De 7 beste laptoptassen en -hoezen van 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste laptoptassen en -hoezen van 2022
De 7 beste laptoptassen en -hoezen van 2022
Anonim

Top-laptoptassen en -hoezen moeten een aantrekkelijk, duurzaam ontwerp hebben en gemakkelijk door de beveiliging kunnen worden gehaald, vooral tijdens het vliegen. De meeste tassen hebben een vulling om je laptop extra te beschermen, en sommige zijn zelfs langs de randen verstevigd of waterdicht. U kunt ook laptophoezen krijgen met extra vakken en organizers voor kabels, pennen, notitieboekjes en andere diverse items als u opslagruimte nodig heeft.

Onze topkeuze, de Nacuwa 360, is een goed afgeronde beschermhoes die de bank niet kapot maakt. Als je geïnteresseerd bent in andere opties, bekijk dan onze volledige lijst met de beste laptoptassen en -hoezen hieronder.

Beste algemeen: Nacuwa 360-laptophoes

Image
Image

De Nacuwa 360-laptophoes heeft alles wat je nodig hebt in een laptoptas en is een uitgebalanceerd product dat perfect is voor de meeste mensen. Het wordt geleverd in licht- of donkergrijze kleurenschema's en biedt een behoorlijk niveau van bescherming met interne vulling in eierkiststijl. De hoes kan uw apparaten beschermen tegen de dagelijkse stoten en schokken die u tijdens een typische reisdag oploopt. Extra versteviging aan de hoeken zorgt voor een strategische beschermingslaag.

De buitenschaal is zacht en aantrekkelijk met een sterke handgreep en de behuizing biedt zelfs enige mate van waterbestendigheid. Een buitenvak biedt ruimte voor opladers, externe harde schijven of andere accessoires. Hoewel de merknaam misschien niet bekend is, verheffen het beschermingsniveau en de algehele kwaliteit tegen deze opmerkelijke prijs de Nacuwa tot onze topkeuze.

Capaciteit: 13-inch laptops en tablets | Duurzaamheid: 360-graden en valbescherming | Waterdicht: Waterbestendig | Zakken: Eén externe

Beste voor extra vakken: Case Logic 15,6-inch laptoptas (VNCI-215)

Image
Image

Als je onderweg bent met je laptop op sleeptouw, heb je meestal ook een handvol accessoires nodig. Deze optie van Case Logic biedt ruimte voor al uw opladers, secundaire apparaten en meer. De tas is geschikt voor apparaten tot 17 inch en heeft een binnenvak om notitieblokken en andere documenten gescheiden van uw computer op te bergen. Een klittenbandsluiting houdt uw laptop op zijn plaats en gewatteerde compartimentwanden bieden extra bescherming.

Het voorvak aan de buitenkant heeft speciale vakken voor accessoires, waaronder je smartphone, oplaadkabels, stroomsteen, terwijl het achtervak aan de buitenkant comfortabel je tablet of andere bezittingen kan bevatten. Het heeft ook een afneembare schouderriem en een kleiner handvat aan de bovenkant. De tas is misschien een beetje omvangrijk, maar hij krijgt een A + voor het beoogde doel: al je gadgets en accessoires op een georganiseerde manier bewaren.

Capaciteit: 15 tot 17 inch | Duurzaamheid: Gewatteerd compartiment | Waterdicht: Nee | Zakken: Voor- en steekvak

Beste bescherming: Thule Gauntlet Sleeve voor 16" MacBook Pro, 15" MacBook Pro, pc's/laptops en Chromebooks tot 14"

Image
Image

Thule's Gauntlet-laptopkoffers zijn de beproefde titanen van laptopbescherming, en de 16-inch Thule Gauntlet-hoes is geen uitzondering. Hoewel hij op de markt wordt gebracht door 15- tot 16-inch MacBook Pro-bezitters, is de Gauntlet geschikt voor een breed scala aan laptops tot 16 inch.

Hoewel er geen extra compartimenten en externe verdelers zijn, is deze aantrekkelijke maar dure hoes verreweg de meest duurzame hoes die er is. De verbeterde duurzaamheid komt van het robuuste polyurethaan clamshell-ontwerp met versterkte hoek- en randbescherming, een stijve buitenkant en een gewatteerde binnenkant.

Capaciteit: 15 tot 16-inch | Duurzaamheid: Stijve buitenkant, gewatteerde binnenkant en hoekbescherming | Waterdicht: Nee | Zakken: Geen

"Ik gebruik al bijna tien jaar dezelfde Thule Gauntlet-behuizing en het heeft verschillende generaties laptops van een vroegtijdig einde gered." - Andy Zahn, technisch schrijver

Beste ontwerp: Kalidi-laptophoes

Image
Image

Als je geïnteresseerd bent in een hoogwaardig ontwerp voor je laptophoes, is deze Kalidi-hoes budgetvriendelijk en zal hij de aandacht trekken.

Het polyurethaan kunstleer is van opmerkelijk hoge kwaliteit en de opening van de tas is een vouw die veel lijkt op een klassiek portemonnee. Misschien wel het beste is dat het verkrijgbaar is in acht kleuren, variërend van metallic bruin leer tot zacht zeeschuimgroen tot een donker, juweelachtig paars. Wat je stijl ook is, er is vast wel een kleur van Kalidi die bij je past.

De hoes is geschikt voor laptops tot 14 inch, zoals de MacBook Air. Houd daar rekening mee als u probeert te achterhalen of uw Windows- of ChromeOS-apparaat past.

Capaciteit: 13-inch laptops en tablets | Duurzaamheid: Fluwelen interieur | Waterdicht: Nee | Zakken: Geen

Beste uitspatting: Tenba Messenger DNA

Image
Image

De Tenba Messenger-tas is een serieuze uitgave voor een laptoptas, maar hij biedt bijna alles wat je zou willen in een messenger-tas. Er zijn verschillende modellen beschikbaar voor een breed scala aan laptopformaten, en talloze compartimenten houden alles van een grote DSLR-camera tot een koffiemok voor op reis, al uw opladers of zelfs mappen en notebooks georganiseerd.

De clips die de tas sluiten, gebruiken een magnetische snelsluiting waarmee je de tas veilig kunt vergrendelen of gemakkelijk met één hand kunt openen. Voor snelle toegang tot het cameravak is er een speciale ritssluiting. De D-ringriemen zijn een ander handig kenmerk. Deze riemen dienen om de tas zowel aan je rollende handbagagekoffer te vergrendelen als om hem achter je te bevestigen wanneer je hem op je schouder houdt, zodat hij niet naar voren schuift tijdens een fietstocht.

Capaciteit: Verschillende maten beschikbaar | Duurzaamheid: Gewatteerd | Waterdicht: Ja, op de basis | Zakken: Talrijke compartimenten

Beste voor Macs: MOSISO Plastic Hard Shell Case voor MacBook Pro 16-inch

Image
Image

De MOSISO Hard Shell-hoes is op maat gemaakt voor de MacBook Pro 16 (de modellen van 2020 en 2019) en is een van de beste manieren om je Apple-laptop te beschermen. Het ontwerp houdt uw poorten volledig toegankelijk en laat zelfs het licht van uw Apple-logo door een doorschijnend achterpaneel schijnen. Zorg ervoor dat u het specifieke modelnummer van uw laptop controleert om er zeker van te zijn dat deze compatibel is.

Deze MOSISO-hoes is gemaakt van stevig plastic met slagvaste bumpers langs de randen om schade door vallen te voorkomen. Omdat het op je laptop wordt geklikt, beschermt het ook de buitenkant van je apparaat tegen krassen, en een meegeleverde toetsenbordcover helpt schade door morsen te voorkomen. De onderkant van de hoes is voorzien van ventilatieopeningen voor warmteafvoer en antislipvoetjes om te voorkomen dat je MacBook gaat schuiven.

Capaciteit: Apple Macbook Pro Modelnummer A2141 | Duurzaamheid: Stijve buitenkant met hoekbescherming | Waterdicht: Nee | Zakken: Geen

Beste voor reizigers: Ytonet-laptoptas 15,6-inch

Image
Image

De Ytonet-laptoptas is geschikt voor laptops tot 15,6 inch en is TSA-vriendelijk (u kunt uw laptop binnen laten) zodat reizigers gemakkelijk door de beveiliging op de luchthaven kunnen komen. Naast het laptopvak is er een gaasvak voor pennen, kabels, muizen, oortelefoons, tablets en andere accessoires.

Het waterbestendige nylon materiaal van deze hoes beschermt je laptop tegen onverwachts gemorste koffie. Hoewel het niet zo veerkrachtig is als sommige andere laptoptassen die je kunt kopen, heeft het een opvullaag van polyesterschuim voor bescherming tegen stoten, schokken en vallen. Deze hoes is ook compatibel met de meeste 15,6-inch laptops en heeft een aantrekkelijke tweekleurige buitenkant.

Capaciteit: 15,6-inch laptops en tablets | Duurzaamheid: Gewatteerde mouw | Waterdicht: Waterbestendig| Zakken: Mesh binnenzak

De Nacuwa 360-laptophoes (bekijk bij Amazon) wint onze toppositie voor het aanbieden van alles wat je nodig hebt om je laptop onderweg te beschermen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Als je een grotere laptop hebt en een robuustere bescherming wilt, is de 16-inch Thule Gauntlet (bekijk bij Amazon) een goede keuze, hoewel hij ook aanzienlijk duurder is.

Waar u op moet letten bij laptoptassen en -hoezen

Duurzaamheid

Je laptop is een duur stuk hardware dat het waard is om te beschermen. Om te beschermen tegen stoten of kneuzingen, zoek je een koffer met veiligheidsvoorzieningen zoals schuimvulling aan de binnenkant of een geharde buitenkant. U kunt een goed idee krijgen van de duurzaamheid van het materiaal, de mate van vulling en of de buitenkant van de hoes of hoes hard is. De combinatie van een robuuste buitenkant met gewatteerde binnenkant resulteert in een betere bescherming. Waterdicht maken is zeldzaam, maar de meeste gevallen bieden bescherming tegen kleine lekkages, zelfs als ze geen reclame maken voor waterbestendigheid.

Ontwerp

Als je je laptop in een grotere tas stopt, is het waarschijnlijk prima om alleen een hoes te kopen. Als u echter alleen een laptop draagt, wilt u een tas met een handvat of riem die het gemakkelijker maakt om rond uw apparaat te sjouwen. Evenzo, als u vaak opladers, kabels, notebooks of andere extra's inpakt, moet u op zoek naar een koffer met extra vakken. Zorg ervoor dat de hoes groot genoeg is voor uw laptop, maar niet te groot, anders is hij niet zo veilig en goed beschermd.

Checkpoint-vriendelijk

Als je door de beveiliging op de luchthaven ging, moest je je laptop vroeger uit de hoes halen voor screening, maar met TSA kun je je apparaat nu binnen houden, ervan uitgaande dat de hoes een duidelijk en onbelemmerd beeld van de laptop geeft wanneer je X ondergaat -stralen screening. Als u veel reist, kies dan een laptoptas die aan deze eis voldoet (waarschijnlijk een hoes met bovenlader), zodat u zonder extra gedoe door de beveiliging kunt vliegen.

FAQ

    Wat is het beste materiaal voor een laptoptas?

    Neopreen is een veelgebruikt en effectief materiaal in zachte koffers en hoezen, terwijl duurzamere koffers vaak een harde plastic buitenkant hebben met een gewatteerde binnenkant. Als je de laptop in een andere tas draagt, is een neopreen hoes ideaal, maar een harde hoes is waarschijnlijk een goed idee als je hem alleen draagt.

    Heeft u een tas nodig als uw rugzak een ingebouwd laptopvak heeft?

    Hoewel veel rugzakken, koerierstassen en andere dergelijke bagage vaak geïntegreerde compartimenten hebben voor laptops en andere apparaten, bieden deze zakjes vaak niet veel bescherming. Het is een goed idee om in dergelijke omstandigheden een laptoptas of hoes te gebruiken om een extra beschermingslaag te bieden.

    Wat is het verschil tussen een laptophoes en laptoptas?

    Een laptophoes is meestal een meer nauwsluitende optie die past bij de grootte en het ontwerp van uw laptop. Een laptophoes is meestal ontworpen om het apparaat zelf te beschermen en kan geen extra accessoires, tablets, notebooks of andere items aan. Een laptoptas is meer een tas en wordt geleverd met opberg-, organisatie- en draagopties. Een laptophoes past vaak in een laptoptas.

Over onze vertrouwde experts

Andy Zahn heeft over computers en andere technologie geschreven voor onder meer Lifewire, The Balance en Investopedia. Hij heeft talloze laptops en pc's beoordeeld en bouwt sinds 2013 zijn eigen gaming-pc's. Andy is een frequente reiziger en een constante laptopgebruiker, dus hij weet hoe belangrijk het is om zijn apparaten te beschermen met een goede hoes. Andy gebruikt persoonlijk een Thule Gauntlet-koffer, die zijn apparaten bij talloze gelegenheden heeft beschermd tegen vallen en morsen.

David Beren is een voormalig tech- en commerciele schrijver voor Lifewire met meer dan 10 jaar ervaring. Hij heeft inhoud geschreven en beheerd voor bedrijven als T-Mobile, Sprint en TracFone Wireless en heeft bijgedragen aan sites als WebGeekStuff en MakeTechEasier.

Aanbevolen: