Nieuwe OnePlus Buds Pro bevestigd voor release in september

Nieuwe OnePlus Buds Pro bevestigd voor release in september
Nieuwe OnePlus Buds Pro bevestigd voor release in september
Anonim

OnePlus Buds Pro zijn officieel aangekondigd, waardoor de geruchten over draadloze adaptieve ruisonderdrukking (ANC) oordopjes een realiteit zijn geworden.

OnePlus heeft donderdag de nieuwe set "echt draadloze" oordopjes bevestigd in een persbericht dat naar Lifewire is gestuurd. OnePlus stelt dat de nieuwe oordopjes een "toonaangevend" ruisonderdrukkingssysteem zullen hebben voor helderdere audio en gesprekskwaliteit, evenals een verbeterde levensduur van de batterij en Bluetooth 5.2-ondersteuning.

Image
Image

Het ANC-systeem in de OnePlus Buds Pro is bedoeld om op intelligente wijze omgevingsgeluiden te overstemmen die anders de geluidskwaliteit zouden verminderen, en de annulering on-the-fly aan te passen. Elke oordop maakt gebruik van een systeem van drie microfoons en "verbeterde algoritmen voor ruisonderdrukking" om uw oproepen en muziek zo helder mogelijk te laten klinken. De Buds Pro is ook voorzien van OnePlus Audio ID, waarmee gebruikers een persoonlijk profiel kunnen maken dat is afgestemd op hun geluidsvoorkeuren.

Image
Image

OnePlus beweert ook dat de Buds Pro tot 38 uur kan werken op een volledige lading bij gebruik met de meegeleverde oplaadcassette, en tot 10 uur op een lading van 10 minuten. De Buds Pro kan worden opgeladen met OnePlus Warp Charge (die in minder dan een uur volledig is opgeladen) of een Qi-gecertificeerde draadloze oplader van een derde partij.

De OnePlus Buds Pro kan op 1 september worden besteld in zowel de VS als Canada voor $ 149,99 (momenteel CAD $ 188.75). Meer informatie is te vinden op de officiële OnePlus-website naarmate we dichter bij de lancering komen.

Aanbevolen: