Hoe muziek en video te synchroniseren met Windows Media Player

Inhoudsopgave:

Hoe muziek en video te synchroniseren met Windows Media Player
Hoe muziek en video te synchroniseren met Windows Media Player
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer in de rechterbovenhoek van WMP Sync > verbind draagbaar apparaat met pc. WMP kiest synchronisatiemodus > selecteer Finish.
  • Synchronisatie in Automatische synchronisatiemodus: Selecteer Sync > Synchronisatie instellen > kies afspeellijsten > Toevoegen > Voltooien.
  • Synchronisatie in Handmatige synchronisatiemodus: Sleep bestanden, albums en afspeellijsten naar Synchronisatielijst > Synchronisatie starten.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw media kunt synchroniseren met een draagbaar apparaat zoals een smartphone, mp3-speler of USB-flashstation. Instructies zijn van toepassing op Windows Media Player 12.

Sluit uw draagbare apparaat aan

Afhankelijk van de mogelijkheden van uw apparaat kunnen muziek, video's, foto's en andere mediabestandsindelingen worden overgebracht vanuit de mediabibliotheek op uw computer en kunt u er onderweg van genieten.

Windows Media Player selecteert standaard de beste synchronisatiemethode voor uw apparaat wanneer u het op uw computer aansluit. Er zijn twee mogelijke manieren waarop het kan kiezen, afhankelijk van de opslagcapaciteit van uw apparaat:

  • Automatische modus: Als een apparaat waarmee u verbinding maakt 4 GB of meer opslagruimte heeft en de volledige inhoud van uw WMP-bibliotheek erop past, wordt deze modus gebruikt.
  • Handmatige modus: WMP selecteert deze modus wanneer een apparaat dat u aansluit, minder dan 4 GB opslagruimte heeft.

Voltooi de volgende stappen om uw draagbare apparaat aan te sluiten zodat Windows Media Player het herkent.

  1. Start Windows Media Player en selecteer het tabblad Sync in de rechterbovenhoek van het venster.

    Image
    Image
  2. Zorg ervoor dat uw apparaat is ingeschakeld zodat Windows het kan detecteren, meestal als een plug-and-play-apparaat. Sluit het apparaat aan op de computer met behulp van de meegeleverde kabel.
  3. Windows Media Player selecteert een van zijn synchronisatiemodi.

Synchroniseren met automatische modus

Als Windows Media Player de automatische modus gebruikt, selecteert u Finish om uw media automatisch over te zetten. Deze modus zorgt er ook voor dat de inhoud van uw bibliotheek de opslagcapaciteit van uw draagbare apparaat niet overschrijdt.

Je hoeft niet alles in de automatische modus naar je apparaat over te zetten. In plaats daarvan kunt u elke keer dat uw apparaat wordt aangesloten, selecteren welke afspeellijsten u wilt overbrengen. Je kunt ook nieuwe automatische afspeellijsten maken en deze ook toevoegen.

Volg deze stappen om de afspeellijsten te kiezen die u automatisch wilt synchroniseren:

  1. Selecteer de pijl omlaag onder de menutab Sync om een vervolgkeuzemenu weer te geven.

    Image
    Image
  2. Selecteer Synchronisatie instellen.

    Image
    Image
  3. Kies in het scherm Apparaatconfiguratie de afspeellijsten die u automatisch wilt synchroniseren en selecteer vervolgens de knop Toevoegen.
  4. Als u een nieuwe afspeellijst wilt maken, selecteert u Nieuwe automatische afspeellijst maken en kiest u vervolgens de criteria die bepalen welke nummers u wilt opnemen.
  5. Selecteer Finish wanneer u klaar bent.

Synchronisatie met handmatige modus

Als u handmatige synchronisatie in Windows Media Player wilt instellen, moet u eerst Finish selecteren wanneer u uw draagbare apparaat hebt aangesloten.

  1. Sleep bestanden, albums en afspeellijsten naar de Sync List aan de rechterkant van het scherm.
  2. Als u klaar bent, selecteert u Start Sync om uw mediabestanden over te zetten.

Aanbevolen: