Hoe afspeellijsten te synchroniseren in Windows Media Player 11

Inhoudsopgave:

Hoe afspeellijsten te synchroniseren in Windows Media Player 11
Hoe afspeellijsten te synchroniseren in Windows Media Player 11
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer afspeellijst: Selecteer blauw tabblad Synchroniseren in de rechterbovenhoek > controleer de inhoud van de afspeellijst > sleep naar Synchroniseer afspeellijst aan de rechterkant.
  • Synchronisatie afspeellijst: Selecteer Start Sync onderaan in het deelvenster Synchronisatielijst > controleer Synchronisatieresultaten deelvenster voor status.

Dit artikel legt uit hoe u afspeellijsten van Windows Media Player (WMP) 11 kunt selecteren en synchroniseren met een draagbare muziekspeler.

Je kunt in WMP 11 ook afspeellijsten maken voor andere mediatypen, zoals muziekvideo's, audioboeken, foto's en meer. Als je nog nooit een afspeellijst in Windows Media Player hebt gemaakt, lees dan onze handleiding over het maken van een afspeellijst in WMP voordat je de rest van deze tutorial volgt.

Kies afspeellijsten om te synchroniseren

Om afspeellijsten met uw draagbare speler te synchroniseren, opent u Windows Media Player 11 en volgt u deze stappen:

Voordat u een afspeellijst kiest, moet u ervoor zorgen dat uw draagbare apparaat is aangesloten op uw computer.

  1. Om een afspeellijst met uw MP3-speler of een ander apparaat te synchroniseren, moet u zich in de Sync-weergavemodus bevinden. Selecteer het blauwe Sync-tabblad in de rechterbovenhoek van WMP.

    Image
    Image
  2. Voordat u een afspeellijst synchroniseert, moet u de inhoud van de afspeellijst controleren door een afspeellijst in het linkerdeelvenster te selecteren. Als u uw afspeellijst niet in het linkerdeelvenster ziet, klikt u op het plus (+) teken om de Playlist uit te vouwensectie.

  3. Sleep een afspeellijst naar de Sync List in het rechterdeelvenster.
  4. Als u meer dan één afspeellijst met uw draagbare apparaat wilt synchroniseren, herha alt u de bovenstaande stap.

Synchroniseer je afspeellijsten

Nu je afspeellijsten zijn ingesteld om te synchroniseren, is het tijd om hun inhoud over te zetten naar je draagbare speler.

  1. Selecteer Start Sync in het onderste middelste gedeelte van het deelvenster Synchronisatielijst. Afhankelijk van het aantal nummers dat moet worden overgedragen (en de snelheid van de verbinding van uw draagbare apparaat), kan het enige tijd duren om deze stap te voltooien.
  2. Wanneer het synchronisatieproces is voltooid, controleert u het Sync Results paneel om er zeker van te zijn dat alle tracks met succes zijn overgedragen.

Aanbevolen: