De 5 beste spelling- en grammaticacontrole-apps van 2022

Inhoudsopgave:

De 5 beste spelling- en grammaticacontrole-apps van 2022
De 5 beste spelling- en grammaticacontrole-apps van 2022
Anonim

The Rundown

  • Beste app voor spelling- en grammaticacontrole: Grammatica
  • Beste grammaticacontrole voor vertalingen: WhiteSmoke
  • Beste In-Browser Companion: Ginger
  • Beste spellingcontrole-app voor creatieve projecten: CorrectMe
  • Beste voor snelle spellingcontrole: Speller

Of je nu een e-mail naar je baas typt of een roman schrijft, grammatica en spelling zijn van cruciaal belang. Gelukkig zijn er spelling- en grammatica-apps die je werk controleren, de duidelijkheid verbeteren en eventuele fouten herstellen.

Hier zijn de beste spelling- en grammaticacontrole-apps voor meerdere platforms en apparaten.

Beste algemene spelling- en grammaticacontrole-app: grammatica

Image
Image

Grammarly staat vooral bekend als een geweldige app voor documenten, posts op sociale media en elke andere tekst. De app is online beschikbaar via de website van Grammarly en bevat ook extensies voor verschillende browsers. Als u Microsoft Word of een andere Microsoft Office-toepassing gebruikt, maakt Grammarly rechtstreeks verbinding via de software. (Grammarly voor Microsoft Office wordt momenteel echter niet ondersteund op de Mac.)

Grammarly Keyboard is de mobiele toetsenbordextensie van de app die werkt met zowel iOS- als Android-apparaten.

Als je Grammarly gebruikt voor elementaire grammaticacontrole, profiteer je het meest van de gratis versie. Voor zware bewerkingen, suggesties voor woordenschatverbetering en genrespecifieke schrijfcontroles is Grammarly Premium echter iets voor jou; het is beschikbaar voor $ 29.95 per maand, met lagere maandtarieven voor kwartaal- en jaarabonnementen.

Beste grammaticacontrole voor vertalingen: WhiteSmoke

Image
Image

WhiteSmoke is een complete grammaticacontrole die is gebouwd voor alle apparaten en kan worden geïntegreerd met Mac, Windows en de meeste browsers. De mobiele app is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten.

WhiteSmoke bevat een grammatica-, spelling-, stijl- en interpunctiecontrole, evenals een unieke vertaalfunctie. Met volledige tekstvertaling van en naar meer dan 50 verschillende talen, maakt WhiteSmoke het gemakkelijk om te communiceren, ongeacht uw locatie.

WhiteSmoke biedt drie verschillende tariefplannen voor factureringsperioden van één of drie jaar: Web, Premium en Business. Het webabonnement kost $ 59,95 voor een jaar (ongeveer $ 5 per maand) of minder als u zich abonneert op het driejarenplan.

Beste In-Browser Companion: Ginger

Image
Image

Je e-mails, Google Documenten en posts op sociale media zouden allemaal foutloos moeten zijn. Dat is waar Ginger om de hoek komt kijken. Ginger werkt op Windows en Mac, maar ook op iOS-apparaten via de Ginger Page-app. Voor Android-gebruikers biedt Ginger het Ginger Android-toetsenbord als extra hulpmiddel.

Het toevoegen van de Ginger-extensie aan Chrome of Safari is eenvoudig en de grammaticacontrole begint onmiddellijk. U kunt uw tekst ook kopiëren en plakken in het begeleidende venster om aan de slag te gaan.

Ginger's tools omvatten een grammaticacontrole, zinsherformulering, woordvoorspelling en meer. De app is gratis te gebruiken, tenzij je al zijn mogelijkheden wilt ontgrendelen door de Premium-versie te kopen, die maandelijks, jaarlijks of om de twee jaar kan worden betaald, met een maandelijkse kosten van $ 19,99 en de jaarlijkse prijzen die dat verder verlagen wanneer volledig betaald.

Beste spellingcontrole-app voor creatieve projecten: CorrectMe

Image
Image

Soms heb je een creatiever en smaakvoller woord nodig dan de basisboodschap. Voor die momenten is CorrectMe er als een alles-in-één spellingcontrole en thesaurus. Gebruik de app om uw tekst te corrigeren en de ingebouwde synoniemenchecker om verschillende woorden voor uw zoekterm te vinden.

CorrectMe is gratis op iOS-apparaten. De app biedt een Pro-versie die advertenties verwijdert en meer functies ontgrendelt, zoals slimme aanbevelingen en grammaticale uitleg.

Beste voor snelle spellingcontrole: Speller

Image
Image

Heb je ooit een spellingcontrole nodig gehad onderweg? Speller is een app die verschillende bronnen in één app combineert, waardoor je gemakkelijk onderweg kunt spellen.

Speller controleert de spelling van zowel Engelse als Spaanse woorden in één gebruiksvriendelijke interface. Zoek gewoon naar een woord en Speller zal u vertellen of het correct is. U ontvangt ook woordenboekdefinities van internet en spellingsuggesties.

Speller is alleen beschikbaar voor iOS-apparaten en is gratis te downloaden en te gebruiken.

Aanbevolen: