Beste apps voor het stellen van doelen en het houden van resoluties

Inhoudsopgave:

Beste apps voor het stellen van doelen en het houden van resoluties
Beste apps voor het stellen van doelen en het houden van resoluties
Anonim

Of je nu kleine kortetermijndoelen of grote dromen voor je toekomst hebt, de sleutel om ze te bereiken is door regelmatig je voornemens te herzien zodat ze niet vergeten worden (helaas, minder dan de helft van de mensen die Nieuwe Jaarresoluties vervullen ze daadwerkelijk). De onderstaande sites en apps kunnen uw kansen op succes vergroten door u aan uw doelen te herinneren, u te helpen deze gemakkelijker te volgen en motiverende ondersteuning te bieden.

Joe's doelen

Joe's Goals is een gratis webtool voor het bijhouden van dagelijkse doelen of gewoontes met een eenvoudige en prettige interface. U kunt meerdere doelen maken en elke dag dat u ze bereikt afvinken. Een dagelijkse score helpt je gemotiveerd te blijven en je kunt je voortgang ook met anderen delen. Gebruiksgemak en eenvoud zijn de belangrijkste sterke punten van deze tool.

Het beste voor: het bijhouden van kortetermijndoelstellingen -- dingen die u elke dag of week moet of wilt doen, zoals sporten of uw dagelijkse blog schrijven.

GoalsOnTrack

Image
Image

GoalsOnTrack is een robuuste service voor het volgen van doelen, taakbeheer en tijdbeheer, gepositioneerd als een hulpmiddel voor het SMART stellen van doelen. In tegenstelling tot de eenvoudigere tools hierboven, kunt u met GoalsOnTrack veel details over uw doelen toevoegen, inclusief categorieën, deadlines en motiverende foto's die in een diavoorstelling kunnen worden afgespeeld om u te helpen "onbewust manieren te vinden om uw doelen te bereiken". GoalsOnTrack heeft een geïntegreerde kalender en dagboek voor het maken van een actieplan, evenals een offline planner om af te drukken. Het lidmaatschap is $ 68 per jaar, en hoewel de site een beetje is ontworpen als een web-infomercial, is GoalsOnTrack BBB-geaccrediteerd en biedt het een 60 dagen geld-terug-garantie.

Het beste voor: iedereen die op zoek is naar een volledig systeem voor het plannen van doelen/prestaties.

Lifetick

Image
Image

Lifetick is als een personal trainer, behalve voor het behalen van je persoonlijke of professionele doel. De site biedt e-mailherinneringen, voortgangsgrafieken en dagboekhulpmiddelen om u te helpen bij het stellen en bereiken van SMART-doelen. Een bijkomend verkoopargument is de toegankelijkheid van Lifetick vanaf smartphones, met een mobiele webversie voor iPhone-, Android- en Palm-gebruikers. De gratis versie, goed om de service uit te proberen, ondersteunt tot 4 doelen, terwijl de betaalde versie ($ 20/jaar) onbeperkte doelen, de journa altools en live statistieken-widgets toestaat.

Het beste voor: met behulp van de SMART-methodologie voor het stellen van doelen en toegang tot uw doelen vanaf een mobiel apparaat.

Breek de keten niet

Breek de ketting niet is een eenvoudige kalender ontworpen met de Jerry Seinfeld-motivatietechniek in gedachten. Zoals uitgelegd op Lifehacker, was het productiviteitsgeheim van Seinfeld om een gigantische kalender te gebruiken en elke dag dat hij zijn schrijftaak voltooide te markeren; de groeiende keten van rode X'en moedigde hem aan om zijn gewenste gewoonten te behouden. Breek de ketting niet! heeft de eenvoudigste interfaces en kan worden geïntegreerd met iGoogle en Google Chrome.

Het beste voor:gemotiveerd blijven om één doel zo snel en zo visueel mogelijk te bereiken.

stickK

Als jij het soort persoon bent dat echt meer motivatie nodig heeft, dan is stickK misschien de webtool voor jou. De site geeft je de mogelijkheid om geld toe te kennen aan het doel -- als je het niet bereikt, stuurt stickK je geld naar een vriend, liefdadigheidsinstelling of een organisatie die je niet leuk vindt (als een extra stimulans om ervoor te zorgen dat je je doel bereiken). stickK zegt dat je kansen op succes als je echt geld op het spel zet tot 3x toenemen.

Het beste voor:mensen die extra stimulans nodig hebben om kritische doelen echt te bereiken.

ToodleDo

Een van de beste takenlijst-apps die vandaag beschikbaar zijn, ToodleDo stelt je in staat meerdere doelen in te stellen en je taken aan die doelen te koppelen. Deze integratie is handig omdat u een actieplan of op zijn minst een reeks taken kunt maken die u zullen helpen uw doel te bereiken. Zowel webversie als mobiele apps zijn beschikbaar.

Het beste voor:taken en doelen bijgehouden op één plek.

Aanbevolen: