Samsung kondigt officieel 'Unpacked'-evenement aan voor 10 augustus

Samsung kondigt officieel 'Unpacked'-evenement aan voor 10 augustus
Samsung kondigt officieel 'Unpacked'-evenement aan voor 10 augustus
Anonim

Samsung werd gisteren een beetje schattig en publiceerde een reeks cryptische en op puzzels gebaseerde tweets die leken te wijzen op een aanstaande showcase voor aankomende gadgets.

Nou, nu legt het bedrijf de puzzels opzij en kiest voor een directere manier van communiceren. Samsung heeft zojuist officieel een Unpacked-evenement aangekondigd voor 10 augustus en heeft zelfs wat details gegeven over wat er op de agenda staat.

Image
Image

Ondertitel "unfold your world", het evenement van volgende maand zal zich, zoals verwacht, richten op updates van Samsung's lijn van opvouwbare apparaten. De aankondiging omvatte een korte video waarin een Galaxy Z Flip-vormig apparaat is gepositioneerd als een "groter dan"-symbool. Dit duidt waarschijnlijk op een officiële onthulling van de verwachte Z Flip 4-smartphone.

De afbeelding in de aankondiging zou eigenlijk de Z Flip 4 kunnen zijn, maar deze wordt alleen in silhouet weergegeven. Samsung houdt van zijn mysteries.

Met een slogan als "unfold your world", is het ook waarschijnlijk dat het evenement de Z Fold 4 en mogelijk andere foldables introduceert. Updates voor de Galaxy Watch-lijn worden ook verwacht, ondanks dat horloges uitdagend, eh, uitvouwbaar zijn.

Het evenement begint op 10 augustus om 9.00 uur ET en wordt gestreamd op Samsung.com, de Samsung Newsroom en het YouTube-kanaal van het bedrijf.

Naast de onthulling van nieuwe uitrusting, zal Samsung waarschijnlijk ook prijzen en beschikbaarheid aankondigen. Voorbestellingen zijn al beschikbaar, zonder financiële verplichting als je in de rij staat om mysterieuze en onaangekondigde gadgets te kopen.

Aanbevolen: