Er komen meer feestgeluiden naar een Nest-deurbel bij jou in de buurt

Er komen meer feestgeluiden naar een Nest-deurbel bij jou in de buurt
Er komen meer feestgeluiden naar een Nest-deurbel bij jou in de buurt
Anonim

Google voegt nog meer ringtones met kerstthema toe aan zijn Nest Doorbell-bibliotheek, maar slechts voor een beperkte tijd.

Speciale kerstbeltonen zijn een jaarlijkse traditie voor Google's Nest Doorbell, maar blijkbaar dacht het dat er niet genoeg opties waren, omdat Google nu nog meer feestdagen dekt. Halloween, Thanksgiving, verjaardagen - er zijn er veel beschikbaar, zowel het hele jaar door als voor tijdelijke gelegenheden. Het moeilijke is om te beslissen welke je moet gebruiken.

Image
Image

Halloween-beltonen zijn beschikbaar vanaf begin oktober, net als vorig jaar, maar je kunt een voorsprong nemen op de themafestiviteiten met een nieuwe accordeonpolka gecomponeerd voor het Oktoberfest. In tegenstelling tot andere thematonen zoals Thanksgiving of Halloween, vermijdt het Oktoberfest-gong geluidseffecten en blijft het bij meer traditionele instrumenten, waarschijnlijk omdat de traditionele Duitse viering normaal niet wordt geassocieerd met kalkoenen, vleermuizen, rendieren en dergelijke.

Image
Image

Meer tonen voor Diwali en Lunar New Year zullen ook worden uitgerold binnen hun respectievelijke geschikte feestvensters, en Google heeft verklaard dat het werkt aan beltonen voor nog meer wereldwijde feestdagen en evenementen, hoewel het geen volledige lijst of tijdlijn nog niet.

Je kunt vanaf 5 september de nieuwe Oktoberfest-beltoon instellen via je Google Home-app. Deze is een maand beschikbaar, tot en met 5 oktober, waarna een andere vakantie-optie in de plaats komt. Google raadt aan om zijn Made By Google Twitter-account in de gaten te houden voor toekomstige aankondigingen over aankomende en nieuw uitgebrachte gespecialiseerde Nest-klokken.

Aanbevolen: