De 4 beste apps voor het delen van locaties

Inhoudsopgave:

De 4 beste apps voor het delen van locaties
De 4 beste apps voor het delen van locaties
Anonim

Je kunt je locatie delen via vrijwel alle grote apps voor sociale netwerken die er tegenwoordig zijn - Facebook, Twitter, Instagram, enz. - maar dat betekent niet dat je dat altijd moet doen, vooral als je profielen openbaar zijn en je hebt veel vrienden of volgers die net zo goed als volslagen vreemden kunnen worden beschouwd.

Locatie delen is nog steeds een leuke manier om je beste vrienden of familieleden te vertellen wat je van plan bent, en er zijn apps die je kunt gebruiken om precies dat te doen zonder je exacte locatie naar iedereen op de internetten openen. Deze apps geven je ook flexibele controle over je privacy-instellingen, zodat je precies kunt aanpassen wat je deelt en met wie.

Klaar om je volgende bestemming te delen? Download een van de volgende apps om aan de slag te gaan en nodig je vrienden en familie uit om lid te worden van de app!

Foursquare's Swarm

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Het is gemakkelijk om contact te maken met bestaande vrienden.
  • Moedigt gebruik aan door strepen en stickers te verzamelen.
  • Uw locatiegeschiedenis kan ook vanaf een computer worden bekeken.

Wat we niet leuk vinden

  • Heeft soms problemen met inloggen.
  • Het is te gemakkelijk om je locatie te vervalsen.

In 2010 was Foursquare de ultieme app voor het delen van locaties. Het was een tijdje leuk en trendy, maar sindsdien is er veel veranderd. De originele Foursquare-app is nog steeds beschikbaar, maar wordt voornamelijk gebruikt om plaatsen om je heen te ontdekken.

Swarm is een nieuwere app waarbij de sociale netwerkcomponent is ontdaan van de originele app. Specifiek voor het delen van locaties is het nog steeds een van de beste apps die er zijn.

Download voor:

Glympse

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Nuttig voor zowel smartphone- als niet-smartphonegebruikers.
  • Eenvoudig te gebruiken met weinig geavanceerde opties.
  • Werkt onmiddellijk, of u kunt extra functies inschakelen.

Wat we niet leuk vinden

Geen optie om locatiegegevens voor onbepaalde tijd te delen.

Als je niet verkocht bent op Swarm, is er Glympse, nog een geweldige app voor het delen van locaties waarmee je vrienden in re altime precies kunnen zien waar je bent. Net als Snapchat's Snap Map, kun je je vrienden een "glympse" van je locatie geven voordat deze automatisch verloopt, zodat je locatie nooit permanent wordt gepost.

Download voor:

Life360

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Geweldig voor vrienden en families.
  • Het lokaliseren van delen is meestal erg nauwkeurig.
  • Echt gemakkelijk te gebruiken.
  • Veel handige functies.
  • Geavanceerde functies kunnen worden aangeschaft.

Wat we niet leuk vinden

  • Toont af en toe de verkeerde locatie.
  • Gratis gebruikers zijn op een aantal manieren beperkt.

Net als bij Zoek mijn vrienden, draait het bij Life360 om het delen van je locatie met de naaste mensen in je leven, zoals je familieleden en beste vrienden. Begin met het bouwen van een hoofdkring van uw directe familieleden en maak vervolgens meer kringen voor andere mensen, inclusief uitgebreide familieleden, vrienden, collega's, enzovoort. Je kunt mensen ook rechtstreeks berichten sturen via de app.

De specialiteit van deze app zijn locatiewaarschuwingen. Stel er een in voor de werkplek van uw echtgenoot, of de school van uw kind of het huis van een vriend, en ontvang onmiddellijk bericht via pushmeldingen wanneer ze aankomen of vertrekken.

Download voor:

Snapchat's Live Locatie

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Laat een vertrouwde vriend je locatie volgen voor gemoedsrust.
  • Uw locatie wordt in re altime bijgewerkt.
  • Pauzeer het delen op elk gewenst moment.
  • Vensters voor het delen van locaties zijn beperkt.
  • Je kunt je locatie alleen delen met een Snapchat-vriend.

Snapchat's Live Location-functie is een uitbreiding van de Snap Map, waar je de algemene locaties van vrienden op een kaart kunt bekijken. De traditionele Snap Map toont alleen een geschatte locatie en wordt alleen bijgewerkt wanneer de gebruiker Snapchat heeft geopend. Live Location biedt echter een meer specifieke en gedetailleerde trackingfunctie.

Live Locatie is een digitaal 'buddy-systeem'. Misschien ga je bijvoorbeeld op een date en wil je gemoedsrust wetende dat een vertrouwde vriend je exacte locatie weet. Of, als u met iemand afspreekt, kunt u hen toestaan uw locatie te volgen, zodat ze weten wanneer u in de buurt komt.

Om Live Locatie in te schakelen, navigeert u naar het profiel van de vertrouwde vriend en kiest u een volgtijdsperiode (15 minuten, een uur of acht uur). Vervolgens kan uw vriend uw bewegingen bekijken via een chatvenster. Wanneer u zich veilig voelt of anderszins de trackingperiode wilt beëindigen, kunt u dit doen zonder de andere persoon hiervan op de hoogte te stellen.

Live Location is een samenwerking tussen Snapchat en It's On Us, een non-profitorganisatie die zich inzet voor het stoppen van seksueel geweld op universiteitscampussen.

Live Locatie is een functie van de Snapchat-app voor iOS en Android, dus er is geen extra download vereist.

Aanbevolen: