De 6 beste rollende laptoptassen van 2022

Inhoudsopgave:

De 6 beste rollende laptoptassen van 2022
De 6 beste rollende laptoptassen van 2022
Anonim

De best rollende laptoptassen moeten duurzaam zijn gebouwd, veel interne opslagruimte hebben en comfortabel te dragen zijn. Rollende tassen zijn vooral handig voor forenzen en frequente reizigers, omdat je ze met hun wielen door een luchthaven of treinstation kunt trekken zonder iets zwaars te dragen. Spinners zijn een soort rollende tas waarbij alle vier de wielen in elke richting kunnen draaien, in plaats van tweewielige tassen die maar in één richting kunnen.

Als je geen wielen op je laptoptas wilt, dan wil je misschien een kijkje nemen in onze lijst met de beste laptoprugzakken. Ze hebben meestal minder rigide interieurs, waardoor je meer binnen kunt passen. Voor alle anderen, lees verder om ons volledige overzicht van de beste rollende laptoptassen hieronder te zien.

Beste algemeen: Solo New York Bryant Rolling Case

Image
Image

De Solo Bryant 17,3-inch rollende laptoptas is ideaal voor reizigers die zowel ruimte als waarde waarderen. Het verborgen telescopische handgreepsysteem met drukknop wordt aangevuld met gevoerde handgrepen wanneer de wielen niet ideaal zijn om op en neer te gaan in de kombuis van een vliegtuig. De wielen zijn compact en duurzaam en zijn naadloos geïntegreerd in de koffer van de tas, zodat je soepel kunt glijden zonder extra bulk toe te voegen.

Het polyester lichaam voelt zowel duurzaam als duurzaam aan en meet 14,75 H x 17 L x 8,75 W inch (lees: hij heeft de juiste afmetingen om onder een vliegtuigstoel te zitten). Het gewatteerde laptopcompartiment biedt plaats aan een 17,3-inch laptop, terwijl het voorvak met ritssluiting en het organizergedeelte ruimte bieden aan een hele reeks papieren, boeken, pennen en andere reisspulletjes.

Afmetingen: 14,75x17x8,75 inch | Gewicht: 1 pond | TSA-gecertificeerd: Nee | Duurzaamheid: Gewatteerd laptopvak

"Het combineert ruimte, stevigheid en organisatorische eigenschappen om een ongelooflijk praktische reistas te maken." - Hayley Prokos, producttester

Beste uitspatting: Travelpro Executive Choice slip met 2 wielen

Image
Image

Vervaardigd uit hoogwaardig ballistisch nylon met Duraguard-coating, is de Travelpro Executive Choice 17-inch laptoptas de toegangsprijs zeker waard. De gepatenteerde power scoping verlengingshendel werkt om wiebelen tijdens gebruik te minimaliseren. Ook werken aan maximale duurzaamheid zijn de hoogwaardige, afgedichte inline skate-wielen met kogellagers die een soepele rol garanderen. Een ander groot voordeel is de opname van een externe USB-poort die wordt aangesloten op een apart aangeschafte powerbank die wordt vastgehouden via een speciaal binnenvak (het snoer kan naar de buitenkant van de tas lopen). De tas van 7,5 pond heeft ook RFID-bescherming, die helpt bij het beveiligen van creditcards en paspoorten tegen identiteitsdiefstal.

Afmetingen: 17,0x9,0x13,5 inch | Gewicht: 7,5 pond | TSA-gecertificeerd: Nee | Duurzaamheid: Ballistisch nylon met DuraGuard-coating

"Een van onze favoriete functies was de externe USB-oplaadpoort, die je kunt aansluiten op je eigen externe batterij." - Hayley Prokos, producttester

Beste budget: AmazonBasics laptoptas met rollende tas

Image
Image

Amazon's goed aangeschreven productlijn blijft schitteren over het hele spectrum en de rollende laptoptas is geen uitzondering. De voordelig geprijsde tas weegt 5,1 pond en is ontworpen om laptops tot 15,6 inch te beschermen. Het gemakkelijk toegankelijke voorvak kan pennen, notitieblokken en visitekaartjes bevatten, terwijl de telescopische handgreep een drukknopvergrendeling biedt voor veilige beweging tijdens het in- en uitrollen van luchthavens. Het interieur van de tas biedt extra opbergruimte in het hoofdvak met ritssluiting voor grotere mappen of boeken (en er is zelfs voldoende opbergruimte voor het verschonen van kleding voor overnachtingen).

Het speciale laptopcompartiment biedt plaats aan maximaal 17-inch apparaten, hoewel het een strakke pasvorm heeft (laptops van 15,6 inch en kleiner worden aanbevolen voor volledige bescherming). Eenmaal in het laptopcompartiment voegt een klittenbandsluiting een extra beveiligingslaag toe om te voorkomen dat de laptop beweegt tijdens het transport.

Image
Image

Afmetingen: 16.5x14.5x7.5 inches | Gewicht: 5,1 pond | TSA-gecertificeerd: Nee | Duurzaamheid: Gewatteerd laptopvak

"De telescopische handgreep heeft een drukknopvergrendeling voor veilige beweging als u luchthavens in- en uitrijdt." - Hayley Prokos, producttester

Beste rugzak: High Sierra laptoprugzak met vrijloopwieltjes

Image
Image

Als je niet van het uiterlijk en het gevoel van een rollende aktetas houdt, is de High Sierra rollende laptoprugzak misschien een betere keuze. Het gerenommeerde merk biedt een duurzame en stevige stof die comfortabel op 15-inch laptops past (High Sierra zegt dat het ook op 17-inch-modellen past, maar het is waarschijnlijk krap). De tas van 20,5 x 13,5 x 8 inch heeft zeer duurzame wielen voor soepel rollen en heeft het uitstekende vermogen om rechtop te blijven staan, hoe je het interieur ook verpakt. Het grote hoofdcompartiment biedt plaats aan alles van boeken en papieren en biedt zelfs voldoende opbergruimte voor nachtkleding.

Het ingebouwde mediavak voegt een koptelefoonpoort toe, zodat je een audioapparaat of smartphone in de tas kunt opbergen en toch naar muziek kunt luisteren via een koptelefoon met snoer. De uitschuifbare telescopische handgreep vergrendelt veilig wanneer deze wordt uitgetrokken en kan net zo gemakkelijk worden opgeborgen wanneer deze niet in gebruik is. In het geval dat je volledig in de rugzakmodus wilt gaan, maken de gewatteerde schouderbanden het gemakkelijk om te dragen voor het geval je rent om je vlucht te halen.

Afmetingen: 20,5x13,5x8,0 inch | Gewicht: 5,5 pond | TSA-gecertificeerd: Nee | Duurzaamheid: Gewatteerd laptopvak

"De tas bevat alles, van boeken en papierwerk voor op kantoor tot kleding en toiletartikelen voor een nachtelijke reis." - Hayley Prokos, producttester

Beste ontwerp: Solo New York Walker

Image
Image

Gemaakt van espressokleurig Colombiaans leer, de Solo Walker rollende laptoptas is een prachtig ontworpen tas. Het gevoerde laptopcompartiment van 15,2 x 10,4 x 1,7 inch biedt zowel voor- als achterzakken en beschermt modellen tot 15,6 inch. De body van volnerfleer biedt een telescopisch gewatteerd handvatsysteem dat gemakkelijk in de tas kan worden vergrendeld wanneer het niet in gebruik is. Met een gewicht van slechts 6,3 pond is de tas van 17 x 13 x 7 inch compact genoeg om gemakkelijk in compartimenten boven het hoofd te passen of onder een stoel in een vliegtuig of trein op te bergen. Het hoofdcompartiment biedt een organizer met ritssluiting voor het verdelen van bestanden, evenals andere materialen zoals notitieboekjes, pennen en visitekaartjes. Een extra bonus: het wordt gedekt door een garantie van vijf jaar.

Afmetingen: 17x13.4x7 inch | Gewicht: 6,3 pond | TSA-gecertificeerd: Nee | Duurzaamheid: Gewatteerd laptopvak

Beste high-end: Samsonite Spinner mobiele kantoortas met wielen voor laptops

Image
Image

De Samsonite Spinner Mobile Office is een laptoptas op wieltjes die is ontworpen voor de pendelende kantoormedewerker. Het heeft vier wielen, waardoor het een volledig bewegingsbereik heeft, samen met enkele stijlvolle accenten, zodat het opgaat in een professionele omgeving. De hele tas is gemaakt van duurzaam 1680D ballistisch materiaal met een achterkant van EVA-schuim. Het hoofdcompartiment waarin de laptop wordt opgeborgen, is gewatteerd en er zijn extra vakken voor accessoires voor kabels, telefoons, pennen, notebooks en al het andere dat u nodig heeft om mee te nemen. Een leuke bijkomstigheid is de intrekbare handgreep met drukknop waarmee u de Samsonite Spinner gemakkelijk door de luchthaven kunt rijden.

Afmetingen: 17x14x7 inch | Gewicht: 10 pond | TSA-gecertificeerd: Nee | Duurzaamheid: Gewatteerd laptopvak

De best rollende laptoptas is de Solo Bryant Rolling Case (zicht op Amazon). Het is eenvoudig, maar het heeft alles wat een gemiddelde gebruiker zou willen, inclusief een gewatteerd binnenvak dat geschikt is voor de meeste laptopformaten, enkele interne opslagopties voor andere accessoires en een lange garantieperiode. Je krijgt geen franje zoals ritssluitingen, maar de prijs is moeilijk te verslaan. Ook het vermelden waard is de meer luxe Perry Ellis 8-Wheel Spinner (zicht op Amazon), het kan je mobiele kantoor zijn voor onderweg met veel wendbaarheid en een stevige handgreep.

Over onze vertrouwde experts

David Beren heeft meer dan 10 jaar ervaring met schrijven over technologie en heeft zijn eigen technologienieuwswebsite opgericht. Hij is gespecialiseerd in mobiele apparaten en accessoires.

Hayley Prokos schrijft sinds 2019 voor Lifewire en is gespecialiseerd in reisvriendelijke consumententechnologie, gezondheid en accessoires.

Waar moet je op letten bij een oprolbare laptoptas

Opslag

Hoe groot is je laptop? En hoeveel spullen moet je meenemen? Dit is een grote zorg als het gaat om het kopen van een rollende laptoptas. Immers, als je een 17-inch laptop hebt, maar de tas die je wilt heeft maar een 13-inch, dan is dat een probleem. Of als je ruimte nodig hebt om een groot assortiment snoeren en apparaten mee te nemen, maar de tas zelf is te dun, dan gaat dat niet werken. Zoek uit wat je moet dragen en kies een tas die bij je past. Veel van de rollende tassen hebben ook tal van vakken, zowel externe als interne mesh-vakken, zodat je naast je laptop een reeks accessoires kunt meenemen.

Duurzaamheid

Als het op laptoptassen aankomt, kun je er een vinden die is gemaakt van allerlei verschillende materialen. De vraag is, waar ga je de tas voor gebruiken? Als dit vooral een zakelijke reistas is die je meeneemt naar vergaderingen, dan is leer misschien een goede optie. Als duurzaamheid echter belangrijker is dan stijl, zijn de nylon- of polyestervarianten misschien de juiste keuze. De meeste rollende laptoptassen hebben geen classificatie zoals MIL-STD 810G, maar het is nog steeds mogelijk om te bepalen of een tas valbestendig is door te kijken naar hoekbescherming. Een harde buitenkant en een gewatteerde binnenkant zijn bijzonder goed voor het opvangen van schokken. Waterdicht maken is moeilijker te vinden en het is onwaarschijnlijk dat je een IP-classificatie krijgt, maar waterbestendig materiaal is niet ongewoon.

Comfort

Het lijkt misschien alsof een rollende laptoptas geen extra draagriemen nodig heeft, maar het zou je verbazen hoe vaak deze van pas kunnen komen. Een extra riem kan helpen om uw armen te ontlasten of om het navigeren op een drukke luchthaven gemakkelijker te maken. Je moet ook overwegen of je een handvat aan de bovenkant nodig hebt, of riemen om het aan het handvat van een grotere roltas te bevestigen. Wil je hem desnoods in messenger- of rugzakstijl kunnen dragen? Dit zijn belangrijke dingen om over na te denken voordat u een rollende laptoptas aanschaft. Een TSA-gecertificeerde tas kan het ook gemakkelijker maken om met minimale moeite door controleposten en luchthavenbeveiliging te komen.

FAQ

    Zijn rollende laptoptassen veilig?

    Als je je zorgen maakt over de veiligheid van je laptop, wil je er zeker van zijn dat je een zwaar gewatteerde of harde tas krijgt. Die bieden een betere bescherming voor uw laptop en andere apparaten. Zorg er ook voor dat je laptop goed vast zit in het gewatteerde vak. Voor extra gemoedsrust zijn sommige rollende laptoptassen ook bestand tegen water en schokken.

    Wat zijn de beste merken voor rollende laptoptassen?

    Verschillende van de beste merken staan op de rest. We houden van Solo New York voor reizigers, Perry Ellis voor zijn hoge kwaliteit, Travelpro voor executive design en AmazonBasics voor grote waarde. Waar u ook naar op zoek bent, u vindt geweldige opties van gerenommeerde merken in een breed prijsbereik.

    Wat is de lichtste rollende laptoptas?

    De AmazonBasics Rolling Bag is een van de lichtste rollende laptopkoffers die we hebben getest, weegt slechts 5,1 kilo en kan toch een laptop van maximaal 15,6 inch dragen. Het heeft ook extra vakken voor pennen, notitieblokken en andere accessoires.

Aanbevolen: