PlayStation Plus krijgt nieuwe abonnementsniveaus

PlayStation Plus krijgt nieuwe abonnementsniveaus
PlayStation Plus krijgt nieuwe abonnementsniveaus
Anonim

Sony verandert zijn PlayStation Plus-onlineservice door extra niveaus toe te voegen, waaronder PlayStation Now-gamestreaming.

Vanaf deze zomer wordt PlayStation Plus opgedeeld in drie abonnementen: Essential, Extra en Premium, waarbij PlayStation Now wordt samengevoegd tot het Premium-abonnement. Hoewel dit betekent dat je zowel PS Plus als PS Now via één abonnement kunt gebruiken, zegt Sony ook dat PS Now als een op zichzelf staand abonnement wordt stopgezet. Je hebt dus alleen toegang tot de gamestreamingbibliotheek van PS Now als je je aanmeldt voor Premium.

Image
Image

De huidige versie van PlayStation Plus, die twee gratis downloadbare games per maand, online multiplayer-beschikbaarheid en PSN-winkelkortingen bevat, blijft hetzelfde. Het behoudt ook zijn huidige prijs ($ 9,99 / maand, $ 24,99 / 3 maanden, $ 59,99 / jaar), met als enige verschil dat het "PlayStation Plus Essential" wordt genoemd.

PS Plus Extra voegt aan het basisplan toe met een bibliotheek van ongeveer 400 PS4- en PS5-games, die kunnen worden gedownload om te spelen, samen met alle voordelen van de Essential-laag. De extra laag kost echter meer, met de prijzen als volgt onderverdeeld: $ 14,99 / maand, $ 39,99/3 maanden of $ 99,99 / jaar.

Premium is het grootste (en duurste) niveau en biedt dezelfde functies als Extra, plus getimede game-proefaanbiedingen, 300+ extra games toegevoegd aan de catalogus en PlayStation Now-streaming. Een Premium-abonnement kost $ 17,99 / maand, $ 49,99 / 3 maanden of $ 119,99 / jaar. Sony zal ook een goedkopere Deluxe-laag bieden voor markten die geen cloudstreaming ondersteunen, die geen PS Now-streaming omvat, maar wel de 300+ extra games en game-proefversies.

Image
Image

De nieuwe PlayStation Plus-abonnementsniveaus zullen ergens in juni beschikbaar zijn, hoewel Sony geen exacte datum heeft opgegeven. Beginnend met markten in Azië, daarna de VS, Europa en tenslotte alle andere regio's "tegen het einde van de eerste helft van 2022."

Sony zegt ook dat het van plan is de beschikbaarheid van cloudstreaming uit te breiden, vermoedelijk om de Premium-laag aantrekkelijker te maken voor een breder gebruikersbestand.

Aanbevolen: