Motorola onthult nieuwe vlaggenschiptelefoon van $ 1000, de Edge+

Motorola onthult nieuwe vlaggenschiptelefoon van $ 1000, de Edge+
Motorola onthult nieuwe vlaggenschiptelefoon van $ 1000, de Edge+
Anonim

Motorola heeft zijn volgende mainline-smartphone geïntroduceerd, de 2022-versie van de Edge+, mogelijk gemaakt door Qualcomm's Snapdragon 8 Gen 1-platform.

In andere wereldwijde regio's staat het bekend als de Edge 30 Pro, maar heeft het dezelfde specificaties en mogelijkheden, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u unieke functies misloopt. Enkele van de functies zijn drie camera's met hoge resolutie, Dolby Atmos-ondersteuning en een slimme stylus.

Image
Image

De Edge+ heeft veel te maken met de Snapdragon 8-chipset. Om te beginnen stelt het X65 Modem RF-System de telefoon in staat om verbinding te maken met het 5G-netwerk en Wi-Fi 6 GHz-spectrum. Gamers zullen ook genieten van de levendige graphics en razendsnelle gameplay van de Adreno GPU.

Voor de camera's zijn er twee 50MP-lenzen aan de achterkant en één 60MP aan de voorkant. De achterste lenzen maken "ultragroothoekopnamen" en close-ups tot op een centimeter afstand mogelijk. Qua audio ondersteunt de Edge+ Dolby Atmos en Snapdragon Sound, waarbij de laatste zorgt voor optimale kwaliteit via draadloze verbindingen. Andere opvallende kenmerken zijn een bijgewerkte Ready For PC, die verbinding maakt met Windows-computers voor snelle bestandsoverdracht, een 4800mAh batterij met 15W TurboPower en zelfs ondersteuning voor zeldzame inheemse talen.

Image
Image

Er is weinig informatie voor de slimme stylus, waarbij Motorola beweert dat het accessoire geweldig is voor alles dat "precieze precisie" nodig heeft, zoals bewerken. Geen woord of het is verbonden met de Moto G Stylus van vorig jaar.

The Edge+ zal verkrijgbaar zijn in twee kleuren: Cosmos Blue en Stardust White. Bij de lancering zal de telefoon gedurende een beperkte tijd een prijskaartje van $ 899,99 hebben voordat hij terugkeert naar de beoogde prijs van $ 999,99.