stadia, Xbox Cloud Gaming, Nvidia's GeForce Now en pc-gamingabonnementsservice Utomik, met Amazon Luna onderweg.

Image
Image

Dat zijn een heleboel games zonder ooit een console of een opgevoerde pc te hoeven zoeken. De service geeft zelfs toegang tot Twitch en YouTube, als je liever andere mensen games ziet spelen.

Samsung's hub is echter meer dan alleen een verheerlijkte splash-pagina, omdat het ook een aantal unieke technologie naar de tafel brengt. De hub bevat passthrough-controller-ingangen, zodat u voor elke streamingservice één controller kunt gebruiken, en hetzelfde werkt voor Bluetooth-headsets. Met andere woorden, u hoeft de headset maar één keer te koppelen en niet voor elke service.

Samsung's Gaming Hub biedt ook gaming-aanbevelingen en samengestelde lijsten die zijn afgestemd op uw voorkeuren, waarbij wordt geselecteerd uit beschikbare games op elke streamingservice.

Honderden honderden games zijn nu beschikbaar via de verschillende streamers, hoewel de Gaming Hub voorlopig alleen beschikbaar is op nieuwere Samsung-modellen, waaronder de 2022 Neo QLED 8K, Neo QLED 4K en de 2022 Smart Monitor-serie.

Aanbevolen: