Everyday Auto Backup v3.5 Review (gratis back-upsoftware)

Inhoudsopgave:

Everyday Auto Backup v3.5 Review (gratis back-upsoftware)
Everyday Auto Backup v3.5 Review (gratis back-upsoftware)
Anonim

Everyday Auto Backup is gratis back-upsoftware die een back-up kan maken van mappen van en naar een lokale harde schijf, netwerkmap of externe harde schijf.

De gebruikersinterface is vrij van rommel en de instellingen zijn heel gemakkelijk te volgen en te begrijpen.

Deze recensie is van Everyday Auto Backup v3.5, die werd uitgebracht op 30 juli 2014.

Dagelijkse automatische back-up: methoden, bronnen en bestemmingen

Image
Image

De soorten back-up die worden ondersteund, evenals wat op uw computer kan worden geselecteerd voor back-up en waar er een back-up kan worden gemaakt, zijn de belangrijkste aspecten waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een back-upsoftwareprogramma. Hier is de informatie voor Everyday Auto Backup:

Ondersteunde back-upmethoden

Volledige back-up

Ondersteunde back-upbronnen

Lokale of externe harde schijf of een netwerkmap

Ondersteunde back-upbestemmingen

Lokale harde schijf, een map op het netwerk of een externe harde schijf

Meer over dagelijkse automatische back-up

  • Werkt met Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 2000, Windows Server 2003 en oudere versies van Windows
  • Klein installatiebestand
  • Snelle installatie
  • Een algemene instelling kan worden gebruikt om bepaalde bestandsnamen en/of bestandstypen uit te sluiten van opname in een back-up
  • Kan snel schakelen tussen submappen die moeten worden opgenomen/uitgesloten in een back-up
  • Back-ups kunnen worden gepland om om de zoveel minuten een taak uit te voeren, voor onbepaalde tijd, dagelijks, handmatig, bij het opstarten of routinematig gedurende een of meer dagen gedurende een week of maand
  • U kunt kiezen of de bestanden in de bestemming moeten worden overschreven als de brongegevens nieuwer zijn
  • Back-uptaken die vandaag worden uitgevoerd, worden georganiseerd in hun eigen tabblad met de naam Taken van vandaag

Laatste Gedachten

Everyday Auto Backup is een heel eenvoudig back-upprogramma, wat betekent dat u te maken krijgt met een gebrek aan functies die u normaal in vergelijkbare software aantreft.

Wat we leuk vinden

We vinden het leuk hoe gemakkelijk het is om alle back-uptaken tegelijk te zien. Ze worden allemaal weergegeven in een enkel venster en u kunt er gemakkelijk details over bekijken zonder elke taak te openen. U kunt er bijvoorbeeld een blik op werpen om onder andere de bron- en doelmappen en planningsvoorkeuren te bekijken.

We vinden het ook fijn dat alles heel eenvoudig is. Er zijn absoluut geen verwarrende opties en we hadden geen enkele moeite om een paar back-uptaken te maken en te onderhouden.

Wat we niet leuk vinden

Een groot nadeel van het gebruik van Everyday Auto Backup is dat u geen specifieke bestanden kunt kiezen om een back-up te maken, maar in plaats daarvan een hele map moet selecteren.

Een even belangrijke functie die niet is inbegrepen, is codering en wachtwoordbeveiliging, wat erg belangrijk is bij het maken van back-ups van gevoelige bestanden.

Bovendien zijn er geen instellingen om taken uit te voeren als ze tijdens hun normale schema zijn gemist, wat betekent dat u gemiste back-uptaken handmatig moet uitvoeren.

Ook biedt Everyday Auto Backup geen ondersteuning voor het pauzeren van een back-up terwijl deze bezig is of het opslaan van de lijst met back-uptaken voor gebruik op een andere computer.

Aanbevolen: