Firefox's nieuwe startpagina gaat helemaal over verdergaan waar je was gebleven

Firefox's nieuwe startpagina gaat helemaal over verdergaan waar je was gebleven
Firefox's nieuwe startpagina gaat helemaal over verdergaan waar je was gebleven
Anonim

Mozilla heeft een nieuwe update uitgebracht voor Firefox op iOS en Android waarmee je je recente browsegeschiedenis binnen handbereik hebt wanneer je de app start.

Op dinsdag kondigde Mozilla een update aan voor zijn mobiele browser. De nieuwe versie die naar Android en iOS komt, zal er sterk op gericht zijn om het gemakkelijker te maken om terug te gaan naar waar je aan het browsen was de laatste keer dat je de app gebruikte.

Image
Image

Firefox lanceerde aanvankelijk een nieuw Firefox-redesign in mei, maar deze update is specifiek gericht op de mobiele startpagina van de browser. In de nieuwe introductievideo pronkt Mozilla met een nieuwe sectie waarmee je gemakkelijk het laatste tabblad dat je had geopend, opnieuw kunt openen.

Android-gebruikers kunnen ook recente zoekopdrachten zien, hoewel Mozilla van plan is om die functie later naar iOS te brengen. Het is nu ook gemakkelijker om helemaal een nieuwe zoekopdracht te starten, waardoor het browsen eenvoudiger wordt voor de gebruikers.

Een andere wijziging die met deze update aan de startpagina is aangebracht, is een sectie waarin je recent opgeslagen bladwijzers worden getoond. Voorheen moest je je browsergeschiedenis openen om die informatie te krijgen, maar nu zet Mozilla het rechtstreeks op de startpagina.

Gebruikers die een Firefox-account hebben, kunnen ook bladwijzers zien die ze recentelijk hebben toegevoegd vanaf de desktop. Dit maakt het gemakkelijker om over te stappen van werken op de desktop naar uw mobiele apparaat voor degenen die onderweg werken.

Een van de grootste toegevoegde functies is een nieuwe functie die tabbladen automatisch naar een inactieve status verplaatst nadat ze 14 dagen niet zijn geopend. Mozilla zegt dat dit bedoeld is voor gebruikers die graag tabbladen voor later willen bewaren, maar hun actieve tabbladen niet willen volstoppen met steeds meer informatie.

De update is nu beschikbaar, dus je kunt de nieuwste versie downloaden om de nieuwe functies te testen.

Aanbevolen: