Galaxy Tab Active4 Pro belooft alles aan te kunnen wat u uitspuugt: wat u moet weten

Galaxy Tab Active4 Pro belooft alles aan te kunnen wat u uitspuugt: wat u moet weten
Galaxy Tab Active4 Pro belooft alles aan te kunnen wat u uitspuugt: wat u moet weten
Anonim

Samsung's nieuwste Galaxy Tab Active4 Pro is gebouwd om te overleven (en te gedijen) onder zware omstandigheden en in moeilijke omgevingen.

De Galaxy Tab Active4 Pro is ontworpen voor mobiele werknemers en is een tablet die volgens Samsung aankan wat de meest intensieve taken kunnen opleveren. Het nieuwe apparaat biedt "taaiheid van militaire kwaliteit", terwijl het toch veelzijdig genoeg is om veel verschillende situaties op het werk aan te kunnen.

Image
Image

Out of the box, Samsung beweert dat het bestand is tegen een val van maximaal één meter (bijna vier voet bij gebruik van de meegeleverde beschermhoes), en het scherm is gemaakt van duurzaam Corning Gorilla Glass 5. Zowel de tablet als de geïntegreerde S Pen hebben ook een IP68-classificatie voor water- en stofbestendigheid, waardoor ze tot 30 minuten lang in meer dan 1,2 meter zoet water worden beschermd. En het is MIL-STD-810H-compatibel om extremere omstandigheden te weerstaan, zoals grote hoogten, vochtigheid of omgevingen met extreme temperaturen.

Image
Image

Ondanks zijn stevigheid is de Active4 Pro ook bedoeld om soepel te werken in de meeste mobiele werksituaties. Het is lichtgewicht en draagbaar, heeft een hoger maximaal volume om ervoor te zorgen dat u geen meldingen mist, en het display kan worden aangepast om invoer met handschoenen te lezen. Bedrijven kunnen ook de toetsprogrammering van de tablet aanpassen om essentiële apps gemakkelijker te openen.

Galaxy Tab Active4 Pro is vanaf september beschikbaar in Europa en later dit jaar volgen Azië, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Noord-Amerika. De prijs is echter nog niet bekend gemaakt.

Aanbevolen: