The Next Galaxy Unpacked is bevestigd voor februari

The Next Galaxy Unpacked is bevestigd voor februari
The Next Galaxy Unpacked is bevestigd voor februari
Anonim

Samsung's volgende Galaxy Unpacked-evenement is bevestigd voor 9 februari 2022, en het lijkt erop dat de Galaxy S22 een focus kan zijn.

Een recente aankondiging van de redactie van Samsung heeft bevestigd dat het nieuwste Galaxy Unpacked-evenement slechts twee weken verwijderd is. En op basis van de korte plaag in de aankondiging en de bijbehorende YouTube-video, lijkt het erop dat de volgende telefoon uit de S-serie een van de grotere gesprekspunten zal zijn.

Image
Image

De video van 30 seconden deelt geen bijzonderheden, maar laat op een aantal belangrijke momenten zien wat eruitziet als een nieuw smartphoneframe. Volgens de aankondiging is Samsung van plan om "een epische nieuwe standaard te zetten voor smartphones met de meest opmerkelijke S-serie ooit gemaakt", wat waarschijnlijk verwijst naar de Galaxy S22.

"Licht" lijkt ook een doorlopend thema te zijn bij deze laatste onthulling, met de slogan "breng licht in het donker" in de aankondiging en "Breek de regels van het licht" in de video. Maar hoe licht factoren zijn in de volgende S-serie smartphone (en mogelijk Galaxy-tablet) is op dit moment een raadsel. Het kan verwijzen naar de camera, het scherm of iets anders van het apparaat. We zullen tot volgende maand moeten wachten om erachter te komen.

Galaxy Unpacked begint op woensdag 9 februari 2022 om 10.00 uur ET, wat je kunt bekijken op Samsung's redactiekamer of YouTube-kanaal. Als je te gretig bent om te wachten, kun je nu ook direct bij Samsung een pre-orderplaats voor de volgende Galaxy-telefoon of -tablet reserveren.

Aanbevolen: