Vrienden toevoegen aan Snapchat door hun Snapcodes te scannen

Inhoudsopgave:

Vrienden toevoegen aan Snapchat door hun Snapcodes te scannen
Vrienden toevoegen aan Snapchat door hun Snapcodes te scannen
Anonim

Wat te weten

  • Maak een screenshot van een Snapcode om een vriend toe te voegen of maak een foto van de code van je vriend die wordt weergegeven op hun apparaat of in een bericht of e-mail.
  • Om je Snapcode te delen, ga je naar je profile, tik je op je Snapcode om deze groter te maken en krijg je enkele opties voor delen.
  • Je kunt een Bitmoji-avatar toevoegen. Selecteer Maak mijn Bitmoji in je profiel en volg de aanwijzingen om er een te maken.

Snapchat QR-codes, ook wel Snapcodes genoemd, laten je gemakkelijk en snel nieuwe vrienden toevoegen zonder handmatig naar hun gebruikersnamen te hoeven zoeken. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je mensen aan je vriendenlijst kunt toevoegen door hun Snapcodes te scannen.

Vrienden toevoegen met Snapcodes

Je kunt Snapcodes op verschillende manieren gebruiken om vrienden toe te voegen:

  • Scan de Snapcode in de Snapchat-app om de bijbehorende vriend toe te voegen.
  • Maak een foto van de Snapcode van je vriend zoals deze wordt weergegeven op hun apparaat.
  • Maak een foto van de Snapcode van je vriend in een bericht of e-mail die ze je hebben gestuurd met deze code.

Er verschijnt een klein tabblad bovenaan het scherm om te bevestigen dat je vriend is toegevoegd.

Image
Image

Om een screenshot te maken, drukt u tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de startknop (op een iPhone) of de aan/uit- en volumeknop (Android). Uw apparaat kan een sluitergeluid maken en het scherm kan knipperen, wat aangeeft dat de schermafbeelding met succes is gemaakt. Het wordt automatisch opgeslagen in je filmrol, screenshotmap of welke andere standaard fotomap je ook hebt.

Hoe deel je je Snapcode met een vriend

Evenzo kunnen je vrienden je toevoegen aan hun Snapchats met je Snapcode. Hier leest u hoe u uw code kunt vinden en delen.

  1. Tik op je profile-pictogram in de linkerbovenhoek van het scherm.
  2. Je zou hier je Snapcode moeten zien, samen met andere profielinformatie. Selecteer het om het te openen en groter te maken.
  3. Je vriend kan dan een foto van je code maken om je toe te voegen aan hun Snapchat-vriendenlijst.

    Image
    Image

Bonustip: maak een Bitmoji

Als je nog nooit eerder je profiel of Snapcode hebt geopend, zie je misschien een optie om een Bitmoji-avatar te maken. Zo maak je er een.

  1. Selecteer Maak mijn bitmoji.
  2. Selecteer Male of Female.
  3. Houd je gezicht gecentreerd in de cirkel totdat de app een paar Bitmoji's voor je genereert op basis van je uiterlijk. (Of niet. Het werkt ook prima met een gezicht uit het midden.) Kies degene die je het leukst vindt en selecteer Doorgaan.

    Image
    Image

Aanbevolen: