Hoe Facebook Messenger te deactiveren

Inhoudsopgave:

Hoe Facebook Messenger te deactiveren
Hoe Facebook Messenger te deactiveren
Anonim

Wat te weten

  • Je kunt Facebook Messenger niet volledig deactiveren zonder je Facebook-account te deactiveren.
  • Verberg status: profile pic > Actieve status > toggle Toon wanneer je actief bent/ Toon wanneer jullie samen actief zijn.
  • Verwijder de Facebook Messenger-app, meestal door op het app-pictogram te tikken en vast te houden, maar de exacte instructies verschillen per apparaat.

Dit artikel legt uit waarom je Facebook Messenger niet kunt deactiveren en laat je de stappen zien om ervoor te zorgen dat niemand weet wanneer je het gebruikt.

Deze instructies zijn van toepassing op de Messenger-app op je mobiele apparaat.

Bottom Line

Helaas is er geen manier om Messenger tijdelijk te deactiveren. Je kunt Facebook Messenger niet eens uitschakelen. De enige manier om Messenger te deactiveren is door je Facebook-account te deactiveren.

Verberg uw online status vanuit Messenger

Als je Messenger wilt gebruiken zonder berichten te ontvangen van mensen die zien dat je online bent, kun je een instelling in de Messenger-app wijzigen zodat je niet online wordt weergegeven wanneer je hem gebruikt.

  1. Open de Messenger-app en tik op je profielfoto.
  2. Selecteer Actieve Status.
  3. Schakel de opties uit voor Toon wanneer u actief bent en Toon wanneer u samen actief bent.

    Image
    Image

Als die opties zijn uitgeschakeld, wordt niet weergegeven dat u online bent wanneer u uw Messenger-app op uw mobiele apparaat opent.

Een alternatief voor het deactiveren van je Facebook Messenger-app is om deze volledig te verwijderen. U kunt deze handleiding gebruiken om de app van Android te verwijderen, of deze om de app van iOS te verwijderen.

Een waarschuwing: als u de Messenger-app van uw telefoon verwijdert, wordt deze niet van uw Facebook-account verwijderd. Je hebt dus nog steeds toegang tot al je berichten online wanneer je Facebook opent via een webbrowser vanaf een desktop- of laptopcomputer.

Waarom kan ik mijn Messenger niet deactiveren?

Messenger is een onderdeel van Facebook. Het was oorspronkelijk alleen beschikbaar als onderdeel van Facebook, maar in 2011 werd het uitgebracht als een zelfstandige app en in 2014 werd de app verwijderd van Facebook, zodat je Messenger zonder Facebook-account kon hebben. Als je echter beide hebt, zijn de Messenger-functies van Facebook verbonden, en hoewel je de Messenger-app van je mobiele apparaten verwijdert, blijven je berichten voortleven in de webgebaseerde versie van Facebook.

FAQ

    Wat is de Vanish-modus in Facebook Messenger?

    Messenger's Vanish-modus zorgt ervoor dat de app werkt als de chatmodus van Snapchat. Berichten en foto's in één-op-één gesprekken (geen groepsgesprekken) verdwijnen zodra je ze hebt gezien en het venster hebt gesloten. Open het gesprek en veeg omhoog om het in te schakelen.

    Hoe verwijder ik berichten in Facebook Messenger?

    Het verzenden van een bericht ongedaan maken voordat de ontvanger het ziet, op iPhone: tik en houd vast in de mobiele app > Meer > Unsend Online: klik op het menu met drie stippen links van het bericht > Remove Op Android: Tap-and-hold> Verwijderen > Verzenden Browser: Menu met drie stippen > Verwijderen > Verzenden voor iedereen

Aanbevolen: