Apple voegt vierde generatie iPad toe aan lijst met verouderde gadgets

Apple voegt vierde generatie iPad toe aan lijst met verouderde gadgets
Apple voegt vierde generatie iPad toe aan lijst met verouderde gadgets
Anonim

Het lijkt gisteren dat de Apple iPad van de vierde generatie het onmisbare kerstcadeau van 2012 was en nu gaat hij naar die geweldige opslagplaats voor gadgets in de lucht.

Volgens een bedrijfsmemo die maandag is verzonden en is verkregen door MacRumors, zal de vierde generatie iPad van Apple worden toegevoegd aan de officiële lijst met verouderde gadgets en is deze al toegevoegd aan de lijst met vintage gadgets. Apple beschouwt een product als achterhaald als de actieve distributie meer dan zeven jaar is stopgezet.

Image
Image

Wat betekent dit voor huidige iPad-gebruikers van de vierde generatie? Het bedrijf zal de hardware om welke reden dan ook niet onderhouden. Bovendien kunnen externe serviceproviders geen onderdelen bestellen voor de eens zo baanbrekende tablet.

Het enige geval waarin Apple verouderde hardware onderhoudt, is in het geval van een Mac-notebook die een batterijvervanging nodig heeft.

De vierde generatie Apple iPad werd in november 2012 met veel tamtam gelanceerd. De tablet was de eerste met een Lightning-connector en de eerste met de A6X mobiele chipset van het bedrijf, die de CPU- en grafische prestaties verdubbelde ten opzichte van de derde generatie. generatie iPad.

Het bevatte ook het nieuw geslagen Retina-display en opslagopties tot 128 GB.

De vierde generatie iPad zal niet de enige zijn op de schroothoop. Volgens dezelfde memo classificeerde het bedrijf het Mac mini-model van eind 2012 ook als een verouderd product.

Aanbevolen: