Hoe u uw Google Maps-auto kunt wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Google Maps-auto kunt wijzigen
Hoe u uw Google Maps-auto kunt wijzigen
Anonim

Wat te weten

  • Zorg er eerst voor dat Google Maps up-to-date is.
  • Om het pictogram te wijzigen, gaat u naar Directions > set destination en route > Start > zodra de navigatie begint, tikt u op blauwe pijl > selecteer auto.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u de auto-avatar op Google Maps kunt wijzigen. Instructies zijn van toepassing op iOS en Android.

Hoe van auto te veranderen op Google Maps

Image
Image

Het wijzigen van het Google Maps-voertuigpictogram lijkt in eerste instantie misschien een slimme hack, maar het is heel eenvoudig uit te voeren. Dit is wat je doet:

  1. Open Google Maps op uw apparaat
  2. Druk op het blauwe Routebeschrijving icoon
  3. Stel uw bestemming en route in
  4. Tik op Start
  5. Zodra je navigatie is begonnen, tik je op het voertuigpictogram (weergegeven als een blauwe pijl)
  6. Door van links naar rechts te vegen en vervolgens op de gewenste auto te tikken, kiest u het pictogram van uw nieuwe voertuig

Met andere woorden, het wijzigen van uw auto op Google Maps houdt niets meer in dan het starten van de navigatie en het tikken op uw voertuigpictogram voordat u gaat rijden (of terwijl u rijdt, als u een passagier heeft om u te helpen).

Je kunt deze methode ook gebruiken om terug te gaan naar de originele blauwe pijl als je op de een of andere manier verveeld raakt van de rode auto, groene pick-up of gele SUV. U zult deze methode zelfs moeten gebruiken als u terug wilt veranderen, aangezien uw nieuwe pick-uptruck of gezinssedan het standaardvoertuigpictogram blijft zolang u Google Maps blijft gebruiken.

Vergeet Google Maps niet bij te werken als u van auto wilt veranderen

Image
Image

Een ding dat het vermelden waard is, is dat als je Google Maps niet hebt bijgewerkt naar de relevante versie, je niet van het ene voertuigpictogram of de autokleur naar de andere kunt veranderen.

Dit is wat je doet om Google Maps bij te werken op iOS en Android, om ervoor te zorgen dat je de versie hebt waarmee je naar huis kunt rijden in je nieuwe favoriete auto.

  1. Open de App Store op je apparaat
  2. Tik op de Updates knop in de menubalk onderaan het scherm

  3. Tik op de UPDATE knop aan de rechterkant van Google Maps

Aanbevolen: