Hoeveel Animal Crossing-dorpelingen zijn er?

Inhoudsopgave:

Hoeveel Animal Crossing-dorpelingen zijn er?
Hoeveel Animal Crossing-dorpelingen zijn er?
Anonim

Wat te weten

  • Animal Crossing: New Horizons heeft meer dan 400 dorpelingen, inclusief degenen die je verzamelt via amiibo-kaarten.
  • Er kunnen maximaal 10 dorpelingen tegelijk op je eiland wonen.

Om je te helpen beslissen wie je op je eiland uitnodigt in Animal Crossing: New Horizons, geeft dit artikel een overzicht van de verschillende diersoorten en persoonlijkheidstypes van elke dorpeling.

Hoeveel dorpelingen zijn er in Animal Crossing: New Horizons?

Vanaf de release van de Series 5 amiibo-kaarten, heeft New Horizons nu in totaal 412 dorpelingen (exclusief speciale dorpelingen zoals Tom Nook, Isabelle, Blathers en anderen). Hoewel dit een overweldigend aantal lijkt om uit te kiezen, vooral omdat je maximaal 10 buren tegelijk op je eiland kunt hebben, is er niet zoveel onderscheid tussen dorpspersoonlijkheden als je zou denken.

Elke dorpeling v alt in een persoonlijkheidstype dat dicteert hoe ze omgaan met jou en hun mede-eilandbewoners. Er zijn vier mannelijke persoonlijkheden en vier vrouwelijke persoonlijkheidstypes voor een totaal van acht.

Probeer het volgende om je vriendschapspunten met dorpelingen te verhogen:

  • Begroet een dorpeling
  • Geef ze een cadeau (dagelijks)
  • Voltooi vragen
  • Stemmingsgesprekken
  • Verkoop een item wanneer gevraagd aan
  • Val een vlo van een dorpeling af

Mannelijke persoonlijkheden in Animal Crossing: New Horizons

Image
Image
  • Cranky: Je eerste indrukken van Cranky dorpelingen kunnen negatief zijn, omdat deze karakters grof, bitter en over het algemeen onaanraakbaar kunnen zijn. Ze zullen echter na verloop van tijd zachter worden naarmate je dichter bij hen komt en je in een comfortabele "oude man" -rol nestelt. Het is passend dat ze het beste kunnen opschieten met andere chagrijnige dorpelingen en een hekel hebben aan Snooty en Smug-personages.
  • Jock: Jocks, de meest voorkomende persoonlijkheid van een dorpeling, is geobsedeerd door alles wat met sport te maken heeft. Ze scheppen graag op over hun trainingen en raken snel in de war. Jocks kunnen goed overweg met andere Jocks, evenals Peppy, Sisterly en Normale dorpelingen, maar ergeren zich aan Snooty, Lazy en Cranky persoonlijkheden.
  • Lui: De luie dorpsbewoners zijn ontspannen en gemakkelijk in de omgang en zijn doorgaans de gemakkelijkste personages om vriendschap mee te sluiten. Ze zijn geliefd bij Peppy, Cranky en andere luie dorpelingen, maar keuren Snooty dorpelingen of Jocks over het algemeen niet goed.
  • Smug: Het best te omschrijven als een mix van alle persoonlijkheidstypen, zelfvoldane dorpelingen zijn beleefd en verfijnd, maar kunnen overdreven opschepperig of verwaand zijn. Het is niet verwonderlijk dat ze goed overweg kunnen met andere Smug-personages en Peppy en Lazy-dorpelingen goedkeuren. Ze passen echter niet het beste bij de persoonlijkheden van Cranky of Uchi.

Vrouwelijke persoonlijkheden in Animal Crossing: New Horizons

Image
Image
  • Normaal: De "neutrale" persoonlijkheid van Animal Crossing. Normale dorpelingen zijn aardig, maar hebben meestal geen uitgesproken mening over de meeste gespreksonderwerpen. Ze zijn het meest voorkomende vrouwelijke persoonlijkheidstype, kunnen goed overweg met chagrijnige en verwaande karakters en hebben een hekel aan hun luie buren.
  • Peppy: De energieke en vrolijke dorpsbewoners van Peppy zijn echte doorzetters en fungeren als het vrouwelijke equivalent van de Jock-persoonlijkheid. Het is passend dat ze goed overweg kunnen met Jocks, evenals met de meeste andere typen dorpelingen. Snooty en Cranky-personages zijn echter geen grote fans.
  • Snooty: Zoals hun naam al aangeeft, hebben Snooty dorpelingen veel respect voor zichzelf en kunnen ze agressief en sarcastisch zijn tegenover anderen. Maar net als Cranky-bewoners, zullen Snooty-personages zich openstellen als je bevriend met ze raakt en je zelfs modetips geeft. Verrassend genoeg vinden chagrijnige dorpelingen ze niet leuk, maar ze kunnen goed overweg met Smug-personages en andere Snooty-individuen.
  • Uchi: Uchi betekent 'grote zus' in het Japans en deze dorpelingen zijn erg zorgzame individuen. Ze kunnen echter ook een beetje bot of zelfs grof zijn. Dit is het zeldzaamste persoonlijkheidstype in New Horizons, dus prijs jezelf gelukkig als het je lukt om een "Big Sister" voor je eiland te rekruteren. Uchi-dorpsbewoners kunnen goed overweg met de meeste persoonlijkheidstypes (vooral Peppy en Normal), maar hebben de neiging om de woede van de chagrijnige bewoners op te wekken.

Hoeveel diersoorten zijn er in Animal Crossing: New Horizons?

Er zijn 35 verschillende dorpsdiersoorten in New Horizons, waarbij de meeste persoonlijkheidstypes binnen elke categorie vertegenwoordigd zijn. Dit betekent dat als je een hondendorpeling hebt met een chagrijnige persoonlijkheid (Butch) maar liever een met een luie instelling (Biskit), je er waarschijnlijk een kunt vinden.

Hier is de volledige lijst van dorpsdiersoorten en het bijbehorende aantal varianten binnen elke soort:

Alligators (8) Miereneters (8) Beren (15) Vogels (14) Stieren (6)
Katten (23) Kippen (9) Koeien (4) Welpen (17) Herten (12)
Honden (17) Eenden (17) Eagles (10) Olifanten (12) Kikkers (18)
Geiten (8) Gorilla's (10) Hamsters (9) Nijlpaarden (7) Paarden (15)
Kangoeroes (8) Koala's (10) Leeuwen (7) Apen (9) Muizen (16)
Octopussen (4) Struisvogels (10) Pinguïns (14) Varkens (15) Konijnen (22)
Neushoorns (7) Schapen (14) Eekhoorns (19) Tijgers (7) Wolven (11)

Nieuwe dorpelingen kunnen worden gevonden via de camping van je eiland, ze uitnodigen van mysterieuze eilanden, amiibo-kaarten scannen en ze rekruteren van het eiland van een vriend in online spelen.

Wie is de zeldzaamste Animal Crossing Villager?

Technisch gezien is er geen "zeldzame" dorpeling in New Horizons, omdat ontmoetingen willekeurig zijn. Dat gezegd hebbende, sommige diersoorten voelen zich zeldzamer dan andere, simpelweg omdat sommige minder dorpsvarianten hebben dan andere.

Octopus en koeien zijn de minst voorkomende diersoorten, met in totaal slechts vier dorpelingen per stuk. Als zodanig zijn Cephalobot, Marina, Octavian, Zucker, Naomi, Tipper, Patty en Norma de "zeldzaamste" dorpelingen in het spel omdat zij de enige personages zijn die tot deze dierengroepen behoren.

Stieren zijn de volgende zeldzaamste groep met zes dorpelingen, gevolgd door nijlpaarden, leeuwen, neushoorns en tijgers, die er allemaal zeven hebben.

FAQ

    Hoe krijg ik meer dorpelingen in Animal Crossing: New Horizons?

    Om meer dorpsbewoners te krijgen, moet je stukken land opzij zetten om van te leven. Je kunt dorpelingen uitnodigen die je ontmoet op Mystery Tours, bezoekers op je camping, of zelfs dorpelingen van andere eilanden.

    Hoe kom ik van dorpelingen af in Animal Crossing?

    Praat niet met ze om een dorpeling te laten vertrekken. Negeer ze als ze je bellen en beantwoord hun mail niet. Als je eiland vol is, kun je dorpelingen vervangen door een amiibo te gebruiken.

    Hoe verplaats ik de huizen van dorpelingen in Animal Crossing?

    Om het huis van een dorpeling te verhuizen, ga je naar Resident Services, praat je met Tom Nook en kies je Let's talk infrastructure. Selecteer vervolgens I want layout changes > Let's talk relocation > An island home. Verhuizen kost 50.000 bellen.

    Waarom kan ik niet met mijn dorpelingen praten in Animal Crossing?

    Een storing in Animal Crossing: New Horizon kan voorkomen dat dorpelingen met je praten. Als dit gebeurt, slaat u uw gegevens op, sluit u het spel en start u de software opnieuw.

    Hoeveel dorpelingen zijn er in Animal Crossing: New Leaf?

    Animal Crossing: New Leaf heeft in totaal 333 dorpelingen. Je kunt 10 dorpelingen tegelijk hebben. De zeldzaamste dorpeling is Audie.

Aanbevolen: