Hoe u uw geparkeerde auto kunt vinden met Google Maps

Inhoudsopgave:

Hoe u uw geparkeerde auto kunt vinden met Google Maps
Hoe u uw geparkeerde auto kunt vinden met Google Maps
Anonim

Wat te weten

  • Tik op de blauwe stip die uw huidige locatie vertegenwoordigt en selecteer Save parking om de locatie van uw geparkeerde auto op te slaan in Google Maps.
  • Zoek naar een parkeergarage of parkeerplaats in de navigatiemodus en voeg deze toe als een andere tussenstop in je route.

Er is niets frustrerender dan je auto niet op een grote parkeerplaats te kunnen vinden als je op reis bent. Gelukkig is het gemakkelijk om uw geparkeerde auto te vinden met Google Maps wanneer u uw Android-telefoon gebruikt, maar alleen als u de locatie opslaat.

Vergeet niet om de locatie van uw geparkeerde auto op te slaan

Zolang je de Google Maps-app op je Android of iPhone hebt geïnstalleerd, vergeet je nooit meer waar je je auto hebt geparkeerd.

Er zijn een paar beperkingen aan hoe deze functie werkt in Google Maps.

  • U kunt uw parkeerlocatie niet opslaan met Google Maps in Chrome op een computer of laptop.
  • Het is het beste om je locatie in te stellen zodra je je auto hebt geparkeerd en klaar bent om te gaan lopen.
  • Gebruik de timerfunctie als je een parkeermeter gebruikt.

Een andere leuke functie in Google Maps is de mogelijkheid om notities op te slaan met uw parkeerlocatie. De extra informatie kan helpen bij het onthouden van genummerde of geletterde parkeerplaatsen op luchthavens.

Hoe u uw geparkeerde auto kunt opslaan en vinden met Google Maps

Het opslaan van de locatie van uw geparkeerde auto met Google maps duurt een paar tikken. Je kunt de plaats ook handmatig bijwerken als je je realiseert dat je vergeten bent deze in te stellen toen je bij je auto was.

  1. Zodra je je auto hebt geparkeerd, open je Google Maps op je telefoon. Tik op het Crosshairs icoon op de kaart om de blauwe stip voor je huidige locatie te zien.
  2. Als je op de blauwe stip tikt, zie je een menu open aan de onderkant van het scherm. Tik op Save Parking om je huidige locatie op te slaan als je recentere parkeerplaats.
  3. Als je je auto hebt verplaatst en je parkeerlocatie handmatig wilt wijzigen, tik je op het zoekveld in Google Maps en zie je Parkeerlocatie onder het veld. Tik op Bewerken (het potloodpictogram) om wijzigingen aan te brengen.

    Image
    Image
  4. Selecteer Meer info om details over je huidige parkeerlocatie te zien.
  5. Het volgende scherm is waar u details over uw parkeerlocatie kunt bewerken. Tik op Locatie wijzigen onder de naam van de parkeerlocatie om de locatie te wijzigen.

    Dit scherm voor het bewerken van de parkeerlocatie is ook waar u informatie over uw parkeerplaats kunt toevoegen. U kunt bijvoorbeeld notities toevoegen zoals de genummerde of geletterde plek waar u hebt geparkeerd, een foto van de parkeerplaats toevoegen of een timer instellen om uzelf eraan te herinneren terug te gaan naar de parkeerplaats voordat een parkeermeter opraakt.

  6. Verschuif de kaart met uw vinger en plaats de rode markering op de plaats waar u geparkeerd staat om de parkeerlocatie te wijzigen. Selecteer OK als je klaar bent.

    Image
    Image

Zoek en bewaar een parkeergarage of kavel op uw route

In sommige versies van Google Maps (alleen op Android-apparaten), kunt u Stappen & parkeren selecteren om naar parkeerbestemmingen te zoeken. Deze functie is alleen beschikbaar op Android en werkt alleen voor bepaalde steden.

Aangezien dit zo'n beperkte functie is, is het voor iedereen een betere oplossing om h altes zoals een parkeergarage of kavel aan uw route toe te voegen zodra u de modus voor routebeschrijvingen start.

  1. Gebruik om te beginnen het zoekveld in Google Maps om uw bestemming te vinden. Selecteer Routebeschrijving om uw rijroute te krijgen.
  2. Selecteer Start op de routekaart om de navigatiemodus te starten.
  3. Als je eenmaal in de navigatiemodus bent, selecteer je het vergrootglaspictogram om een andere tussenstop te zoeken die je aan je route kunt toevoegen. Typ 'parkeren' en u ziet een lijst met parkeergarages of parkeerplaatsen in de buurt van de route die u wilt rijden. Selecteer het zoekpictogram op uw schermtoetsenbord om onderweg naar parkeerplaatsen te zoeken.

    Image
    Image
  4. Je ziet "P"-pictogrammen die parkeerlocaties langs je route aangeven. Scrol omlaag naar uw bestemming op de kaart en selecteer een van de pictogrammen in een gebied waar u wilt parkeren. U ziet de parkeerlocatie gemarkeerd op een kaart onder aan de kaart. Selecteer Add stop om de parkeerplaats aan je route toe te voegen.

    Image
    Image
  5. Nu navigeert Google Maps u naar de parkeerlocatie die u in de buurt van uw bestemming heeft gekozen. Vergeet niet de instructies aan het begin van dit artikel te gebruiken om uw parkeerlocatie op te slaan zodra u daar bent.

FAQ

    Hoe kom ik van mijn parkeerlocatie in Google Maps af?

    Als u uw parkeerlocatie wilt verwijderen, tikt u op het zoekveld, tikt u op het pictogram Bewerk naast Parkeerlocatie en tikt u vervolgens op Wissen.

    Kan ik betalen voor parkeren in Google Maps?

    Ja. Tik op de locatie op de kaart en tik vervolgens op Betalen voor parkeren. Deze optie verschijnt mogelijk pas als je fysiek op een plek geparkeerd staat.

Aanbevolen: