Bekijk gratis online films en tv-shows bij Tubi

Inhoudsopgave:

Bekijk gratis online films en tv-shows bij Tubi
Bekijk gratis online films en tv-shows bij Tubi
Anonim

Tubi is een gratis website voor het streamen van films met duizenden langspeelfilms en gratis tv-programma's die zijn onderverdeeld in een aantal echt geweldige genres.

Er zijn advertenties in alle video's en geselecteerde films zijn alleen beschikbaar als ze worden gehuurd, maar video's worden vaak toegevoegd, waardoor de inhoud actueel blijft.

De website en app zijn heel gemakkelijk te gebruiken en je kunt binnen een paar minuten naar de film of het tv-programma van je keuze kijken.

Tubi's gratis streaming films

Er zijn veel genres waar je doorheen kunt bladeren. Met Uitgelicht, Nu trending en Recent toegevoegd kun je op de hoogte blijven van de beste films die Tubi te bieden heeft, en er is zelfs een Leaving Soon! sectie voor films die binnenkort niet meer beschikbaar zijn via de service.

Natuurlijk zijn er ook reguliere genres beschikbaar voor actie-, kinder-, drama-, komedie-, horror- en documentairefilms. Andere zijn Cult Classics, Lifestyle, Faith, Sports Movies and Shows, Preschool, Music & Concerts, Stand Up Comedy en Sci-fi & Fantasy.

Op zoek naar alleen inhoud voor kinderen? Gebruik de Tubi Kids link bovenaan de website om alle volwassen titels onmiddellijk te verwijderen.

Er zijn nog een paar andere interessante categorieën die het vermelden waard zijn: Niet op Netflix, Indie Films, Alleen gratis op Tubi en Movie Night!. Deze categorieën zijn een leuke afwisseling van de andere streamingwebsites en maken het bezoeken van Tubi een beetje interessanter.

Enkele recent toegevoegde films zijn Transporter Refueled, Out of the Furnace, Hot Tub Time Machine, First Person Shooter en The Last Witch Hunter.

Gratis streaming tv-shows bij Tubi

Image
Image

Naast films zijn er gratis streaming tv-programma's die u kunt bekijken.

Tubi's tv-programma's zijn onderverdeeld in categorieën zoals reality-tv, misdaad-tv, tv-drama's, tv-programma's in vreemde talen, Britse tv en nostalgie-tv.

Alle beschikbare afleveringen van een programma staan onder de aflevering die je aan het kijken bent, zodat je snel en gemakkelijk door de afleveringen en seizoenen kunt bladeren zonder uit het oog te verliezen wat je wel en niet hebt bekeken.

Videokwaliteit

Image
Image

Alle films en shows kunnen op volledig scherm worden bekeken en tussen verschillende kwaliteiten worden geschakeld. Bij sommige video's kun je kiezen uit 509 KB/s, 729 KB/s, 862 KB/s, 1, 788 KB/s en 3, 355 KB/s.

Je kunt de videokwaliteit ook instellen op Auto (de standaardinstelling) zodat Tubi automatisch de beste optie identificeert.

Voordelen van registreren

Image
Image

Registreren voor een account is niet vereist, maar voor sommige video's moet je je leeftijd verifiëren, en hiervoor is een gratis account nodig.

Als je een account hebt, kun je ook bijhouden wat je aan het kijken bent, zodat je op een later tijdstip verder kunt gaan waar je was gebleven, en video's in de wachtrij plaatsen om later te bekijken.

U kunt zich aanmelden met Google, Facebook of uw e-mailadres.

Bekijk Tubi met gratis apps

Image
Image

Tubi's app is eenvoudig te downloaden en te gebruiken en is slechts een van de vele gratis film-apps die je voor verschillende platforms kunt downloaden.

Het werkt op iPhone, iPad en Android, dus je kunt het downloaden via de iOS App Store en krijgen via Google Play.

Je kunt ook kijken vanaf Roku, Xbox, sommige Samsung-tv's en Samsung Blu-ray-spelers selecteren.

Waar Tubi zijn films krijgt

Tubi werkt samen met meer dan 200 studio's, kabelnetwerken en eigenaren van premium content, waaronder Starz en Paramount Pictures. Dit betekent dat alle inhoud absoluut gratis en legaal te streamen is.

Aanbevolen: