Een Zoom-vergadering casten naar je tv

Inhoudsopgave:

Een Zoom-vergadering casten naar je tv
Een Zoom-vergadering casten naar je tv
Anonim

Wat te weten

  • Gebruik Chromecast: start de vergadering, open de Chrome-browser in een ander venster, selecteer Cast.
  • Je kunt ook een Zoom-vergadering casten vanaf een computer of Android-smartphone met een Roku.
  • Als je een Mac of iPhone en een Apple TV hebt, gebruik dan AirPlay.

Dit artikel beschrijft hoe je een Zoom-vergadering vanaf je computer of smartphone cast met Chromecast, Roku en AirPlay.

Spiegel uw laptop Zoom-vergadering met Chromecast

Een van de gemakkelijkste manieren om een zoomvergadering naar je tv te casten, is door een Chromecast-apparaat te gebruiken. Ze zijn niet duur en de cast-functie wordt geleverd bij elke Google-browser en bij de Google Home-app op je Android- of iOS-apparaat.

Of je nu een Windows 10 of een Mac-laptop gebruikt, zolang je de Chrome-browser gebruikt, kun je Zoom-schermcasting inschakelen.

  1. Start je Zoom-vergadering zoals je dat normaal zou doen op je laptop. Wacht tot iedereen is verbonden en je de videofeeds van andere deelnemers kunt bekijken.

    Image
    Image
  2. Zodra je zeker weet dat de vergadering goed werkt, open je de Chrome-browser in een ander venster. Selecteer de drie puntjes rechtsboven om het menu te openen. Selecteer Cast in het menu.

    Image
    Image
    Image
    Image
  3. Selecteer het Chromecast-apparaat waarop u uw Zoom-vergadering wilt spiegelen. Selecteer vervolgens de Sources dropdown en selecteer Cast desktop.

    Image
    Image
  4. Je ziet een pop-upvenster waarin je kunt selecteren welke desktopmonitor je wilt casten. Kies degene die de Zoom-vergadering weergeeft en selecteer Share.

    Image
    Image
  5. Nu wordt de Zoom-vergadering met alle videostreams van de deelnemers gespiegeld naar je tv.

    Houd er rekening mee dat ook al kun je tv kijken om iedereen in de vergadering te zien, je laptop-webcam nog steeds degene is die deelnemers gebruiken om je te zien, dus probeer je laptop voor je te houden. Hierdoor blijf je naar de deelnemers kijken en kom je natuurlijker over tijdens de vergadering.

Spiegel uw mobiele zoomvergadering met Chromecast

Het proces om een actieve Zoom-vergadering op je mobiele apparaat te spiegelen, of het nu een Android- of een iOS-apparaat is, vereist dat je de Google Home-app hebt geïnstalleerd.

  1. Start of maak verbinding met uw Zoom-vergadering met behulp van de mobiele Zoom-client zoals gewoonlijk.
  2. Zodra er verbinding is gemaakt en je hebt bevestigd dat de vergadering normaal werkt, open je de Google Home-app. Selecteer het Chromecast-apparaat waarnaar u uw Zoom-vergadering wilt casten.
  3. Selecteer onder aan dat apparaatscherm Mijn scherm casten. Hierdoor wordt de Chromecast-functie voor het spiegelen van mobiele schermen ingeschakeld.
  4. Schakel apps terug naar je Zoom-vergadering. Je zult zien dat je tv nu de Zoom-vergadering weergeeft.

    Image
    Image

    Zorg ervoor dat je je telefoon in de liggende modus zet, zodat de Zoom-vergadering het hele tv-scherm vult.

Spiegel een Windows 10 Zoom-vergadering naar Roku

Je kunt een Roku-apparaat niet gebruiken om een Zoom-vergadering vanaf een iOS-apparaat te casten, aangezien dat nog niet wordt ondersteund, maar je kunt het wel gebruiken als alternatief om een Zoom-vergadering vanaf je laptop of mobiele apparaat te spiegelen. Om uw Zoom-vergadering op onze tv weer te geven vanaf uw Windows 10-laptop:

  1. Selecteer het menu Start en typ Apparaten. Selecteer Instellingen voor Bluetooth en andere apparaten. Selecteer Bluetooth of ander apparaat toevoegen.

    Image
    Image
  2. Selecteer in het venster Een apparaat toevoegen Draadloos beeldscherm of dock.

    Image
    Image
  3. Op het volgende scherm ziet u dat uw laptop het Roku-apparaat heeft gedetecteerd (als het zich op hetzelfde wifi-netwerk bevindt). Selecteer dit apparaat en het Roku-apparaat zal in eerste instantie verbinding maken als een andere monitor.

    Image
    Image

    Afhankelijk van uw Roku-schermspiegelingsopties, moet u mogelijk uw Roku-afstandsbediening gebruiken om het verzoek voor schermspiegeling te accepteren.

  4. Selecteer Projectiemodus wijzigen en selecteer vervolgens Dupliceren om Roku het scherm te laten dupliceren waarop uw Zoom-vergadering wordt weergegeven.

    Image
    Image

Spiegel een mobiele Zoom-vergadering naar Roku

Je moet je Roku-apparaat al hebben ingesteld, op hetzelfde wifi-netwerk als je telefoon, en de Roku-app op je telefoon hebben geïnstalleerd.

  1. Start of maak verbinding met uw Zoom-vergadering met behulp van de mobiele Zoom-client zoals gewoonlijk.
  2. Open Android-instellingen en zoek naar Smart View en tik om te openen. Slimme weergave inschakelen.
  3. Selecteer in het volgende scherm het Roku-apparaat op hetzelfde wifi-netwerk als je Android-telefoon waarnaar je wilt spiegelen.
  4. Selecteer Nu starten wanneer u wordt gevraagd of u wilt beginnen met casten.

    Image
    Image
  5. Schakel terug naar je Zoom-client-app, plaats je mobiel in de liggende modus en je zult zien dat je Zoom-vergadering nu wordt gespiegeld op je tv.

Gebruik AirPlay om te spiegelen vanaf Mac of iOS

Het feit dat Roku-mirroring niet werkt met Apple-apparaten, betekent niet dat Apple-gebruikers pech hebben.

U kunt uw apparaat spiegelen met AirPlay en Apple TV vanaf een macOS-laptop of een iOS-apparaat. Zorg ervoor dat uw laptop of iOS-apparaat zich op hetzelfde wifi-netwerk bevindt als de Apple TV waarnaar u wilt spiegelen.

Roku werkt momenteel aan het ondersteunen van streaming content van Apple-apparaten met AirPlay 2.

  • Om AirPlay vanaf uw iOS-apparaat te openen, opent u het Control Center en tikt u op Screen Mirroring. Tik vervolgens op de Apple TV of een ander AirPlay-compatibel scherm. Je Zoom-vergadering wordt nu gespiegeld op die tv.
  • Om AirPlay vanaf uw Mac te gebruiken, selecteert u het AirPlay-pictogram bovenaan de menubalk van uw Mac en selecteert u vervolgens Apple TV (of een ander AirPlay-compatibel scherm) in het vervolgkeuzemenu. Uw Zoom-vergadering zou nu op de tv moeten worden weergegeven.

FAQ

    Hoe deel ik mijn scherm op Zoom?

    Als u uw scherm wilt delen in een Zoom-vergadering, selecteert u Scherm delen onderaan Zoom, kiest u het programma of venster dat u wilt delen en selecteert u vervolgens Delen.

    Hoe verander ik mijn naam op Zoom?

    Als u uw naam op Zoom wilt wijzigen vóór een vergadering, gaat u naar Instellingen > Profile > Bewerk mijn profiel > Bewerken. Ga tijdens een vergadering naar Deelnemers, plaats de muisaanwijzer op uw naam en selecteer vervolgens Meer > Hernoemen.

    Hoe verander ik mijn achtergrond op Zoom?

    Als u uw achtergrond op Zoom wilt wijzigen vóór een vergadering, gaat u naar Instellingen > Virtuele achtergrond en selecteert u een afbeelding. Klik tijdens een vergadering op de - pijl omhoog boven Stop Video en selecteer Choose Virtual Background.

    Hoe zet ik een Zoom-vergadering op?

    Als u een Zoom-vergadering wilt plannen, opent u een browser, gaat u naar Zoom en selecteert u Een nieuwe vergadering plannen. Vul de details in en selecteer Opslaan. Selecteer vervolgens Kopieer de uitnodiging, plak de URL in een bericht en stuur het naar de genodigden.

    Hoe neem ik een Zoom-vergadering op?

    Als u een Zoom-vergadering wilt opnemen, selecteert u Record onder aan het vergaderingsvenster. Alleen de host van de vergadering kan de vergadering opnemen, tenzij deze toestemming geeft aan een andere gebruiker.

Aanbevolen: