Laat je plooien - Asus lanceert de Zenbook 17-voudige OLED-tablet

Laat je plooien - Asus lanceert de Zenbook 17-voudige OLED-tablet
Laat je plooien - Asus lanceert de Zenbook 17-voudige OLED-tablet
Anonim

Asus heeft officieel de vaak geruchtmakende Zenbook 17 Fold OLED-tablet gelanceerd, een opvouwbare tablet met een 17,3-inch scherm en specificaties die zijn ontworpen voor meerdere modi.

Bedrijven zoals Samsung hebben het concept van een 17-inch opvouwbare tablet op beurzen geplaagd, maar de Asus 17 Fold OLED-tablet is de eerste in zijn formaat die in de winkelschappen terechtkomt. Het 17,3-inch OLED-scherm heeft een resolutie van 2,5K, een touchscreen en een bijna onmerkbaar scharnier in het midden dat vouwen mogelijk maakt.

Image
Image

In opgevouwen toestand verandert het in een paar 3:2, 12,5-inch 1920x1280-schermen. Elke weergaveconfiguratie heeft een 0.2 ms responstijd en een verversingssnelheid van 60 Hz. Asus zegt ook dat het 180-graden scharnier is getest om meer dan 30.000 open-en-sluitcycli te weerstaan, wat veel klinkt, maar het hangt af van hoe graag je dingen opent en sluit. Dit verta alt zich naar acht jaar gebruik met tien scharnieractiveringen per dag.

De specificaties zijn ook behoorlijk stevig, met een Intel Evo i7-chipset, 16 GB RAM, 1 TB solid-state opslag, vier Harman Kardon-luidsprekers en een batterij die ongeveer 12 uur meegaat per oplaadbeurt. Het draait op Windows en wordt geleverd met een Bluetooth-versie van het ErgoSense-toetsenbord en touchpad van het bedrijf.

Dus wat is het nadeel? Het is zeker niet het gewicht. Dit ding weegt alleen ongeveer drie pond en bijna vier pond met het toetsenbord eraan bevestigd. Nee, het is de prijs. Dit is een buitengewoon geavanceerd stukje technologie dat $ 3.500 kost.

Als je echter het geld hebt om te verbranden, lijkt dit een echte sprong voorwaarts te zijn voor het vouwen van gadgets. Het komt officieel "binnenkort" uit en zal verkrijgbaar zijn bij retailers zoals Amazon, B&H en Newegg.

Aanbevolen: