Een creditcard verwijderen uit uw iTunes-account

Inhoudsopgave:

Een creditcard verwijderen uit uw iTunes-account
Een creditcard verwijderen uit uw iTunes-account
Anonim

Wat te weten

  • Log in bij iTunes en ga vervolgens naar Store > Bekijk mijn Apple ID. Selecteer de Bewerken link naast Apple ID Samenvatting.
  • Op het scherm Betalingsgegevens bewerken selecteert u Geen in plaats van een creditcard te kiezen. Selecteer vervolgens Klaar.
  • Je kunt nog steeds apps krijgen zonder een geregistreerde creditcard door ze cadeau te doen of een iTunes-tegoed in te stellen.

Apple vereist dat u de inloggegevens voor een geldige betaalmethode, meestal een creditcard, verstrekt wanneer u zich registreert voor een iTunes-account. De informatie wordt bewaard, dus altijd bij de hand voor snelle aankopen. Maar als u creditcardgegevens niet in iTunes wilt opslaan omdat u zich zorgen maakt over privacy, of als u niet wilt dat uw kind ongeautoriseerde aankopen doet terwijl hij uw computer gebruikt, kunt u deze verwijderen. Hier is hoe.

Verwijder uw creditcard uit de iTunes Store

Dit omvat slechts een paar stappen:

  1. Open iTunes.
  2. Als u nog niet bent aangemeld, gaat u naar het menu Store, kiest u Sign In en logt u in op uw account.
  3. Eenmaal aangemeld, ga naar het menu Store en kies vervolgens Bekijk mijn Apple ID. Mogelijk wordt u gevraagd uw wachtwoord in te voeren.
  4. Klik in het Apple ID-overzicht op de link Bewerken (deze bevindt zich rechts van Betalingstype).
  5. Klik in het scherm Betalingsinformatie bewerken in plaats van een creditcard te kiezen op Geen.

    Image
    Image
  6. Scroll naar beneden en kies Klaar.
  7. Je Apple iTunes-account heeft nu geen creditcard.

Apps op een account krijgen zonder creditcard

Nadat de creditcard uit je iTunes-account is verwijderd, kun je nog steeds apps, muziek, films en boeken op je iPad krijgen. Er zijn een aantal opties, waaronder een waarmee kinderen kunnen downloaden wat ze willen zonder iets speciaals te hoeven doen.

  • Geef apps cadeau: gebruik in plaats van apps op de iPad te kopen een ander account waaraan een creditcard is gekoppeld om de apps te kopen. Of geef muziek en films cadeau via de iTunes Store.
  • Een iTunes-tegoed instellen: deze optie is geweldig als je een onderhoudsarme oplossing wilt. Gebruik de vergoeding om nauwlettend in de gaten te houden wat uw kind op de iPad doet. Het instellen van een toeslag kan ook geweldig zijn voor oudere kinderen.
  • Toevoegen en verwijderen: Deze kost het meeste onderhoud, maar het is een haalbare oplossing. Voeg de creditcard toe aan het account wanneer u iets wilt kopen en verwijder deze vervolgens nadat de aankoop is bevestigd. Dit werkt het beste als u aankopen van één keer per week of één keer per maand plant voor de iPad.
  • Laad het eerst: Dit is de gemakkelijkste manier als je jongere kinderen hebt die niet de nieuwste en beste apps op hun iPads nodig hebben. Nadat u zich heeft geregistreerd voor een account, downloadt u alle gewenste apps, boeken, muziek en films voordat u de creditcard verwijdert.

Om je gegevens veilig te houden wanneer je een computer deelt met kinderen, lees je hoe je een iPad kindveilig maakt.

Aanbevolen: