Kirby 64 is bevestigd voor Nintendo Switch Online

Kirby 64 is bevestigd voor Nintendo Switch Online
Kirby 64 is bevestigd voor Nintendo Switch Online
Anonim

Nintendo heeft bevestigd dat Kirby 64: The Crystal Shards volgende week naar de Switch komt.

Beetje bij beetje heeft Nintendo zijn selectie van klassieke Nintendo 64-games die beschikbaar zijn op de Switch versterkt. Er zijn nog steeds veel waardevolle titels afwezig in de line-up, maar met Kirby and the Forgotten Land die onlangs is uitgebracht, lijkt Kirby 64: The Crystal Shards een voor de hand liggende keuze. En dat is precies wat het is, zoals Nintendo via Twitter aankondigde dat het N64-uitje voor zijn meest ronde en roze mascotte inderdaad de volgende game zal zijn die aan de bibliotheek wordt toegevoegd.

Image
Image

Kirby's avontuur deze keer (dat nu meer dan 20 jaar geleden voor het eerst plaatsvond) neemt de kleine puffball overal in Dreamland mee in een poging een oprukkende duistere kracht te stoppen. En verzamel verschillende kristalscherven, zoals de volledige naam al aangeeft. En dat terwijl ze doet waar Kirby het beste in is: vijanden opeten om hun vaardigheden te kopiëren.

De originele multiplayer-minigames van de game zijn ook intact op de Switch en ondersteunen maximaal vier spelers, lokaal of in online coöp. Hoewel het spelen van afleiding in partygame-stijl met je vrienden het complot niet zal bevorderen of Dreamland zal redden.

Expansion Pack-leden kunnen Kirby 64 gratis spelen wanneer het wordt toegevoegd aan de Nintendo 64-app op vrijdag 20 mei. Alleen leden van het uitbreidingspakket hebben echter toegang tot de N64-bibliotheek, dus als u nog niet op dat niveau bent geabonneerd, moet u uw lidmaatschap upgraden.

Aanbevolen: